Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
Jest to pierwszy temat, który zakładam na Forum ale nie mogłem się oprzeć i zadać Wam tego pytania: Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów? bo ja jakoś nie potrafię... 
Re: Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
Ja też nie
,co by to byłoby za życie bez Troopera,Phantoma,Halloweed Be Thy Name, Infinite Dreams czy Aces High(mógłbym jeszcze wymienić z 30 utworów
.
Tylko oni mogą wprowadzić taką atmosfere,taki klimat...ech co ja wogóle będe mówił, każdy wie o co chodzi.
Od 5 lat ich słucham i nie tyle mi sie nie znudzili,co podobają mi sie coraz bardziej, nawet mnie cieszy jak kogoś widze na ulicy w koszulce Maiden.
Tylko oni mogą wprowadzić taką atmosfere,taki klimat...ech co ja wogóle będe mówił, każdy wie o co chodzi.
Od 5 lat ich słucham i nie tyle mi sie nie znudzili,co podobają mi sie coraz bardziej, nawet mnie cieszy jak kogoś widze na ulicy w koszulce Maiden.
no ja bym się nie pochlastał jednak jakby ich nie było
choć kiedy postanowią skończyć karierę trochę przykro będzie 
Heh... Nie wyobrażam sobie, czego mógłbym słuchać jadąc do szkoły, ucząc się, jedząc, zasypiając...
Gdyby nie Iron Maiden dalej słuchał bym Hip Hopu (bleee...).

Gdyby nie Iron Maiden dalej słuchał bym Hip Hopu (bleee...).
Jakie to miłe uczucie, jak się widzi kogoś z Eddiem na brzuchu... Aż się chce uśmiechnąć...Nomad pisze:nawet mnie cieszy jak kogoś widze na ulicy w koszulce Maiden.
Ja sobie wyobrażam,bo mam blisko do dyskoteki 
hmmmm teraz nam się wydaje ,że nie , jednak gdybyśmy nie znali wogle Maiden (albo nigdy by nie powstali) to myślę ,że każdy by sobie jakoś tam poradził
Ja osobiście jakoś sobie jednak nie wyobrażam w tej chwili życia bez Dziewicy 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

eee tam, dało by się radę 
Krótko, zwięźle i na temat: NIE 
nie! gdyby nie oni wciąż słuchałbym hiphopu!
Boże, współczuję 
Też mi coś. Ja dalej słuchamSzczur22 pisze:nie! gdyby nie oni wciąż słuchałbym hiphopu!
Ale piękne czasy kiedu Liroy był na szczycie odeszły
Slums Attack, Nagły Atak Spawacza, albo Ciemna Strona Miasta to było coś
Nagły Atak spawacza miał fajne teksty 
Gdybym znał twórczość tak jak teraz i nagle wszelkie ich dokonania zniknęły by z powierzchni ziemi i już nigdy nie dało by się do nich wrócić to trochę głupio by było, ale jeśli nigdy bym ich nie poznał to wiadomo, że by mnie to w żadnym stopniu nie ruszyło.
(Ale pomysł na pierwszy temat naprawdę zacny )
(Ale pomysł na pierwszy temat naprawdę zacny )
No jakby ich nigdu nie bylo to wiadomo ze by sie niczego nie zalowalo 
No ale jak juz to bedzie hmmm przykro jak przestana grac - ja juz rezerwuje sobie bilet na ostatnim ich koncercie
No ale jak juz to bedzie hmmm przykro jak przestana grac - ja juz rezerwuje sobie bilet na ostatnim ich koncercie
-
Beltrametix
- -#Invader

Gdyby nigdy taki zespół nie istniał, to pewnie byłby inny, którego bym słuchał
Nawet jak skończą karierę, to jakoś to przeżyję, jedynie pewnie będzie przykro, gdy pewnego dnia media doniosą o śmierci jednego z muzyków
A, że mam 18 lat a oni są po 50-tce , to wydaje się to niestety całkiem realną wizją, chyba że się zahibernują i będą żyli 200 lat
Natomiast gdyby nagle magicznym trickiem wyparowała cała ich twórczość to byłoby mi bardziej przykro niż gdyby wszyscy umarli
Wszak motyw "exegi monumentum" i "non omnis moriar" jest aktualny i jak umrze artysta, to żyje wśród fanów swoją twórczością. A gdyby jej zabrakło-koszmar 
Natomiast gdyby nagle magicznym trickiem wyparowała cała ich twórczość to byłoby mi bardziej przykro niż gdyby wszyscy umarli
Nie wyobrażam sobie życia bez Dziewicy
nie wiem jak ja to zniosę, gdy zespół ogłosi koniec działalności
. Gdyby nie IM, to pewnie dalej słuchałbym Hip hopu i od czasu do czasu jakiegoś rocka.
-
obserwator
- -#Long distance runner

o właśniePiwowarus pisze:Gdybym znał twórczość tak jak teraz i nagle wszelkie ich dokonania zniknęły by z powierzchni ziemi i już nigdy nie dało by się do nich wrócić to trochę głupio by było, ale jeśli nigdy bym ich nie poznał to wiadomo, że by mnie to w żadnym stopniu nie ruszyło.
mtszły
zycie bez Iron Maiden? DO D**** z takim zyciem 
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Ciężko mi sobie to wyobrazić...dzień bez Dziewicy to dzień stracony :rocx
Up the Irons !!