Zostało dokładnie 48 godzin do rozpoczęcia Mystic Festival 2005, więc finałowe odliczanie czas zacząć! Już w niedziele zobaczymy cały anonsowany skład festiwalu (IRON MAIDEN, NIGHTWISH, KREATOR, BEHEMOTH, PRIMAL FEAR, FRONTSIDE, DRAGONFORCE) na przygotowywanej od dwóch dni scenie Stadionu Śląskiego w Chorzowie.
Dowiedzieliśmy się od managementu zespołu, że IRON MAIDEN zagra utwory tylko, lub w większości z czterech pierwszych płyt, w oparciu o te krążki przygotowana została również cała scenografia aktualnej trasy koncertowej.
Bilety będą nadal do nabycia w dniu koncertu w 3 kasach Stadionu Śląskiego, które rozpoczną sprzedaż od godziny 10:00 w niedzielę.
W załączniku znajdziecie kilka zdjęć, na których widać budowę gigantycznej sceny na murawie chorzowskiego stadionu.
do bani wiesz co wicker... zadałeś mi cios... to przeciez moze byc traktowane jako spoiler.. teraz juz wiem ze nie bedzie FOTD... a wolałbym dowiedziec sie tego w chorzowie....
Ostatnio zmieniony pt maja 27, 2005 3:11 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.
Dowiedzieliśmy się od managementu zespołu, że IRON MAIDEN zagra utwory tylko z czterech pierwszych płyt, w oparciu o te krążki przygotowana została również cała scenografia aktualnej trasy koncertowej.
Nie wierze... nie wierze... nie wierze ze nie zagraja FOTD i Brave New World... cóż moze na bisy?
Dowiedzieliśmy się od managementu zespołu, że IRON MAIDEN zagra utwory tylko z czterech pierwszych płyt, w oparciu o te krążki przygotowana została również cała scenografia aktualnej trasy koncertowej.
Jeśli mam być szczery to wielkość tej sceny mnie nie powala.
do bani wiesz co wicker... zadałeś mi cios... to przeciez moze byc traktowane jako spoiler.. teraz juz wiem ze nie bedzie FOTD... a wolałbym dowiedziec sie tego w chorzowie....
Tobnik czy za brak spoilera nie miało być natychmiastowego bana
Piwowarus pisze:Jeśli mam być szczery to wielkość tej sceny mnie nie powala.
Tobnik czy za brak spoilera nie miało być natychmiastowego bana
tylko lub w wiekszosci... mi to jest obojetne, obejde sie bez fotd, ale no... byli by dziwni jakby tego nie zagrali, pare lat temu janick powiedzial w wywiadzie ze maja kilka takich kawalkow, ktorych jesli nie zagraja to fani sie wedra na scene ze zlosci;) mysle ze naprawde nie zabraknie tego co graja od kilkunastu lat ZAWSZE...
To nie jest najwieksza scena jaka kiedykolwiek stala na Stadionie Slaskim. Ta z Metalliki zjada ja na sniadanie.. Coz.. scena nie jast najwazniejsza :-)
wg. mnie to lepiej jakby nie grali standardów z kazdego koncertu. Słyszało sie to juz, a do tego zamiast tych utworów zagrają wiecej rarytasów koncertowych.