Byłaby świetna kompilacja...
Filmy z dziewicami ;)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Filmy z dziewicami ;)
Kurde tak sobie myśle, że fajnie byłoby wydać kompilację tych wszystkich momentów z IM, ale kurde są jeszcze prawa autorskie
no byłoby to very fajne :rocx
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dziś w programie Pymp My Ride podczas "odpicowania" autka leciało The Number Of The Beast :rocx Może to nie film, ale miły akcent z Dziewicami w roli głównej 
na DVD Bruca macie jakiś filmikkrótki film jeszcze z czasów zespołu Samson - Biceps of Steel, który był wyświetlany w kinach w 1980 roku...
hmmmm jaki?
Kiedys na niemieckiej stacji oglądałem program (coś jak u nas śmiechu warte).Na jednym z filmików jakiś indor ganiał psa wokół budy czy coś takiego,a w tle leciało
Run to the hills. Śmialem się podwojnie...heh
Ostatnio leciał kabaret Grupa Mo-carta i podczas skeczu prowadzący zapytał jednego z członków czego słucha,a ten odpowiedział- "Nooo ,oczywiście klasyki (i wymieniał)...Rolling Stones,Iron Maiden,Deep Purple..." :-)
Run to the hills. Śmialem się podwojnie...heh
Ostatnio leciał kabaret Grupa Mo-carta i podczas skeczu prowadzący zapytał jednego z członków czego słucha,a ten odpowiedział- "Nooo ,oczywiście klasyki (i wymieniał)...Rolling Stones,Iron Maiden,Deep Purple..." :-)
- Emilio
- -#Lord of the flies

