Iron Maiden - Zespół Doskonały
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Re: Iron Maiden - Zespół Doskonały
Jeśli o mnie chodzi to poza Brucem nie zgodzę się, że są to muzycy, którzy indywidualnie są genialni i nie do przebicia. Natomiast odnośnie tematu "zespół doskonały"... Moim zdaniem TAK - Iron Maiden jako zespół jest doskonały. Jeśli połączymy umiejętności wykonawcze i kompozytorskie Steva i reszty otrzymamy ideał 
-
Deleted User 4432
Iron Maiden to zespół doskonały ponieważ NIGDY się nie nudzi i jest orgazmotroniczny. Zdałem sobie sprawę , że jako człowiek wyprany z uczuć do ludzi nigdy niczego tak nie adorowałem jak tej kapeli .
Moim zdaniem doskonałości nie ma i IM też doskonały nie jest maja swoje wzloty i upadki jednak zawsze trzymają odpowiedni wysoki poziom
Moim zdaniem ich sukces polega na tym iż mieli przeogromnego farta że trafili na siebie
Są dobrymi muzykami tego niemożna zaprzeczyć
Jednak razem tworzą coś niesamowitego. Razem stworzyli jeden z najlepszych zespołów jaki kiedykolwiek istniał zespól który ciągle zyskuje nowych fanów
Czy w zespole są słabe ogniwa? Moim zdaniem trzeba by było to rozpatrywać w następujący sposób
Jedni mają większy inni mniejszy talent, ale skoro razem udaje im się stworzyć takie dzieła to tworzą bardzo mocne ogniwo które jest nie do zniszczenia. Oceniając zespół oceniajmy zespół a nie indywidualnie muzyków
Tak więc doskonałości nie ma ale.. oni stworzyli swoja historię już za swojej działalności i o czymś to jednak świadczy 
Biorąc pod uwage całokształt (umiejętności, płyty, koncerty itp.) to w skali doskonałości mają 9,5/10 ! 
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!