Najważniejsze pytania zostaną przez nas przekazane bezpośrednio do organizatora - Mystic Production i zamieścimy tu na nie oficjalne odpowiedzi.
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Proponuję, żebyście w tym temacie zadawali swoje pytania odnośnie organizacji itp. przyszłorocznego koncertu Iron Maiden/Mystic Festival 2005.
Najważniejsze pytania zostaną przez nas przekazane bezpośrednio do organizatora - Mystic Production i zamieścimy tu na nie oficjalne odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 2:19 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Czy jeśli kupie bilet na płytę, a będę w grupie pierwszych kilku tysięcy osób to dostane się do specjalnego sektora pod sceną ?
a czy wogóle ma być takowy sektor?
WICKER MAN pisze:Rozwiązanie z sektorem pod sceną będzie identyczne jak na Metallice - pierwszych kilka tysięcy (?) osób dostaje opaski-przepustki do tego sektora.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jak sie bedzie miala sprawa z piwem? Czy bedzie dostepne i w jakich cenach???
Ehm... mając 14 lat nie można zakupować i konsumować piwa / alkoholi :P - więc o co chodzi? :>
-
szatanista
- -#Long distance runner

Taki sa OFICJALNE zasady, a istnieja przecieza rowniez zasady nieoficjalne prawda??? ... koniec offtopa 
-
El Dorado
czy da sie skołować wejsciowke na ten sektor przed scena jakos wczesniej??
Przed chwilą dzwoniłem do Mystica, żeby zamówić bilety. Pytałem się o ten sektor, a ziomek mi powiedział, że on nic nie wie o czymś takim
Ale możliwe, że jeszcze się nie dowiedział...
-
El Dorado
oj lepiej aby sie dowiedział :[Majek pisze:Przed chwilą dzwoniłem do Mystica, żeby zamówić bilety. Pytałem się o ten sektor, a ziomek mi powiedział, że on nic nie wie o czymś takimAle możliwe, że jeszcze się nie dowiedział...
Skoro Wicker mówi że bedzie, to znaczy że bedzie
Na piwo bym nieliczył......
Na Mystic Festivalu we Wrocławiu było piwo :beer
Może napiszcie coś konkretnego czy w końcu będzie sektor pod sceną czy nie bo nie wiem ci mam mysleć i jak sie na to wszystko szykować.

UpTheIrons
Będzie. Szykuj sie na rzeź przy wejsciu i krwawą walkę o opaski

Nie panikujcie!
Żadnej krwawej walki nie będzie, to naprawdę dużo ludzi wpuszczają, szczerze mówiąc ci, którzy chcieli to mieli, oczywiście z wyjątkami, które były spowodowane późną godziną przybycia
Żadnej krwawej walki nie będzie, to naprawdę dużo ludzi wpuszczają, szczerze mówiąc ci, którzy chcieli to mieli, oczywiście z wyjątkami, które były spowodowane późną godziną przybycia
UpTheIrons
A skoro fanklub nawiązał współpracę z organizatorem to chyba można od Mystica wycyganić 200 -300 "pasków " uprawniających do wejścia na ten sektor pod sceną?? I Sanktuarianie nie musieliby się " zabijać o jak najlepszą pozycję pod sceną??Man_Of_The_Edge pisze:Nie panikujcie!
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
dlatego jestem przeciwinikime tego sektora, gdyby jeszcze sprzedawali na niego bilety odpowiednio drozsze to rozumiem. Ale tak to płace za miejsce NA CAŁEJ płycie a nie daleko od sceny. A przecież zawsze trzeba sie liczyć z np. korkami na drogach itp 
-
El Dorado
POMYSŁ GENIAAAAAAAALNY!!! GENIUSZ!!!!!!!!! jak by tak było to sie od razu zapisuje do Fan Clubu... (i tak sie zapisze ale za kilka miesiecy.. za duzo wydatkow na raz)ironpacy pisze:A skoro fanklub nawiązał współpracę z organizatorem to chyba można od Mystica wycyganić 200 -300 "pasków " uprawniających do wejścia na ten sektor pod sceną?? I Sanktuarianie nie musieliby się " zabijać o jak najlepszą pozycję pod sceną??Man_Of_The_Edge pisze:Nie panikujcie!
-
El Dorado
nie smutkajPink pisze:dlatego jestem przeciwinikime tego sektora, gdyby jeszcze sprzedawali na niego bilety odpowiednio drozsze to rozumiem. Ale tak to płace za miejsce NA CAŁEJ płycie a nie daleko od sceny. A przecież zawsze trzeba sie liczyć z np. korkami na drogach itp