Obsesję to ma kolega nugz, ciągle piszący o Rudym gadającym o Metallice
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nadal pisząc na temat Megadeth 
Którego lider wybiera mówić o innych, niz o własnym zespole
Którego lider wybiera mówić o innych, niz o własnym zespole
Rudy sam do tego doprowadził, bo zamiast o Mega gadać w wywiadach, to marudzi o Metallice.Recit The Thornographer pisze: ↑wt maja 09, 2023 8:37 pmMożna sobie gadać, ale pytanie kto będzie słychać. Takie waśnie to poczytne tematy, ludzie wejdą chociażby żeby napisać komentarz, że Rudy to burak, a niuanse albumów są tylko dla fanów.
www.MetalSide.pl
Wystarczy hienom dziennikarskim zakazać pytania o ten temat. Tylko o czym wtedy będzie gadka.. 
Ewentualnie Rudy może podjąć temat zwolnienia kolejnego pracownika ekipy technicznej, z uśmiechem na twarzy i satysfakcją, bo przecież ma władzę i jest szefem.
Znając sety, skisniesz tam 
-
Deleted User 8107
To ma być pierwszy koncert na legu chyba? może czymś zaskoczy 
Hmmm. Może zagra jeszcze mniej numerów niż poprzednio.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8107
z 75 minut myślę pocisnie mi styknie, nawet jakby stali na trybunach, to ustoję tyle czasu. Lol
Rudy bardzo dyskretnie powiedział, że oprócz Friedmana, reszta jego byłych pracowników to nieudacznicy 
Tymczasem Rudy chyba się pogodził z Lee Vingiem, bo zaprosił go ostatnio na scenę i zagrali razem Nothing Is Something z repertuaru MD.45
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Czyli Mustaine sięga po covery, żeby w końcu zmienić set?? 
Taki średni to cover skoro to numer Mustaine'a 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Kompletnie zapomniałem o tym epizodzie 
O kurde, totalnie zapomniałem o tym projekcie. Miałem kiedyś kasete tego MD45. Z tego co pamiętam to żółta (albo zielona?) okładka z jakąś postacią. Ale muzyki zupełnie już nie kojarzęSardi z Batumi pisze: ↑pn cze 26, 2023 1:36 pm Tymczasem Rudy chyba się pogodził z Lee Vingiem, bo zaprosił go ostatnio na scenę i zagrali razem Nothing Is Something z repertuaru MD.45
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8107
No dobrze pamietasz, taka zgniła zieleńgumbyy pisze: ↑pn cze 26, 2023 4:35 pmO kurde, totalnie zapomniałem o tym projekcie. Miałem kiedyś kasete tego MD45. Z tego co pamiętam to żółta (albo zielona?) okładka z jakąś postacią. Ale muzyki zupełnie już nie kojarzęSardi z Batumi pisze: ↑pn cze 26, 2023 1:36 pm Tymczasem Rudy chyba się pogodził z Lee Vingiem, bo zaprosił go ostatnio na scenę i zagrali razem Nothing Is Something z repertuaru MD.45![]()

No to jeszcze z moją pamięcią nie jest jeszcze najgorzejScarred pisze: ↑pn cze 26, 2023 5:50 pmNo dobrze pamietasz, taka zgniła zieleńgumbyy pisze: ↑pn cze 26, 2023 4:35 pmO kurde, totalnie zapomniałem o tym projekcie. Miałem kiedyś kasete tego MD45. Z tego co pamiętam to żółta (albo zielona?) okładka z jakąś postacią. Ale muzyki zupełnie już nie kojarzęSardi z Batumi pisze: ↑pn cze 26, 2023 1:36 pm Tymczasem Rudy chyba się pogodził z Lee Vingiem, bo zaprosił go ostatnio na scenę i zagrali razem Nothing Is Something z repertuaru MD.45![]()
![]()
![]()
www.MetalSide.pl