wypraszam sobie , na Megadeth nie można już patrzeć jakby to był Friedman-Mustaine , to minęło , teraz są bracia Droverowie & Dave , perkusista.yyy jakiś tamGREGORMAN pisze:a reszta bez Marty Friedmana to troszkę już cienkawo.
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
No taaa, ale Anthrax mój drogi dzikowiśniopijco właśnie zawsze był zaliczany do The Big Fourmetal pisze:i Anthrax
-
Deleted User 622
Ja tam nie wiem, nie czytuję prasy, nie znam kanonów... węsze własnym nosem 
PS. przeczytałem "dziwkopijco" ;D
PS. przeczytałem "dziwkopijco" ;D
Spxmetal pisze:Ja tam nie wiem, nie czytuję prasy, nie znam kanonów... węsze własnym nosem
No nieźlemetal pisze:PS. przeczytałem "dziwkopijco" ;D
Głodnemu chleb na myśli.metal pisze:PS. przeczytałem "dziwkopijco" ;D
Ja za nimi nie przepadam jakoś, niewiem czemu zamiast nich nie zalicza się Exo albo Testament. W sumie wisi mi to bo i tak każdy ma swoją Big Four.Artur pisze:No taaa, ale Anthrax mój drogi dzikowiśniopijco właśnie zawsze był zaliczany do The Big Four
Albo Big Five, albo Big Six, albo Big HundredM@ti pisze:W sumie wisi mi to bo i tak każdy ma swoją Big Four.
Albo BigMac 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Mój głos na Countdown to Extinction 
hehe jak możesz nie znać nazwiska perkusisty skoro sam je przed chwilą podałeś? :> Bracia Droverowie to gitarzysta i perkusista :>Jack87 pisze:wypraszam sobie , na Megadeth nie można już patrzeć jakby to był Friedman-Mustaine , to minęło , teraz są bracia Droverowie & Dave , perkusista.yyy jakiś tamGREGORMAN pisze:a reszta bez Marty Friedmana to troszkę już cienkawo.nie pamiętam nazwiska ....
Hmmm pewnie dlatego że Among The Living i Persistance Of Time sprzedały się w większej ilości niż wszystkie płyty Exo i Testament razem wzięteM@ti pisze:Ja za nimi nie przepadam jakoś, niewiem czemu zamiast nich nie zalicza się Exo albo Testament. W sumie wisi mi to bo i tak każdy ma swoją Big Four.Artur pisze:No taaa, ale Anthrax mój drogi dzikowiśniopijco właśnie zawsze był zaliczany do The Big Four
to mi się pomyliło , w takim razie kto jest basistą?Wojtek pisze: hehe jak możesz nie znać nazwiska perkusisty skoro sam je przed chwilą podałeś? :> Bracia Droverowie to gitarzysta i perkusista :>
Możliwe.Wojtek pisze:Hmmm pewnie dlatego że Among The Living i Persistance Of Time sprzedały się w większej ilości niż wszystkie płyty Exo i Testament razem wzięte Smile więc tutaj chyba chodzi o te 4 najbardziej popularne bandy thrash metalowe, stąd the big four.
James LoMenzo, basista Black Label SocietyJack87 pisze:to mi się pomyliło , w takim razie kto jest basistą?Wojtek pisze: hehe jak możesz nie znać nazwiska perkusisty skoro sam je przed chwilą podałeś? :> Bracia Droverowie to gitarzysta i perkusista :>
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

cieszy mnie bardzo , że tak dobry basista gra w Megadeth , w takim razie nieźle sobie kasy zarobi jak w 2 kapelach
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

United Abominations
kurde, doczekać się nie mogeeee :]
kurde, doczekać się nie mogeeee :]