Ozzy Osbourne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
GuardianOfMetal
- -#Wrathchild

Re: Ozzy Osbourne
Ozzy to taki stary wariat, ale go lubię. Jednak on żył tym metalem zawsze. Robił klimat jak mało kto np. Mr. Crowley czy tytek z Diary of Madman. Uwielbiam teledysk do piosenki Back on Earth.
Six six six, the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
- Saimon1995
- -#Moderator

Ozzy zgarnął wczoraj dwie nagrody Grammy.
- blackcocker
- -#Moderator

Ciekawe czemu

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
Właśnie tyle są warte te festyniarskie imprezy - porażka 
-
Deleted User 5490
Za całokształt pewnie. Po tej deklaracji o przejściu na emeryturę zafiksowali się na nim.
Zapewne w wakacje pojedzie w trasę i nazwie ją Immortal Tiitanium Spine Tour 2023
Zapewne w wakacje pojedzie w trasę i nazwie ją Immortal Tiitanium Spine Tour 2023
Tak będzie
Pamiętajmy, że nawet jeśli nie wiesz, czy dozyjesz jutra, to nadal chodzi o kasę 
- blackcocker
- -#Moderator

Dostał w innej kategorii niż "całokształt", więc... Nie od dziś wiadomo, że te festyny są absolutnie chuja warte, udowadniają to coraz bardziej z roku na rok. Najlepsze jest wchodzenie w dupy wykonawcom, którzy zasłużyli się milion lat temu, a teraz dostają statuetki za jakiś nagrany za bajońskie sumy paździeż, albo za samo oddychanie lub pierdnięciePierre Dolinski pisze: ↑pn lut 06, 2023 9:55 am Za całokształt pewnie. Po tej deklaracji o przejściu na emeryturę zafiksowali się na nim.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie tak, Led Zeppelin, The Who czy nawet Queen nigdy nie dostali nagrody dopiero na koniec im przyznano "Lifetime Achievement Award", bo nie wypadało. Pink Floyd dostali Grammy tylko raz(!) a Deep Purple NIGDY NIE BYLI NOMINOWANI! Wstyd i hańba. Z resztą, tak jak Oskary, Grammy jest "kupione", to tylko cyrk dla gojów.blackcocker pisze: ↑pn lut 06, 2023 10:18 amDostał w innej kategorii niż "całokształt", więc... Nie od dziś wiadomo, że te festyny są absolutnie chuja warte, udowadniają to coraz bardziej z roku na rok. Najlepsze jest wchodzenie w dupy wykonawcom, którzy zasłużyli się milion lat temu, a teraz dostają statuetki za jakiś nagrany za bajońskie sumy paździeż, albo za samo oddychanie lub pierdnięciePierre Dolinski pisze: ↑pn lut 06, 2023 9:55 am Za całokształt pewnie. Po tej deklaracji o przejściu na emeryturę zafiksowali się na nim.
Zapewne w wakacje pojedzie w trasę i nazwie ją Immortal Tiitanium Spine Tour 2023szkoda czasu, żeby w ogóle śledzić te wszystkie nominacje i konkursy
To jest tyle samo warte co te wszystkie rankingi NAJ - chuja warte 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Po raz pierwszy po Ozzmosis przesłuchałem mniej więcej całośc nowego Ozza. Ale nie wrócę do tego LP.Saimon1995 pisze: ↑pn wrz 19, 2022 7:21 pm Nowy Ozzy bardzo mi siadł, zresztą o tym albumie parę słów napisałem: https://sztukmix.pl/ozzy-osbourne-patient-number-9/.
Czyli daję płycie 6 na 10
Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2023 2:36 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Nigdy nie wnikałem kto, co i kiedy w tym temacie. Mam totalnie wywalone. Polecamblackcocker pisze: ↑pn lut 06, 2023 10:18 am szkoda czasu, żeby w ogóle śledzić te wszystkie nominacje i konkursy
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Jest lepsza od kilku późniejszych, ale co kto lubi.
Jest tam parę kawałków, które lubię. Osobiście bardziej wolę Down to Earth, która jest dla mnie takim bliskim kuzynem No More Tears, ale Ozzmosis nie jest złą płytą porównując do takich gówien jak Black Rain, Scream, Ordinary Man i ostatniej.
Należało mu się.
Bardzo ładnie wygląda w środku pomiędzy Adele i Beyoncé...
Oscary są rozdawane w bardziej sensowny sposób, niż Grammy. Nie powiem, bym się zgadzał ze wszystkimi decyzjami akademii, ale po pierwsze często faktycznie należą się danemu filmowi lub artyście, a po drugie jest w tym wszystkim jakiś (co prawda skomplikowany) wzór. Grammy dostaje się kompletnie z czapy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dostał ktoś info z czeskiego ticketportalu z linkiem do podania konta do zwrotu kasy za koncert Ozza w Pradze?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ostatnio mam inne rzeczy na głowie, ale na stronie eventu widziałem coś o zwrocie automatycznym w ciągu miesiąca - przy czym nie wiem, czy nas to dotyczy, bo kupiliśmy to już lata świetlne temu i chyba jednak trzeba robić to przez formularz. Możliwe, że coś mi się tylko zdawało, bo zacznę ogarniać temat dopiero za kilka dni.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kumpel który kupował dla nas bilety mówił parę dni temu że dostał zwrot
Forum internetowe to poważna sprawa.
Ja dostałem coś takiego:

Nie pamiętam zupełnie w jaki sposób za to płaciłem te 4 lata temu. Może kartą, której już nie mam. I teoretycznie jest tu link do formularza do podania numeru konta, ale jeszcze nie testowałem.Z obchodu www.ticketportal.cz jsme přijali požadavek k vrácení platby ve výši 4 980 CZK, kterou vám převedeme na účet.
Jedná se o vrácení již zaplacené platby, která proběhla dne 17.5.2019 v původní výši 4 990 CZK.
Zadat číslo bankovního účtu pro vrácení peněz
Zadejte číslo bankovního účtu, na který vám částku 4 980,00 CZK bezodkladně převedeme.
V případě dotazů souvisejících s vrácením platby kontaktujte obchodníka na help@ticketportal.cz.
Tato zpráva je generována automaticky. Prosíme, neodpovídejte na ni.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Sun Quench
- -#Trooper

Szkoda że nie będzie tego koncertu, mam papierowe bilety na 2020 i było to kilka razy przekładane, zwrot kosztów dostałem kilka dni po odwołaniu także ok, szkoda Judas Priest na żywo bo nigdy nie widziałem