Filmy z dziewicami ;)

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Filmy z dziewicami ;)

Post autor: BartSmith »

Kurde tak sobie myśle, że fajnie byłoby wydać kompilację tych wszystkich momentów z IM, ale kurde są jeszcze prawa autorskie :cry:

Byłaby świetna kompilacja...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

no byłoby to very fajne :rocx
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Dziś w programie Pymp My Ride podczas "odpicowania" autka leciało The Number Of The Beast :rocx Może to nie film, ale miły akcent z Dziewicami w roli głównej :D
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

krótki film jeszcze z czasów zespołu Samson - Biceps of Steel, który był wyświetlany w kinach w 1980 roku...
na DVD Bruca macie jakiś filmik :P
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

hmmmm jaki?
icar
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: icar »

Kiedys na niemieckiej stacji oglądałem program (coś jak u nas śmiechu warte).Na jednym z filmików jakiś indor ganiał psa wokół budy czy coś takiego,a w tle leciało
Run to the hills. Śmialem się podwojnie...heh
Ostatnio leciał kabaret Grupa Mo-carta i podczas skeczu prowadzący zapytał jednego z członków czego słucha,a ten odpowiedział- "Nooo ,oczywiście klasyki (i wymieniał)...Rolling Stones,Iron Maiden,Deep Purple..." :-)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Emilio »

http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: remi »

2x się spotkałem jak podczas wiadomości sportowych na regionalnym TVP leciało 2 minutes jako podklad
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Ja słyszałem kilka razy podczas imprez sportowych głównie Fear of The Dark np podczas konkursów skoków w Willingen i Lillehammer, a także podczas ostatnich MŚ w piłkę ręczną w Chorwacji - mecz Polska - Chorwacja.
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

Emilio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
Ja rozumiem, że to jest skecz i że to ma być śmieszne ale w życiu nie słyszałem żeby Bruce gadał tak jak on to przedstawił ^^
Kozas
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Kozas »

Journeyman666 pisze:
Emilio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=YgkKBQj5ntQ Stand-up Henry Rollinsa na temat Iron Maiden. Może ktos zrobi napisy pl :-)
Ja rozumiem, że to jest skecz i że to ma być śmieszne ale w życiu nie słyszałem żeby Bruce gadał tak jak on to przedstawił ^^
Mnie to smieszy :) A nie gada jak Bruce, po prostu proboje nasladowac typowy akcent brytyjski( a akurat u Bruce'a nie jest tak charakterystyczny jak u pozostalych czlonkow IM, no jeszcze u Adriana tez ciezko go wyczuc)

Ale rozwalilo mnie to, ze wychodzisz jako zespol a kazdy tylko krzyczy MAIDEN MAIDEN MAIDEN, bo pamietam jak ja na koncercie tylko czekalem az oni sie pojawia i bylem w podobnym stanie ^^
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Tak, ale to w takim razie musisz konać ze śmiechu przy oglądaniu nagrań z supportów :lol:
Wiesz, on mówi wyraźnie, że naśladuje Dickinosna ;) Mógłby więc naśladować jego akcent, który jest dosyć charakterystyczny lub zwyczajnie powtarzać "you know?" na końcu każdego zdania tak jak Bruce ma to w zwyczaju ;)
Kozas
-#Prisoner
-#Prisoner

Hah, w takim razie z tym udawaniem niezbyt mu wyszlo :] I tak najlepszy w kategorii stand up comedy jest( w sumie to już niestety był) George Carlin. Szkoda, ze wyrzucaja jego filmiki z youtube.

A tak w ogole do watku mozna by dodac gry w ktorych pojawiaja sie piosenki Iron Maiden. Ja wiem o

Tony Hawk Pro Skater 4( Number of the beast, widac jak roznia sie gusta muzyczne skaterow w USA a w Polsce :). Chociaz z drugiej strony gra tez juz swoje latka ma)

Ktorys Carmaggedon, nie pamietam ktory dokladnie. Akurat niektore utwory IM swietnie pasuja do takiego typu gier