http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
2x się spotkałem jak podczas wiadomości sportowych na regionalnym TVP leciało 2 minutes jako podklad
Ja słyszałem kilka razy podczas imprez sportowych głównie Fear of The Dark np podczas konkursów skoków w Willingen i Lillehammer, a także podczas ostatnich MŚ w piłkę ręczną w Chorwacji - mecz Polska - Chorwacja.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Ja rozumiem, że to jest skecz i że to ma być śmieszne ale w życiu nie słyszałem żeby Bruce gadał tak jak on to przedstawił ^^Emilio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
Mnie to smieszyJourneyman666 pisze:Ja rozumiem, że to jest skecz i że to ma być śmieszne ale w życiu nie słyszałem żeby Bruce gadał tak jak on to przedstawił ^^Emilio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
Ale rozwalilo mnie to, ze wychodzisz jako zespol a kazdy tylko krzyczy MAIDEN MAIDEN MAIDEN, bo pamietam jak ja na koncercie tylko czekalem az oni sie pojawia i bylem w podobnym stanie ^^
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Tak, ale to w takim razie musisz konać ze śmiechu przy oglądaniu nagrań z supportów
Wiesz, on mówi wyraźnie, że naśladuje Dickinosna
Mógłby więc naśladować jego akcent, który jest dosyć charakterystyczny lub zwyczajnie powtarzać "you know?" na końcu każdego zdania tak jak Bruce ma to w zwyczaju 
Wiesz, on mówi wyraźnie, że naśladuje Dickinosna
Hah, w takim razie z tym udawaniem niezbyt mu wyszlo :] I tak najlepszy w kategorii stand up comedy jest( w sumie to już niestety był) George Carlin. Szkoda, ze wyrzucaja jego filmiki z youtube.
A tak w ogole do watku mozna by dodac gry w ktorych pojawiaja sie piosenki Iron Maiden. Ja wiem o
Tony Hawk Pro Skater 4( Number of the beast, widac jak roznia sie gusta muzyczne skaterow w USA a w Polsce
. Chociaz z drugiej strony gra tez juz swoje latka ma)
Ktorys Carmaggedon, nie pamietam ktory dokladnie. Akurat niektore utwory IM swietnie pasuja do takiego typu gier
No i nieslawny Ed Hunter... mialem NIEprzyjemnosc w to grac. Serio, flashowe gry gdzies w necie sa o wiele lepsze niz ta kupa. Ja wiem, ze to bylo ponad 10 lat temu, ale gra jest strasznie kupiasta i szkoda, ze jakas fajna gra nie promowala Ironow w tym czasie
A tak w ogole do watku mozna by dodac gry w ktorych pojawiaja sie piosenki Iron Maiden. Ja wiem o
Tony Hawk Pro Skater 4( Number of the beast, widac jak roznia sie gusta muzyczne skaterow w USA a w Polsce
Ktorys Carmaggedon, nie pamietam ktory dokladnie. Akurat niektore utwory IM swietnie pasuja do takiego typu gier
No i nieslawny Ed Hunter... mialem NIEprzyjemnosc w to grac. Serio, flashowe gry gdzies w necie sa o wiele lepsze niz ta kupa. Ja wiem, ze to bylo ponad 10 lat temu, ale gra jest strasznie kupiasta i szkoda, ze jakas fajna gra nie promowala Ironow w tym czasie
mi tam się Ed Hunter bardzo podobał, nawet teraz w to gram dla odprężenia 
Wystarczy pooglądać "Extrema" we wszystkich kawałkach kręconych przez skeatów podkład stanowia rockowe, thrashowe itd. kawałki. Podejrzewam ze zdecydowana większość skeatów w USA to "metale". W polsce tylko jakoś tak wyszło że HH ze skeytami się kojarzy.Kozas pisze: Tony Hawk Pro Skater 4( Number of the beast, widac jak roznia sie gusta muzyczne skaterow w USA a w Polsce. Chociaz z drugiej strony gra tez juz swoje latka ma)
Był, jest to Carmagedon II, jednak otworów było tylko kilka i wałkowane non stop po prostu się nudziłyKozas pisze:Ktorys Carmaggedon, nie pamietam ktory dokladnie. Akurat niektóre utwory IM świetnie pasuja do takiego typu gier
Serio ? O_O To wow, to wyglada bardziej jak praca zaliczeniowa studenta, niz profesjonalna graremi pisze:mi tam się Ed Hunter bardzo podobał, nawet teraz w to gram dla odprężenia
1 Z tego co pamietam zadnego sejwa, gre trzeba przejsc od poczatku do konca
2 Tragiczna oprawa audio-wizualna. No audio to wiadomo znacznie ratuje to soundtrack, ktory jest fenomenalny, ale same dzwieki i reszta to tragedia. Tak samo grafika
3 Co najwazniejsze- kompletna nuda... Goscie co robili te gre w ogole nie mieli na nia pomyslu, najmniejszego. Chodzisz i strzelasz, a samo strzelanie jest nudne i tak nieintuicyjne jak tylko to mozliwe. Tak na serio gdybym byl recenzentem ocenilbym ja 2/10... i w sumie nie jestem odosobniony bo wlasnie takie oceny tylko widzialem
Rozpisalem sie tak duzo dlatego ze jestem fanem gier komputerowych i Iron Maiden i szkoda mi, ze dostali taka antyreklame jak Ed Hunter :< Z drugiej strony ilu ludzi zagralo w te gre na swiecie ?
Z innej beczki- gral ktos w Brutal Legend ? Jestem ciekaw czy istnieje jakies tam nawiazanie do Ironow, bo w trailerach nic nie widzialem... Jestem ciekaw czy to przez to, ze tworcy nie mieli w planach dodania nic Ironowskiego, czy to Maiden sie nie zgodzilo... Bo taki Osbourne jako straznik metalu czy Lemmy z motorheada wygladaja i brzmia swietnie !( oczywiscie dlatego glosy podkladane sa oryginalne)
Zilian- czyli nic sie nie zmienilo, bo sam deska itp interesowalem sie z 7-8 lat temu i wtedy bylo identycznie- wiekszosc skate'ow sluchala moze nie metalu ale cos na pograniczu metalu i hard rocka( choc duzo takze metalowcow bylo).
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

W teleexpresie niedawno widziałem fragment wickera, lecz nie słyszałem o czym mówili bo u mnie impreza była 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

A ja ostatnio oglądałem film z Seanem Connerym... bodajże "Osaczeni". W pewnej scenie za takim grubasem jest plakat "Virtual XI" 
A co to za impreza o godzinie 17?Cezarek1998 pisze:W teleexpresie niedawno widziałem fragment wickera, lecz nie słyszałem o czym mówili bo u mnie impreza była
Kinderbal.