Po2 ja liczylem ze zagraja jakies 5 kawalkow z nowszych plyt ale teraz to widze ze nie
Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Po 1 szkielet sceny taki sobie....
Po2 ja liczylem ze zagraja jakies 5 kawalkow z nowszych plyt ale teraz to widze ze nie
-
Deleted User 1499
Scena napewno będzie większa w koncu bedzie grał Iron Maiden a nie ich troje to po 1.A po 2 to dlaczego scena na ostatniej fotce jest gdzie indziej niz scena na 3 pierwszych fotach??
A moze zdjecie nr 3 przedstawia szkielet sceny widziany od tylu 
Jak to gdzie indziej?? Pierwsze 3 zdjęcia są robione z przodu sceny, ostatnie z tyłu. A scena stoi cały czas tam gdzie stała.
Swoją drogą scena stoi juz na murawie więc obenie sporą część płyty. Tłum wyda się większy
Swoją drogą scena stoi juz na murawie więc obenie sporą część płyty. Tłum wyda się większy
daje głowe ze napewno zagraja cos z poza 4 pierwszych albumów, spokojnie naprwno tak bedzie... i hope so...
-
Deleted User 1499
wydawalo mi sie jak by to byla druga czesc sceny ale mylilem sie
-
Deleted User 1499
zobaczcie na uklad rusztowan na 3 fotce a na 4 to sa inne sceny tak wyglada
Ja mysle jednak ze to jedna i ta sama scena. Zreszta na pierwszych trzech fotkach scena jest ustawiona na wprost wiezy stadionowej a na 4 zdjeciu pokazany jest stadion w tym samym punkcie tylko ze pokazuje druga strone- trybuny. Tak wiec watpie zeby wybudowali scene na srodku a potem ja jakos przesuwali.
-
Deleted User 1499
tak ale ta 4 jest jakas inna mniejsza wezsza i inaczej sa rusztowania po bokach i na dachu
no niestety scena jest polska, a w Polsce nie ma dużych scen, z wyjątkiem tej woodstockowej ale widocznie byłaby za duża.... tak mi się zdaje ale ta w hali ludowej była wyższa, tutaj to jak na hunterfest wygląda :/ nie będzie miał gdzie Bruce pobiegać
"I love the smell of napalm in the morning....
It's smell's like victory"
-
Deleted User 1499
ja niewieże w to ze scena będzie tak mala skoro mialoby tak byc to rod nie mowil by ze scena bedzie wielka
moze Mystic powiedział Rodowi że bedzie wielka .... może nie mówił o Polsce;)
"I love the smell of napalm in the morning....
It's smell's like victory"
-
Deleted User 1499
no tak ale ta co tu jest to jest masakrycznie mala.wszystko okaze sie w niedziele
Nie no, jak scena jest tak mala to nie jade.
transylvania
ronn pisze:Nie no, jak scena jest tak mala to nie jade.
nie ma szans, scena musi byc wieksza, gdzie wyjdzie Edek gdzie bedzie ta pirotechnika, gdzie dekoracje no i gdzie chłopaki beda biegac...
Ja około 19 obeszłem cały stadion i nie było zadnych śladów pracy i nic ze stadionu nie było widać. Tzn. część stadionu było otoczona siatką ale nic więcej nie widziałem. pewnie jutro sie bardziej spręzą.
dzieki! Moze jutro tez sie przejdziesz wieczorkiem i zdasz nam relacje? :>swistak pisze:Ja około 19 obeszłem cały stadion i nie było zadnych śladów pracy i nic ze stadionu nie było widać. Tzn. część stadionu było otoczona siatką ale nic więcej nie widziałem. pewnie jutro sie bardziej spręzą.
Ahm jak to scena jest Polska?? To Mystic ją załatwia a nie ekipa z Anglii??
ja nie mam wrażenia, że zdjęcia przedstawiają różne sceny. Rusztowania nie różnią się między sobą. Zaś ostatnie zdjęcie faktycznie jest zrobione z innego kierunku.
scena ze zdjęć przypomina mi scenki ze zwykłych plenerowych koncertów i szczerze mówiąc jestem rozczarowany, nawet jeśli jest to tylko centralna część. Mam jednak cichą nadzieję, że Maideni jako pożądna instytucja zrobi z czegoś tak małego super-mega scenę
Swistak - lepiej idź w środku dnia jak tam pracują. Może uda ci się wcisnąć do środka pomiędzy ajkimiś wjeżdżającymi ciężarówkami
scena ze zdjęć przypomina mi scenki ze zwykłych plenerowych koncertów i szczerze mówiąc jestem rozczarowany, nawet jeśli jest to tylko centralna część. Mam jednak cichą nadzieję, że Maideni jako pożądna instytucja zrobi z czegoś tak małego super-mega scenę
Swistak - lepiej idź w środku dnia jak tam pracują. Może uda ci się wcisnąć do środka pomiędzy ajkimiś wjeżdżającymi ciężarówkami
Ostatnio zmieniony pt maja 27, 2005 9:42 pm przez Czaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak mi sie bedzie chciało i bede miał z kim pójść to sie przejde
Ale nie na 100%. A w sumie moze nawet lepiej jakbym nie szedł bo tak to wszyscy jestesmy przygotowani na najgorsze (czyli na taką małą scene itd.) a mielibyśmy miłą niespodzianle jakby zrobili większą
Ale jeszcze sie zobaczy, chociaż tak jak mówie co sie dzieje na stadionie to nie zabardzo widać