Filmy z dziewicami ;)

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Filmy z dziewicami ;)

Post autor: Cybul »

Jesteście ciekawi w jakich filmach mozna znaleźć elelmenty związane z Iron Maiden ? A moze znacie własne nie pokrywające sie z tymi umieszczonymi na stronie Białoruskiego fan Clubu ? Piszcie :)

http://www.uptheirons.by.ru/others_mov.html

Kro
-#Assassin
-#Assassin

Re: Filmy z dziewicami ;)

Post autor: Kro »

Z tych filmow widzialem "Malego Nicky'ego" i "Smiertelna wyliczanke". Jest jeszcze jeden film, ktory widzialem, ale najprawdopodobniej go nie ma na tej liscie. Niestety nie znam tytulu, ale koles chodzil tam w koszulce Maiden. Nie byl to zbyt ciekawy film, wiem tylko tyle, ze cos tam tez bylo o pilce noznej, jakis stary koles trener, szkolil trampkarzy. Najprawdopodobniej film produkcji angielskiej z lat 90-tych.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Osaczeni i Smiertelna Wyliczanke to pamietam te motywy zwiazane z Iron Maiden. Nie wiem co bylo w Little Nicki chociaz ogladalem. Jeszcze był film Frajer(loser) - ale w samym filmie chyba nie ma nic zwiazanego z IM tylko w teledysku z tego filmu (Teenage dirtbag - czy jakos tak) spiewaja o Iron Maiden, bohater filmu chodzi w koszulce IM, a Mira Suvari(czy jak to sie tam pisze:) ) wrecza kolesiowi bilety na koncert Iron Maiden
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

Szymon pisze:, a Mira Suvari(czy jak to sie tam pisze:) ) wrecza kolesiowi bilety na koncert Iron Maiden

Mena - mam najciekawszy fragment z filmu "American beauty" na kompie z jej udziałem (ta scena z Kevinem S.) :D
Awatar użytkownika
deadly_sin
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: deadly_sin »

"Blade: Trinity" - tytułowy bohater zrzuca wampira z wypraną koszulką "The Number of The Beast"
BeBe
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BeBe »

To "Bachelor Party" widziałem. Ale i nawet Clint daje muzę Maiden. Tyle mniej więcej wynikało z kontekstu nie znam rosyjskiego :P
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Szymon pisze: Nie wiem co bylo w Little Nicki chociaz ogladalem.
Bylo tam takich 2 metali jeden byl w koszulce Pantery a drugi w "The X-Factorze" IM. :wink:
Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: beaviso »

Ale i tak nic nie przebije serialu "Paradise Club" - odcinka, w którym główną rolę grał (grał i śpiewał) Mr. Bruce Dickinson, a statystował także Janick Gers w mocno lokowatej fryzurce :)

"I shot the sheriff, but I didn't shoot the deputy..." - m.in. ten kawałek śpiewał Bruce.
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

beaviso pisze:Ale i tak nic nie przebije serialu "Paradise Club" - odcinka, w którym główną rolę grał (grał i śpiewał) Mr. Bruce Dickinson, a statystował także Janick Gers w mocno lokowatej fryzurce :)

"I shot the sheriff, but I didn't shoot the deputy..." - m.in. ten kawałek śpiewał Bruce.

czy ktos sie orientuje w jaki sposob mozna to obejzec ? moze mozna to jakos pobrac z neta ?
Thorwald
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Thorwald »

beaviso pisze:"I shot the sheriff, but I didn't shoot the deputy..." - m.in. ten kawałek śpiewał Bruce.
Ciekawe czy jest jeszcze w ogóle coś, czego Bruce nie śpiewał...
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Thorwald pisze:
beaviso pisze:"I shot the sheriff, but I didn't shoot the deputy..." - m.in. ten kawałek śpiewał Bruce.
Chyba tylko: Oops!... I did it again :lol: :lol: :lol:
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

Ironka :) pisze:
Thorwald pisze:
Chyba tylko: Oops!... I did it again :lol: :lol: :lol:
Starczy ze ja to z kolega zaspiewalem w wersji black metal:)

A zeby nie bylo offtopa to moj kolega widzial polski film z akcentem IM. Dwóch żulków - już trochę podciętych - chce puścić sobie muzę Ironów. Wkładają płytę, a tam jakas muzyka poważna. Jeden pyta drugiego: "Czy to napewno Iron Maiden????" Na co ten drugi odpowiada: "Taaaaaa, to chyba koncertówka"

:lol: :lol: :lol:

A jeszcze moj inny kumpel widział inny film w ktorym to sobie jakis macho jedzie samochodem z włączonym The Number Of The Beast szpanujac po ulicy.

