1. Hemispheres RUSH najwspanialsze dzielo RUSHA kwintesencja kompozycji talentu i mozliwosci tego zespolu, chlopaki dali z siebie wszystko. Podbilo to moje serce jestem bardzo wrazliwy
2. fragile YES ukochana plyta YES przesluchana chyba ze 100 razy brzmi swietnie produkcja wyborna potarfi ukoic skolatane nerwy i pobudzic do dzialania. Motywacja jeśli jest jakiś czynnik motywujacy to od razu biore się do pracy
3. cryu of love Hendrix ukochane posmiertne dzielo hendrixa komplikacja utworow choc jak slucham tego w calosci to brzmi wybornie , brzmi to jak nektar dla mojego spragnionego milosci serca, lzy się leja
4. heavy horses Jethro Tull bardzo wazna plyta dla mnie potrafi ogolocic mnie z nerwow, problemow , klopotow i dodac nieco przypraw do mego smaku
5. awake Dream Theater po prostu majterszczyk miazga jak nie wiem, dziala naprawdę mocno , potrafi przytulic ale i tez przypomniec wiele przyjemnych i mniej przyjemnych chwil. Wspmnienienie, przebudzenie , swiadomosc
6. fugazi Marillion plyta pijacka wiele się przy niej dzialo cud miod i ubostwo (…)
7. renegate Thin lIzzy okresla mnie (przecytac teksty)
8. i can see you home from here Camel również wspomnienia wspomnienia ijeszcze raz wspomnienia bardzo przyjemna plyta pobudza mnie do wstania z lozka
9. tyranny and mutation Blue oyster cult 2015 rok wiele się dzialo blue osyter cult odkrylem i wiele więcej! JOHN TITOR
10. seelling england by the pound Genesis stare dzieje po pristu najlepsza ich plyta produkcja kompozycje i ten tajemniczy głos Petera Gabriela – zauroczenie