sam bym chyba tego lepiej nie napisalPiwowarus pisze:Gdybym znał twórczość tak jak teraz i nagle wszelkie ich dokonania zniknęły by z powierzchni ziemi i już nigdy nie dało by się do nich wrócić to trochę głupio by było, ale jeśli nigdy bym ich nie poznał to wiadomo, że by mnie to w żadnym stopniu nie ruszyło.
(Ale pomysł na pierwszy temat naprawdę zacny )
Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Nie lubię pisać postów w stylu "zgadzam się z przedmówcą", ale tu już wszystko zostało powiedziane. Bez muzyki bym jakos przeżył, ale bez ludzi któcy znam dzięki muzyce życie by się zmieniło całkowicie.Fear pisze::beer Podobnie chciałem napisać, widząc po raz pierwszy nazwę topicuMeier(D5) pisze:Tak, jestem to sobie w stanie wyobrazić. Nie wyobrażam sobie za to życia bez ludzi których poznałem dzięki Maiden.
No jeśliby jakimś dziwnym cudem nagle zniknęła ich twórczość, to byłoby ciężko
żadnej innej muzyki tak nie pokochałem i wątpie żeby sie to zmieniło, więc to byłby dla mnie spory ubytek w życiu, czegoś by mi brakowało
a jeślibym ich nie znał to trudno mówić o stracie 
Ja nic nowego nie napiszę - gdyby nagle z powierzchni Ziemii zniknęły wszyskie Ich nagrania i już nigdy nie miałabym możliwości Ich posłuchać -nie, nie wyobrażam sobie tego. Zbyt dużą rolę w moim zyciu odgrywa ten zespół - jak żaden inny. Bez Nich pozostała by pustka.
Czemu nie byłaś na akcji plakatowanie miasta?Iron maidenka pisze:Ja nic nowego nie napiszę - gdyby nagle z powierzchni Ziemii zniknęły wszyskie Ich nagrania i już nigdy nie miałabym możliwości Ich posłuchać -nie, nie wyobrażam sobie tego. Zbyt dużą rolę w moim zyciu odgrywa ten zespół - jak żaden inny. Bez Nich pozostała by pustka.
A no tak wyjszło, odsypiałam piatekBorys1978 pisze:Czemu nie byłaś na akcji plakatowanie miasta?Iron maidenka pisze:Ja nic nowego nie napiszę - gdyby nagle z powierzchni Ziemii zniknęły wszyskie Ich nagrania i już nigdy nie miałabym możliwości Ich posłuchać -nie, nie wyobrażam sobie tego. Zbyt dużą rolę w moim zyciu odgrywa ten zespół - jak żaden inny. Bez Nich pozostała by pustka.
jak chcesz plakacik to nic straconego jezsczeIron maidenka pisze:A no tak wyjszło, odsypiałam piatekBorys1978 pisze:Czemu nie byłaś na akcji plakatowanie miasta?Iron maidenka pisze:Ja nic nowego nie napiszę - gdyby nagle z powierzchni Ziemii zniknęły wszyskie Ich nagrania i już nigdy nie miałabym możliwości Ich posłuchać -nie, nie wyobrażam sobie tego. Zbyt dużą rolę w moim zyciu odgrywa ten zespół - jak żaden inny. Bez Nich pozostała by pustka.Poza tym byłam już umówiona w ten dzień, a z drugiej strony szkoda że mnie nie było bo miałabym plakacik na ścianę...więc...gdzie je wieszaliście?
Dopsz dopsz, EOT 
Nie wyobrazam sobie
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Mogę powiedzieć tylko jedno...NIE
A ja sobie bardzo dobrze wyobrażam. Bardzo łatwo pewnie byłby Judasz a może nawet nie metal jakiś rock czy nawet HH.
Inna sprawa gdyby panowie złożyli instrumenty i powiedzieli "to już koniec dalej nie ma nic" no z takim czymś ciezko by się było pogodzić ale z czasem by się przywykło.
Inna sprawa gdyby panowie złożyli instrumenty i powiedzieli "to już koniec dalej nie ma nic" no z takim czymś ciezko by się było pogodzić ale z czasem by się przywykło.
-
Arcos
Ja sobie nie wyobrazam no ale jak by ich nie bylo byl by inny zespol wtedy 
NIE NIE NIE !!
Żyć by się dało, ale po co???
A ja sobie wyobrażam. Tylko było by jakoś lipnie momentami.
Nie,Nie i Nie
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tak wyobrażam sobie. Żył bym sobie normalnie tak samo jak przed usłyszeniem Ironów po raz pierwszy - czyli nie słuchając w ogóle muzyki, może czaem radia.
Chyba nie moglbym bez nich zyc. Codziennie ok 3 godzin nonstop slucham plytek.
UP THE IRONS!!!
UP THE IRONS!!!
Z drugiej strony, jak by nie było Maiden, to życie płynęło by dalej, tylko, że nie miało by żadnego smaku, nie sprawiało by przyjemności, byłoby szare, nudne i do...
...do niczego.
...do niczego.