A ten pierwszy film rządzi!!!!
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Szymon pisze: ale w samym filmie chyba nie ma nic zwiazanego z IM tylko w teledysku z tego filmu (Teenage dirtbag - czy jakos tak)
"teenage dirtbag" kapelki wheatus bylo jeszcze w american pie 3 w scenie w ktorej para sobie tanczyla, i chlopak pokazal dziewczynie 2 bilety na koncert IM, a w tle leciala sobie muzyczka z teenage dirtbag i fragment textu: "i've got 2 tickets to iron maiden baby, come with me on friday, dont say: maybe"

:rocx 8)
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ancient Mariner »

W serialu "Przyjaciele" w jednym z odcinkow serii 9. Phoebe przyznaje ze "currently I'm working on some Iron Maiden covers"... :wink: :lol:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

beaviso pisze:Ale i tak nic nie przebije serialu "Paradise Club" - odcinka, w którym główną rolę grał (grał i śpiewał) Mr. Bruce Dickinson, a statystował także Janick Gers w mocno lokowatej fryzurce :)

Aaaaajjjjjjjjj :twisted: , Kojarzysz jak się odcinek nazywał? Tytuł, czy coś. Słyszałam o tym, ale nigdzie nie znalazłam tytułu filmu a tu łądnie na tacy :> . Pewnie na real word i na mule se ściągne :D. sasas ;]

Ja widziałam w jakimś filmie, ale kurde, nie pamiętam tytułu, ale chyba to byla "szkołą uwodzenia" (widziałam tylko kawałek, bo jakiś głupi amerykański film i nie dało sięzdzierżyć) ale jakiś kolo, taki co to imprezki i laseczki n raz, jechałw jakimś "wypasinym" samochodzie, słuchał The Numbera :) i udawał, że gra na gitarce i że w mocnym transie jest, robił to, żeby jakaś laskę wyrwać. :). Miły akcent filmu. Tylko jak piszę, być moze to była "Szkoła Uwodzenia" albo jakiś inny film z cyklu tempych komedii dla młodzieży.

edit: niestety nei ma na realworld, więc nigdzie nie będzie ;(
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Oświeccie mnie co bylo w rockstarze zwiazane z IM bo film znam niemal na pamiec a nic nie kojarze
Adrian Borgnine
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Adrian Borgnine »

"Nie mówcie mamie, że niania nie żyje" :wink:. Jeden z bohaterów miał w swoim pokoju, na drzwiach plakat z Eddiem na motocyklu, wśród wielu innych plakatów....
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

EvE pisze:
Ja widziałam w jakimś filmie, ale kurde, nie pamiętam tytułu, ale chyba to byla "szkołą uwodzenia" (widziałam tylko kawałek, bo jakiś głupi amerykański film i nie dało sięzdzierżyć) ale jakiś kolo, taki co to imprezki i laseczki n raz, jechałw jakimś "wypasinym" samochodzie, słuchał The Numbera :) i udawał, że gra na gitarce i że w mocnym transie jest, robił to, żeby jakaś laskę wyrwać. :). Miły akcent filmu. Tylko jak piszę, być moze to była "Szkoła Uwodzenia" albo jakiś inny film z cyklu tempych komedii dla młodzieży.

edit: niestety nei ma na realworld, więc nigdzie nie będzie ;(
To jest wlasnie "Śmiertelna wyliczanka"
Awatar użytkownika
Katarn
-#Invader
-#Invader

Post autor: Katarn »

propnuję wejść na http://www.maiden666.com/index.php i w górnych opcjach poszukać "Maiden in the movies":D
Awatar użytkownika
Katarn
-#Invader
-#Invader

Post autor: Katarn »

a tak offtopikując: kiedyś w "Faktach" (TVN) pokazywali reportaż z premiery ksiązki Jana Pawła II, a na ścianie owej księgarni......Eddie (plakat promujący koncert w Chorzowie)
ODPOWIEDZ