w Pradze na Metallice sprzedawali osobno bilety na ten sektor co powtórze po raz setny było świetnym pomysłem, nie wiem czemu nie można tego przenieść w inne miejsca świataPink pisze:dlatego jestem przeciwinikime tego sektora, gdyby jeszcze sprzedawali na niego bilety odpowiednio drozsze to rozumiem. Ale tak to płace za miejsce NA CAŁEJ płycie a nie daleko od sceny. A przecież zawsze trzeba sie liczyć z np. korkami na drogach itp
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Ja się i tak zapiszę, niezależnie od pasków...
Chociaż miło by było, gdyby były... na początku stycznia się zapiszę, jak funduszy przybędzie... 
Także jestem za tym żeby te paski były wygadawane dla Sanktuarian osobnos, ale ogólnie jestem przeciwnikiem tego sektora i całej organizacji z nim związanej 
UpTheIrons
Załatwić trzeba z Mysticiem, że za okazaniem legitymacji FC można wejść na ten sektor
odpowiednio mniej by wtedy było tych opasek dla reszty ludzi, a Sanktuarianie nie braliby ich, żeby nie robić chamstwa
Wypas sprawa, w Paryżu chyba jest taki motyw, że członkowie FC wcześniej wchodzą
Wypas sprawa, w Paryżu chyba jest taki motyw, że członkowie FC wcześniej wchodzą
-
janiedembica
- -#Prisoner

takowe opaski beda rozdawane przy wejsci :>?? czy gdzie ?? na 100% bedzie ten sektor :>?? kurcze:) jak ktos bedzie cos wiedzial konkretnego to nich pisze
Opaski przy wejsciu jak zwykle....qde bedzie nieziemsko jak sie da ugadać takie cóś 
no... a jak duzy jest ten sektor, tj. ile ludzi tam wejdzie?
-
janiedembica
- -#Prisoner

taki sektor jest konieczny :>?? moze by zalatwic z mystickiem zeby go nie bylo :>?? wedlug mnie wszystko to by lepiej wyszlo ( wszyscy wiemy jak bylo z wejsciem do hali w listopadzie) to wyobrazam sobie jak to bedzie z tymi opaskami
3000? coś koło tego
Lole jedne
a ja nie jestem w fan clubie i w tym roku nie bede
za to bylem w tamtym i co? nie dostane opaski? :> nic mi sie nie nalezy? :>
pozdrawiam
pozdrawiam
Tylko że na płytę są 2 wejścia. Ciekawe było by gdyby np tylko przy jednym dawali te opaski, a przy drugim mówili że nic o tym nie słyszeli 
Przy obydwu dawali
Czy istnieje mozliwosc zgloszenia mysticowi i poproszenie o przepustke o wniesienie kamery,aparatu??
jakiś photo pass?
To pewnie jakoś przez fanklub byś musiał
Mój znajomy na koncerty Soulfly sobie to załatwia (wtedy nie musi mieć biletu
), różnie z gazet muzycznych, raz od supporta sobie załatwił
popróbuj
To pewnie jakoś przez fanklub byś musiał
Mój znajomy na koncerty Soulfly sobie to załatwia (wtedy nie musi mieć biletu
popróbuj
w sumi ten sektor to chory pomysł ale rozumie ze chodzi im oto aby uniknac wielkiego tłoku pod scena i ewentualnych wypadków.
fan klub powinien miec zagwarantowane miejsca w takim sektorze ale jakies inne udogodnienia
fan klub powinien miec zagwarantowane miejsca w takim sektorze ale jakies inne udogodnienia
Nie wydaję mi się, aby można było to załatwić z Mystickiem. Jak do nich dzwoniłem to powiedzieli, że to, czy jest taki sektor to zależy od zespołu i jak oni sobie życzą, że ma być to będzie.janiedembica pisze:taki sektor jest konieczny :>?? moze by zalatwic z mystickiem zeby go nie bylo :>??
To może ktos pogada z Harrisem?Majek pisze:Nie wydaję mi się, aby można było to załatwić z Mystickiem. Jak do nich dzwoniłem to powiedzieli, że to, czy jest taki sektor to zależy od zespołu i jak oni sobie życzą, że ma być to będzie.janiedembica pisze:taki sektor jest konieczny :>?? moze by zalatwic z mystickiem zeby go nie bylo :>??
No właśnie. Wicker, gdzie jesteś?sobota pisze:To może ktos pogada z Harrisem?Majek pisze:Nie wydaję mi się, aby można było to załatwić z Mystickiem. Jak do nich dzwoniłem to powiedzieli, że to, czy jest taki sektor to zależy od zespołu i jak oni sobie życzą, że ma być to będzie.janiedembica pisze:taki sektor jest konieczny :>?? moze by zalatwic z mystickiem zeby go nie bylo :>??
Popieram. Myślę, że warto byłoby się nad tym głębiej zastanowić.ironpacy pisze:A skoro fanklub nawiązał współpracę z organizatorem to chyba można od Mystica wycyganić 200 -300 "pasków " uprawniających do wejścia na ten sektor pod sceną?? I Sanktuarianie nie musieliby się " zabijać o jak najlepszą pozycję pod sceną??Man_Of_The_Edge pisze:Nie panikujcie!
Żadnej krwawej walki nie będzie, to naprawdę dużo ludzi wpuszczają, szczerze mówiąc ci, którzy chcieli to mieli, oczywiście z wyjątkami, które były spowodowane późną godziną przybycia
no to wtedy sie zapisuje do fanklubu 
wicker a może zagadaj do pana zdzicha ze spodka co tam obok ciebie stoi na fotce...wygląda na takiego co ma wpływy u 'arrego
wicker a może zagadaj do pana zdzicha ze spodka co tam obok ciebie stoi na fotce...wygląda na takiego co ma wpływy u 'arrego