No i nieslawny Ed Hunter... mialem NIEprzyjemnosc w to grac. Serio, flashowe gry gdzies w necie sa o wiele lepsze niz ta kupa. Ja wiem, ze to bylo ponad 10 lat temu, ale gra jest strasznie kupiasta i szkoda, ze jakas fajna gra nie promowala Ironow w tym czasie
Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: remi »

mi tam się Ed Hunter bardzo podobał, nawet teraz w to gram dla odprężenia ;-)
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zilian »

Kozas pisze: Tony Hawk Pro Skater 4( Number of the beast, widac jak roznia sie gusta muzyczne skaterow w USA a w Polsce :). Chociaz z drugiej strony gra tez juz swoje latka ma)
Wystarczy pooglądać "Extrema" we wszystkich kawałkach kręconych przez skeatów podkład stanowia rockowe, thrashowe itd. kawałki. Podejrzewam ze zdecydowana większość skeatów w USA to "metale". W polsce tylko jakoś tak wyszło że HH ze skeytami się kojarzy.
Kozas pisze:Ktorys Carmaggedon, nie pamietam ktory dokladnie. Akurat niektóre utwory IM świetnie pasuja do takiego typu gier
Był, jest to Carmagedon II, jednak otworów było tylko kilka i wałkowane non stop po prostu się nudziły :D
Kozas
-#Prisoner
-#Prisoner

remi pisze:mi tam się Ed Hunter bardzo podobał, nawet teraz w to gram dla odprężenia ;-)
Serio ? O_O To wow, to wyglada bardziej jak praca zaliczeniowa studenta, niz profesjonalna gra

1 Z tego co pamietam zadnego sejwa, gre trzeba przejsc od poczatku do konca
2 Tragiczna oprawa audio-wizualna. No audio to wiadomo znacznie ratuje to soundtrack, ktory jest fenomenalny, ale same dzwieki i reszta to tragedia. Tak samo grafika
3 Co najwazniejsze- kompletna nuda... Goscie co robili te gre w ogole nie mieli na nia pomyslu, najmniejszego. Chodzisz i strzelasz, a samo strzelanie jest nudne i tak nieintuicyjne jak tylko to mozliwe. Tak na serio gdybym byl recenzentem ocenilbym ja 2/10... i w sumie nie jestem odosobniony bo wlasnie takie oceny tylko widzialem :) Aha, oczywiscie jedyny punkt za sama muzyke Ironow, ale no to nie moze uratowac samej gry, ktora jest gorsza od windowsowego sapera czy pasjansa. I wcale nie ironizuje, dla mnie te gry sa lepsze :)
Rozpisalem sie tak duzo dlatego ze jestem fanem gier komputerowych i Iron Maiden i szkoda mi, ze dostali taka antyreklame jak Ed Hunter :< Z drugiej strony ilu ludzi zagralo w te gre na swiecie ? :D Na szczescie niezbyt wielu

Z innej beczki- gral ktos w Brutal Legend ? Jestem ciekaw czy istnieje jakies tam nawiazanie do Ironow, bo w trailerach nic nie widzialem... Jestem ciekaw czy to przez to, ze tworcy nie mieli w planach dodania nic Ironowskiego, czy to Maiden sie nie zgodzilo... Bo taki Osbourne jako straznik metalu czy Lemmy z motorheada wygladaja i brzmia swietnie !( oczywiscie dlatego glosy podkladane sa oryginalne)

Zilian- czyli nic sie nie zmienilo, bo sam deska itp interesowalem sie z 7-8 lat temu i wtedy bylo identycznie- wiekszosc skate'ow sluchala moze nie metalu ale cos na pograniczu metalu i hard rocka( choc duzo takze metalowcow bylo).
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IronCezarek »

W teleexpresie niedawno widziałem fragment wickera, lecz nie słyszałem o czym mówili bo u mnie impreza była :dance:
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

A ja ostatnio oglądałem film z Seanem Connerym... bodajże "Osaczeni". W pewnej scenie za takim grubasem jest plakat "Virtual XI" ;)
Awatar użytkownika
Moonchild
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Moonchild »

Cezarek1998 pisze:W teleexpresie niedawno widziałem fragment wickera, lecz nie słyszałem o czym mówili bo u mnie impreza była :dance:
A co to za impreza o godzinie 17? :pijak:
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Kinderbal. ;-)
ODPOWIEDZ