07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Wszystko na temat nowego tournee oraz koncertu w Polsce!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 1499

Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii

Post autor: Deleted User 1499 »

Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
Co do ulotek na koncercie Mety , to uwazam to za swietny pomysl.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Satil Devan pisze:
Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć
Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne. :?
faust pisze:Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi... :!:
Zobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".
Masz rację , ten FC działa na zasadzie kręgu wzajemnej adoracji...
Nawet poinformować administratorów witryn reklamowych o zmianie adresu strony się nie chce ,, to bardziej taka towarzyska gawiedż - dlatego NIGDY nie zapisałem się do FC, z roku na rok działają gorzej a z tego co wiem ludzie tracą do SANKTUARIUM zaufanie...
SZKODA , tak dobrze się zapowiadało :mrgreen: :sad:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

sekcjazwlok pisze:Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
Właśnie, to nie jest drogie a zadziałać może lepiej niż jakieś plakaciki,- postery będą w punktach sprzedaży :buahaha:
TUTAJ trafimy w sedno - jestem przekonany, że wiele osób się skusi po MECIE na MAIDEN, dla porównania,- JAKO Fan Hard Rocka TEŻ BYM TAK ZROBIŁ
W przypadku mediow, w Radio Polskim i TV reklama IRONS nie zdaje egzaminu, tam nie przyjdą ludzie przypadkowi - To Pewne. Lepiej w wybranych programach , czy magazynach muzycznych... TerazRock, najlepszy polski magazyn- może pojawią się reklamy w Metal Hammer... Ale fani też powinni się organizować. :beer
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Spokojnie, nie panikujcie z tą promocją. Do koncertu zostało jeszcze blisko 8 miesięcy! Oczywiście zajmiemy się zarówno rozdawaniem ulotek przed największymi imprezami jak i plakatowaniem na masową skalę - ale to wszystko dopiero po Nowym Roku, prawodpodobnie najwcześniej w okolicach lutego! :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

WICKER MAN pisze:Spokojnie, nie panikujcie z tą promocją. Do koncertu zostało jeszcze blisko 8 miesięcy! Oczywiście zajmiemy się zarówno rozdawaniem ulotek przed największymi imprezami jak i plakatowaniem na masową skalę - ale to wszystko dopiero po Nowym Roku, prawodpodobnie najwcześniej w okolicach lutego! :)
Nawet marzec... :!:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

faust pisze:
Właśnie, to nie jest drogie a zadziałać może lepiej niż jakieś plakaciki,- postery będą w punktach sprzedaży :buahaha:
TUTAJ trafimy w sedno - jestem przekonany, że wiele osób się skusi po MECIE na MAIDEN, dla porównania,- JAKO Fan Hard Rocka TEŻ BYM TAK ZROBIŁ
W przypadku mediow, w Radio Polskim i TV reklama IRONS nie zdaje egzaminu, tam nie przyjdą ludzie przypadkowi - To Pewne. Lepiej w wybranych programach , czy magazynach muzycznych... TerazRock, najlepszy polski magazyn- może pojawią się reklamy w Metal Hammer... Ale fani też powinni się organizować. :beer
No w gazetach muzycznych to jest pewne ze beda pisac , co do TV i radia to juz cienko to widze.Swoja droga LN sie tym bawi wiec moze reklama bedzie pozadna , bo mimo tego ze moze Maiden nie jest u nas tak popularny jak meta to na pozadna reklame rownierz zasluguje.
No ale poczekajmy jeszcze sporo czasu zostalo :rocx
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

