Ale jakby od razu było, że 360 to gorzej by wyglądało.
ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Za 25 zł to już warto iść do empiku po ten bilet.
A najlepiej nie iść na ów koncert w ogóle.
A najlepiej nie iść na ów koncert w ogóle.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Coś czuję, że na płycie zrobią i tak siedzące na zasadzie: kto 1 ten lepszy 
-
Deleted User 4876
Nie, no nie ma opcji, wtedy byłyby po 800 plna minimum... pamietasz po ile były siedzące na płycie na Narodowym??
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Ja tam przyjdę na ostatni dzwonek 5 minut przed koncertem. Zalety trybuny.
SOBER1Z który sektor kupiłeś?
Bilet na krakowski koncert zamówiony
Radzę się spieszyć, bo już sporo wykupili, na Gdański też. Jutro obie areny powinny się wyprzedać.
Radzę się spieszyć, bo już sporo wykupili, na Gdański też. Jutro obie areny powinny się wyprzedać.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
thekingcrimson pisze: ↑śr wrz 27, 2017 1:26 pm Ja tam przyjdę na ostatni dzwonek 5 minut przed koncertem. Zalety trybuny.![]()
Żodyn
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Dolna trybuna i LN.
Można było na start zapomnieć.
Swój budżet sporo nadwyrężyłem, ale pociesze się faktem, że na Gilmourze byłem praktycznie przy barierkach.
Nagrywać to ja nie będę, ale spokojnie delektować się muzyką, atmosferą i oby "oprawą".
Tak wysoko jeszcze sektora nie miałem, - zawsze jakieś +EXP wpadnie.
Swój budżet sporo nadwyrężyłem, ale pociesze się faktem, że na Gilmourze byłem praktycznie przy barierkach.
Nagrywać to ja nie będę, ale spokojnie delektować się muzyką, atmosferą i oby "oprawą".
Tak wysoko jeszcze sektora nie miałem, - zawsze jakieś +EXP wpadnie.
Wszędzie, na innych kocnertach płyta siedząca, a na mapce zaznaczone przejścia - jak nić płyta będzie siedząca, nienumerowana

Trybuny zamówione
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Płytka jest.
Okaże się, że miejsca są jednak nienumerowane pewniethekingcrimson pisze: ↑śr wrz 27, 2017 1:26 pm Ja tam przyjdę na ostatni dzwonek 5 minut przed koncertem. Zalety trybuny.![]()
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Python pisze: ↑czw wrz 28, 2017 6:56 pmOkaże się, że miejsca są jednak nienumerowane pewniethekingcrimson pisze: ↑śr wrz 27, 2017 1:26 pm Ja tam przyjdę na ostatni dzwonek 5 minut przed koncertem. Zalety trybuny.![]()
![]()
No lepiej tego nie mów.
Na pewno jakiś przybysz zaplącze się na moje miejsce jak szybko się tam nie pojawię - ale twardy argument w postaci biletu ... i czegoś ekstra na pewno zdziała cuda.
Miejsca siedzące na płycie? No kurde, nic nikt nie pisał, bo sam bym z tego skorzystał, gdybym to był potwierdzony fakt.
To byłoby poniżej pasa ze strony organizatora o nie poinformowaniu tego faktu.
Pamiętaj, że to EvilNation robi
To byłoby poniżej pasa ze strony organizatora o nie poinformowaniu tego faktu.
-
Deleted User 4876
Myślę, że po wtopie z siedzącymi na płycie na Dream Theater to EvilNajszon długo się zastanowi nad krzesełkami w tej części sali na koncertach rockowych
Jakby miały być krzesła to i ceny byłyby o wiele wyższe, może nie niemieckie 295 euro ale minimum 170-200 eur za pierwsze 5 rzędów... a tak 130 eur za GC EE to nie jest zła cena biorąc pod uwagę rangę Artysty...
Ticketmaster rozsyła już bilety ale zanosi się na kolejną aferę... kumpel zamówił jeden bilet na koncert w Krakowie. Dziś otrzymał przesyłkę PP, otwiera kopertę a w środku oprócz jego biletu były dwa kolejne - cudze, na inne nazwisko i imiona, w dodatku do GDAŃSKA. Burdel na kółkach...
dlatego tak się cieszę, że bilety wciąż można nabywać jeszcze stacjonarnie
ło curva, ale kyrk !!SOBER1Z pisze: ↑wt paź 03, 2017 12:02 pm Ticketmaster rozsyła już bilety ale zanosi się na kolejną aferę... kumpel zamówił jeden bilet na koncert w Krakowie. Dziś otrzymał przesyłkę PP, otwiera kopertę a w środku oprócz jego biletu były dwa kolejne - cudze, na inne nazwisko i imiona, w dodatku do GDAŃSKA. Burdel na kółkach...
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Ja też szybko dostałem bilecik - wszystko gra.
Jedynie co mnie razi, to, że ten bilet jest bardzo brzydki.
Jedynie co mnie razi, to, że ten bilet jest bardzo brzydki.