11/07/2008 - Nelly Furtado - Poznań @ Malta

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Re: 11/07/2008 - Nelly Furtado - Poznań @ Malta

Post autor: Da5id »

Bo burza, czy coś. Tak słyszałem.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

sms od kumpla z innego forum

koncert Nelly przerwany po 3 utworach z powodu chamskiej burzy, pozrywało dekoracje i od 30min stoją wszyscy w ciemnościach i deszczu, zajebisty szou
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

D5`cause we`re metallica pisze:I jak, był ktoś? Podobno koncert skończył się po 3 kawałkach. :lol: Ja nie pojechałem, bo zapomniałem o tym wydarzeniu zupełnie. :lol:
the same i nawet nie zaluje juz :D
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

To co przeszło dziś przez Poznań o godzinie 21.30 ( zaczęło padać dokładnie w chwili, gdy Nelly wyszła na scenę ) nie można nazwać burzą...To była mega-burza. Cieszę się, że nie było mnie wtedy na Malcie i szkoda mi ludzi, którzy tam byli...Cholerny pech. W sobotę ma się pojawić oficjalny komunikat organizatorów.
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

no niezła burza była wczoraj ;-) jakoś się nie wygrzebałem na koncert Nelly i jak większośc nie żałuję. wyobrażam sobie jak to musiało na Malcie wyglądać, wielka otwarta przestrzeń, jezioro i taka nawałnica... w gazecie pisali, ze jak zatrzęsła się scena to musieli definitywnie zrezygnowac ;-) dobra wiadomośc, że dzisiaj jednak koncert się odbędzie (ponoć w uznaniu sporej grupy ludzi, którzy wiernie czekali w czasie burzy), a zła, że historia może się powtórzyć ;-) chociaż tak źle to już raczej nie będzie, chyba będzie tylko lekki deszczyk i oby koncert fajnie dotrwał do końca.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Podobno dzis było genialnie.
ODPOWIEDZ