Nie wiem czy byl juz osobny temat o nowym wydawnictwie Ozzmana, jesli tak to prosze o usuniecie.
Słyszałem sample, brzmi to conajmniej dobrze Po calkiem przyzwoitym Down To Earth oczekuje albumu mimo wszystko bardziej wyrownanego. Slyszeliscie sample ? Co o nich sadzicie ? Jakie macie oczekiwania? I czy ktos oprocz mnie wierzy jeszcze ze Ozzy nagra dobry album ?
Ostatnio zmieniony czw lip 28, 2011 2:20 pm przez Dziku, łącznie zmieniany 2 razy.
BeBe pisze:że ludzi bardziej cieszyłaby jego studyjna płyta z Sabbs
nie!
Z Sabbs byl doskonaly, a nie sadze by teraz dal rade. mimo pieknego brzmienia, fajnych riffow i maksymalnie podkreconych przesterow na wokal. solo chetniej i z mniejsza obawa poslucham
Z Sabbs byl doskonaly, a nie sadze by teraz dal rade. mimo pieknego brzmienia, fajnych riffow i maksymalnie podkreconych przesterow na wokal. solo chetniej i z mniejsza obawa poslucham
Bo tobie się pewnie marzy płyta z Dio. ;]
A ja chętnie posłuchałbym znów dokonań BS z Ozzem.
Chociaż, brakowałoby mi pewnie gitary Zakka.
hyhy :] w sumie popieram troche sleja...dla mnie BS ma pozostac z takim starym brzmieniem...taki nowo brzmiacy Ozzmosis z wokalem Ozza jest swietny i w solowych Ozza nowe brzmienie instrumentow jest ok, ale cala nowa tak brzmiaca plyta BS to byloby cos nie tak...mam nadzieje, ze ktos cos skuma
A mi sie podobaly utwory z Reunion (te nowe) brzmialy bardzo fajnie. Plyta plyta ale niech BS koncertuje tak jak Ozzy zapowiadal i niech przyjada do nas !
Jutro singiel !! :rocx
no dobre byly te utwory, ale jakby nie bylo riffy sa juz znane takie powolne itd. natomiast juz predzej solowe Ozza moga mnie czyms zaskoczyc...oby pozytywnie no
Zapewne jakiejś kichy nam nie zaserwuje tak więc już ostrzę zęby na tą płytę. A te próbki tylko mnie w tym utwierdzają. A po jutrzejszym singlu będę tego pewien