Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących Iron Maiden i ich dokonań nagraniowych,koncertowych itd...

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?

Tak, jest jedynym nr1
213
60%
Jest jednym z nr1
87
24%
Nie (podaj jaki zespół to twój nr1)
56
16%

Liczba głosów: 356

Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Re: Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?

Post autor: syzygy »

narazie jest i raczej już tak pozostanie :wink:
Awatar użytkownika
Nocny Jastrząb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nocny Jastrząb »

Dla mnie Ironi są będą i byli number 1
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

mimo że już mało słucham IM i metalu w ogóle to nadal są moim nr1! to jedyna kapela na której koncert zawsze pojade choćby nie wiem co(w tym roku olałem ważne kolokwium) i której każde nowe wydawnictwo staram się mieć zaraz po premierze i zawsze original. w przypadku innych kapel mnie to je*ie ale co do maiden to oryginał musi być i już. no i zawsze wracam do Maiden chociaż bym ich nie słuchał miesiącami to zawsze moja ulubiona kapela
Gosia
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Gosia »

dla mnie nr 1 to METALLICA :solo
Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Green Man »

Dla mnie Maideni to jeden z "numerów jeden", ale najbardziej ich cenię, bo od nich zacząłem słuchać metalu :rocx :P
Awatar użytkownika
rynek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: rynek »

dla mnie jest tylko jeden nr1...i jest to led zeppelin...
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Fender »

Pink pisze:Nie jest i nigdy nie był:)
---------- SLAYER -----------
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: michi »

Jest nr.1 i raczej pozostanie, bo w poglądach jestem raczej stały, ale tez nie ograniczam sie do ich muzyki.
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

oł jes fooking Iron Maiden is my Fuuuking nomber one i love this fucing band i to na serio :D zadne inne brzmienie nie podnieca mnie tak bardzo jak Maideni 8)
ropuch

Post autor: ropuch »

ciezko jest wybrac jeden jedyny ulubiony zespol, pozniewaz wielu z moich ukubionych kapel slucham tak samo chetne, a obracaja sie one w zupelnie innych stylistykach, wiec IM uwazam za jeden z numerow jeden :P
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Już nie. Kiedyś może i byli nr. 1, ale też moja wiedza o innych kapelach była wtedy nikła. Nie słucham już kawał czasu, a bardziej mnie interesują inne zespoły (zwłaszcza jeśli chodzi o koncerty).
KMFDM
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

A dla mnie Maiden zawsze będzie Jedynym Numerem Jeden. Nie słucham ich już tak dużo, często tygodniami nie włączam żadnej płyty, ale jak już słucham to zawsze zachwyt. Ale słucham też baaardzo wielu innych zespołów, wśród których są takie które wprawiają mnie w nie mniejszy zachwyt niż Ironi. Po co sie ograniczać tylko do Maidenów, heavy metalu, czy do metalu w ogóle????Jest tyle wspaniałej muzyki, RÓŻNEJ muzyki. Ale Iron Maiden pozostanie zawsze najbardziej cenionym przeze mnie zespołem. Są najlepsi. :rocx
Pigmej
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Pigmej »

Iron Maiden nie jest dla mnie numerem 1, dla mnie numerem 1 jest Pink Floyd! :solo
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

1. Helloween
2. Manowar
3. Iron Maiden

Kolejność zdecydowanie nieprzypadkowa, IM raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak DLA MNIE (wyróżnione dla panów niżej, widać niektórzy są niedomyślni) zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2005 1:34 pm przez zygfryd, łącznie zmieniany 1 raz.
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

zygfryd pisze:Kolejność zdecydowanie nieprzypadkowa, IM raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
No fakt, bo On jest sto razy lepszy :rocx
ropuch

zygfryd pisze:M raczej nigdy nie będzie moim numerem 1, ponieważ pan Dick. to jednak zdecydowanie nie to, co Kiske/Adams...
buhahahahahah buahahahahah buahahahahh ale mnie rozwaliles :D :lol: to jest lol na lolami :D i lolem poganiany.
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

ropuch, Artur---> wybaczcie, ze raczyłem mieć inne zdanie od was i postanowilem się z tym podzielić. To wręcz oburzające, że ktoś wogóle śmie powiedzieć, że ma jakieś swoje zdanie, nie?
I tak dziękuję wam, drodzy wspaniałomyślni i obiektywni pseudofani, że potraktowaliście mnie jedynie śmiechem, liczyłem na coś typowego dla was, czyli zbluzganie.

Zresztą i tak pewnie nie zroumiecie oczywistej ironii, ale taka już przypadłość... ułomnych.
ropuch

zygfryd pisze:To wręcz oburzające, że ktoś wogóle śmie powiedzieć, że ma jakieś swoje zdanie, nie?
mnie to nie oburza, tylko smieszy mnie to porownanie ;)
I tak dziękuję wam, drodzy wspaniałomyślni i obiektywni pseudofani, że potraktowaliście mnie jedynie śmiechem, liczyłem na coś typowego dla was, czyli zbluzganie.
chyba Ci sie forum Sanktuarium z jakims innym, na ktorym wolno bluzgac pomylilo.
zygfryd pisze:Zresztą i tak pewnie nie zroumiecie oczywistej ironii, ale taka już przypadłość... ułomnych.
a to Ty sie uwazasz z doskonale i nieulomnego ? to ja gratuluje skromnosci i dobrego samopoczucia.
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

ropuch pisze: mnie to nie oburza, tylko smieszy mnie to porownanie ;)
>>>Jakie porównanie? Czy to, że wolę inny wokal od Dickinson to porównanie? Gdzie ja pana Bruce'a porównywałem do ww. wokali? Po prostu wolę te dwa inne od IM, tyle.

a to Ty sie uwazasz z doskonale i nieulomnego ? to ja gratuluje skromnosci i dobrego samopoczucia.
Wybacz, ale tytuł ułomności nie jest codzienny i skoro ty się za takiego uważasz, to OK... Ja ci mogę co najwyżej przytaknąć :). A za doskonałego się nie uważam.
ropuch

zygfryd pisze:Jakie porównanie? Czy to, że wolę inny wokal od Dickinson to porównanie? Gdzie ja pana Bruce'a porównywałem do ww. wokali? Po prostu wolę te dwa inne od IM, tyle.
no dobrze, wiec ujmijmy to tak, ze moja ulomnosc nie rozumie jak mozna powiedziec, ze Kiske spiewa lepiej od Dickinsona, albo jeszcze inaczej - chodzi mi o barwe glosu :] Kiske po prostu wole nie slyszec :D

A co do kwestii ulomnosci to nie bede z Toba dyskutowac, bo widze, ze twoja doskonalosc nieprawidlo odczytuje moje intencje ;)
ODPOWIEDZ