sekcjazwlok pisze:
faust pisze:
No w gazetach muzycznych to jest pewne ze beda pisac , co do TV i radia to juz cienko to widze.Swoja droga LN sie tym bawi wiec moze reklama bedzie pozadna , bo mimo tego ze moze Maiden nie jest u nas tak popularny jak meta to na pozadna reklame rownierz zasluguje.
No ale poczekajmy jeszcze sporo czasu zostalo :rocx
Każdy z artystów "zasługuje" na poważną reklamę...w końcu to obowiązek organizatorów.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Mr.Hankey pisze:
Nomad pisze: i tak będzie najlepsza od 1999 r.
Dla Ciebie może i tak, dla mnie zdecydowanie nie. Zamiast 4 kawałków z Powerslave wolał bym 2 z SIT - Strangera i tytułowy, ale raczej nie ma na nie co liczyć.
Jakby Bruce był w stanie jeszcze zaśpiewać Caughta to dałbym mu 50 gr.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Oby dał radę Aces High zaryczeć, bo chyba to dadzą na wstęp. Innego openera sobie nie wyobrażam.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

a ja nie jestem "dzieciakiem" ale i tak liczę na klasyki ;-)
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

herki pisze:Jakby Bruce był w stanie jeszcze zaśpiewać Caughta to dałbym mu 50 gr.
Jasne jest, że nie zaśpewa tego tak jak na płycie (już podczas trasy promującej SIT miał z tym problemy), ale jestem przekonany, że byłbyś o 50gr uboższy.
M@ti pisze:Innego openera sobie nie wyobrażam
A ja bez problemu. ;-)
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Satil Devan pisze:
Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszeć
Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne. :?
Zobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".
czytamy ze zrozumieniem
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

Premus pisze:mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
U nich to normalka. Trzeba było zamawiać przez Ticketpro.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Premus pisze:mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
Musisz dzwonić do firmy z zapytaniem... :!: :!: :!:
To nie uczciwe :rocx
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Ja w zeszłym piątek chyba zamawiałem bilety. Dostałem maila namiarami gdzie mam im wpłacić kasę, po czym od razu wysłałem należną sumę. Od tego momentu nie dostałem zadnego potwierdzenia, mail... nic. Czy mam się martwić ? :)
Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Jack »

Satil Devan pisze:
I takie gadanie jest włąsnie śmieszne drogi Satil Devan. Ty napewno jestes "tru-metal-warriory" a nie zrozumiałes tego co napisał kolega ktorego zreszta popieram. Tez miałem swoj pierwszy koncert IM i wyobraz sobie ze tak ! chciałem zeby były wszystki najwieksze hiciory i miałem w D czy ktos uzna mnie za dzieciaka. KOncert jest w polsce i prawdopodobnie przyjdzie mnustwo dzieciakow poraz pierwszy na ich koncert i kazde z nich liczy na te kawałki.

Bardzo bym chciał zeby zamiast nich poleciały takie jak Wasted Years, Infinte Dreams, Can i play... , Czy wielel wiele innych raczej nie granych. Ale nie uwazam zeby to było smieszne i dziecinne ze ktos chciał by usłyszec stare i oklepane a szczegolnie małolaty poraz pierwszy na koncercie. WIEC przypomnij sobie swoj pierwszy koncert jesli wogule był i nie nabijaj sie z tego :cool:

Pozdrawiam :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Abstract pisze:Ja w zeszłym piątek chyba zamawiałem bilety. Dostałem maila namiarami gdzie mam im wpłacić kasę, po czym od razu wysłałem należną sumę. Od tego momentu nie dostałem zadnego potwierdzenia, mail... nic. Czy mam się martwić ? :)
Musisz dzwonić :!:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Jack_86, mnÓstwo ;)

Oszukali Was powinnisice natychmiast tam jechac i zrobic porzadek bo inaczej ani kasy ani biletow nie dostaniecie ;)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Budziol pisze:Jack_86, mnÓstwo ;)

Oszukali Was powinnisice natychmiast tam jechac i zrobic porzadek bo inaczej ani kasy ani biletow nie dostaniecie ;)
Nie strasz kolegów :buahaha: . To pewno sprawa POCZTY POLSKIEJ :angry
ODPOWIEDZ