Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Nie mam pojecia czy bedzie EP, wydaje mi sie ze kiedys tak, skoro nawet Hidden Treasures bedzie miało reedycje winylowa.
Beda jeszcze co najmniej dwa bonusy, "Farewell my Love" i drugi z nieujawnionym tytułem
Beda jeszcze co najmniej dwa bonusy, "Farewell my Love" i drugi z nieujawnionym tytułem
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O kurwa co ja własnie odkryłem
https://www.youtube.com/watch?v=ezpgt724deI
Nie znałem tego, demo z nagran Mustaine'a i Menzy z czasów przed Dystopia jak rozmawiali o reunion. Ale zajebisty trakulec
https://www.youtube.com/watch?v=ezpgt724deI
Nie znałem tego, demo z nagran Mustaine'a i Menzy z czasów przed Dystopia jak rozmawiali o reunion. Ale zajebisty trakulec
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Death from within.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiem, ale nie spodziewałem się, że istnieje jakieś nagranie z tego krótkiego okresu kiedy Menza próbował wrócić. Mega ciekawe znalezisko.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

As Dave was introducing "I Don't Care" some guy yelled "You're better than Metallica!"
Dave: "I know that . now shut the fuck up."
Guy gives Dave the middle finger*
Dave: "You done? Now you're flipping me off. Oh you're just making bad decision after bad decision after bad decision. You are sorry, you're a sorry sack of shit now shut up. This is the perfect song for him it's called I Don't Care!"
Immediately after the song ended Dave said "Bitch!" It was live Megadeth gold.
https://www.facebook.com/watch/?v=3978428035711250
0:30
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Chłop całą karierę wyzywa ludzi ze sceny, bezpiecznie, w otoczeniu swoich yes-menów, jakie to jest imponujące 
Jakiś random, pewnie fan Mega, który zabulił za bilet, chciał błysnąć i odpalił się, za co został nazwany kupą gówna
Jakiś random, pewnie fan Mega, który zabulił za bilet, chciał błysnąć i odpalił się, za co został nazwany kupą gówna
- Shedao Shai
- -#Nomad

Grupie docelowej to imponuje, to najważniejsze
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

MegaDave nosi perukę?
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Przyznam, że był czas, kiedy Mustaine jako taki Edge Lord był dla mnie nawet trochę zabawny.
Ale to było co najmniej półtorej dekady temu
Od dawna uważam to za totalnie żenujące i zapewne reszta zespołu myśli podobnie, tylko woli to przemilczeć i dać tamtemu moment dla siebie.
"Watch him become a god" XD
Ale to było co najmniej półtorej dekady temu
Od dawna uważam to za totalnie żenujące i zapewne reszta zespołu myśli podobnie, tylko woli to przemilczeć i dać tamtemu moment dla siebie.
"Watch him become a god" XD
Jak ktoś ma jakiś kontakt z zespołem (ekipą), to może:
1. powiedzieć / napisać swojemu kontaktowi, że ostatnią płytą przywrócili pewnemu starszemu człowiekowi z PL wiarę w thrash;
2. zaproponować, że jeśli mają pomysł na zagranie całej ostatniej płyty na trasie to NIECH TAK ZROBIĄ;
3. przesłać, że są tacy (tzn. ja), którym ta ostatnia płyta tak siadła, że jadą na ich koncert na Mystic (tym bardziej chętnie usłyszę z niej jak najwięcej);
4. skopiować i przesłać im cały ten wpis.

1. powiedzieć / napisać swojemu kontaktowi, że ostatnią płytą przywrócili pewnemu starszemu człowiekowi z PL wiarę w thrash;
2. zaproponować, że jeśli mają pomysł na zagranie całej ostatniej płyty na trasie to NIECH TAK ZROBIĄ;
3. przesłać, że są tacy (tzn. ja), którym ta ostatnia płyta tak siadła, że jadą na ich koncert na Mystic (tym bardziej chętnie usłyszę z niej jak najwięcej);
4. skopiować i przesłać im cały ten wpis.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Słabe w chuj takie znęcanie sie ze sceny nad gościem który w sumie puścił miły banter. Serio to komuś imponuje że Dave ze sceny obraża faceta bedąc otoczonym przez kilku murzyńskich ochroniarzy ? Pozerstwo i bucostwo najgorszego sortu.Bon Dzosef pisze: ↑pn lut 23, 2026 12:02 amAs Dave was introducing "I Don't Care" some guy yelled "You're better than Metallica!"
Dave: "You done? Now you're flipping me off. Oh you're just making bad decision after bad decision after bad decision. You are sorry, you're a sorry sack of shit now shut up. This is the perfect song for him it's called I Don't Care!"
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

No szczeniacka pyskówka starego kolesia, pewnie, że żenada.

To zazdroszczę, kudły ma równie mocarne jak talent do gitary
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Kevin, dzięki za wpis
Bedzie to robił dalej, bo wie, ze może, i jeszcze dostanie aplauz swoich dick-riderów.
Najważniejsze, że dostrzegł tamtego FUCKa, bo właśnie na ten gest zasługiwał w tamtym momencie
Najważniejsze, że dostrzegł tamtego FUCKa, bo właśnie na ten gest zasługiwał w tamtym momencie
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2026 12:30 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak ktoś jest fanem Megadeth to wie, że jak Dave coś mówi ze sceny to nie drzesz się i mu nie wchodzisz w zdanie, zwłaszcza z tematem Mety.Kevin18 pisze: ↑pn lut 23, 2026 12:05 pmSłabe w chuj takie znęcanie sie ze sceny nad gościem który w sumie puścił miły banter. Serio to komuś imponuje że Dave ze sceny obraża faceta bedąc otoczonym przez kilku murzyńskich ochroniarzy ? Pozerstwo i bucostwo najgorszego sortu.Bon Dzosef pisze: ↑pn lut 23, 2026 12:02 amAs Dave was introducing "I Don't Care" some guy yelled "You're better than Metallica!"
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Jest takie info na bilecie? I jak to tłumaczy wyzywanie i poniżanie kogoś, będąc w uprzywilejowanej pozycji?
Posłuchajcie wywiadu i spróbujcie nie skisnąć
https://youtu.be/MU-yxYm3pRs?is=3FEquhWhtVYsLaDJ
Posłuchajcie wywiadu i spróbujcie nie skisnąć
https://youtu.be/MU-yxYm3pRs?is=3FEquhWhtVYsLaDJ
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2026 4:20 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Przesłuchałem z małym poślizgiem nową płytę, i... Kurde, mnie się podoba. Może oprócz "bad day" czy jak tam sie ten kawałek nazywa, prawie wszystko mi siada. SZkoda tylko, ze w secie jak zwykle wybrano te troszke IMHO słabsze kawałki. W każdym razie album znacznie lepszy niż "Sick, dying...". Tam dałem naciągane 5,5 /10, tu spokojnie 7,5/10.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przy okazji, przed ostatnim koncertem na trasie Edmonton-Calgary jedna z ciezarowek wiozaca oswietlenie sie wywaliła i miała wypadek. Nikomu nic się nie stało, a jakas lokalna firma na cito ogarnęła system i koncert się odbył.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Gdyby nie odbył się, to Chuck Billy może by się lekko uśmiechnął pod nosem 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Louisville pierwszego dnia festiwalu Louder Than Life na jednej scenie Metal Church, Suicidal Tendencies, Anthrax, Alice Cooper, Megadeth i Maiden. A scenę obok Anselmo i Danzig.
Ellefson i Mustaine na jednej scenie
Ellefson i Mustaine na jednej scenie
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy