Avenged Sevenfold

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Re: Avenged Sevenfold

Post autor: johnny_o »

Przeczytałem całość, dzięki za relację - dobrze jest czasem zaliczyć taki strumień świadomości, zaskakująco fajnie się to czytało. No może poza tym fragmentem o Saxon! Trzymam kciuki żebyś kogoś znalazł na Dortmund.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Dobra relka, widać zajawę, dzięki @pz za przeczytanie :pijak:
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Trochę nieskładnie, ale dobrze się czytało. Oddawało emocje fajnie.

Ale,że ojciec lubi jeden numer i z Tobą pojechał. Biedny :lol: Mam nadzieję, że i tak dobrze się bawił.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

nugz pisze: pt cze 07, 2024 11:57 am Przeczyta mi to jakiś lektor on-line?? ;)
Przed koncertem było sikanie w krzakach, były brzydkie Niemki (Helga?), ochroniarze nie pozwalali biec do barierki. Support słaby, a sam koncert gwiazdy wypas. Oceny utworów od 9/10 do 10/10. Kostka (fioletowa) prawie złapana, całusa ze sceny nie było. A na dworcu dużo żuli i wśród nich też Polacy. Ścisku nie było. Setlista inna niż w Indonezji.
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

gumbyy pisze: pt cze 07, 2024 12:14 pm
Przed koncertem było sikanie w krzakach, były brzydkie Niemki (Helga?), ochroniarze nie pozwalali biec do barierki. Support słaby, a sam koncert gwiazdy wypas. Oceny utworów od 9/10 do 10/10. Kostka (fioletowa) prawie złapana, całusa ze sceny nie było. A na dworcu dużo żuli i wśród nich też Polacy. Ścisku nie było. Setlista inna niż w Indonezji.
Piekny skrót dla naszego leniwego marudy. :wink:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: pt cze 07, 2024 12:16 pm
gumbyy pisze: pt cze 07, 2024 12:14 pm
Piekny skrót dla naszego leniwego marudy. :wink:
Dziękuję :D
www.MetalSide.pl
Deleted User 8479

Post autor: Deleted User 8479 »

pz pisze: pt cze 07, 2024 12:12 pm Trochę nieskładnie, ale dobrze się czytało. Oddawało emocje fajnie.

Ale,że ojciec lubi jeden numer i z Tobą pojechał. Biedny :lol: Mam nadzieję, że i tak dobrze się bawił.
No nawet mu się podobało, ale on słucha z Metalu tylko Black Sabbath i DT to wiesz, trochę za ostro dla niego było, ale raczej zadowolony :)

Gumbyy szybko streścił dobrze, ale przeczytajcie też moją relację Hahaha, ogólnie ocena końcowa koncertu 8,5/10 byłoby 9,5/10 jakby nagłośnienie lepsze było i bym te kostkę złapał, ale jebać. Wykurwiście było, najlepszy koncerty w tym roku (jak na razie) ciekawe czy DT z Mistrzem Serkiem ich pobiją, ale pewnie tak, bo Portnoya z DT zobaczę znowu po 15 latach, więc ciśnienie jest ogromne :D

Max - szkoda, że nie ma transmisji, strasznie chujowo, czekam z wypiekami na twarzy co dziś zagrają, Maiden niech sie uczy jak sie zmienia sety. Z Nightmare słyszałem już 6 utworów z 8, które grali na żywo, dobry jestem xD A7X to nie DvD jak Maiden, USA 1 - Anglia 0 :jee: 8)
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Nie mam czasu, ktoś tu musi pracować :)
thx, gumbyy

Invader, czekaj z wypiekami i torba ma głowie ;)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

blackcocker pisze: pt cze 07, 2024 12:05 pm
Vengenz pisze: pt cze 07, 2024 11:32 am szkoda, taka okazja, nic już potem nie złapałem, ale nie fanty są najważniejsze
Nie no, thorgal, widzisz to? :lol: jakieś herezje :D
Widzę i w pełni się zgadzam!!! Owszem uroczo jest wrócić z gigu z artefaktem, ale tenże nigdy nie powinien być celem samym w sobie :P Taki był zawsze, taki jest i taki zawsze będzie mój pogląd w temacie fantów - a to że jakiś Dzban swoimi herezjami na forum sprawił, że jestem postrzegany z deka w inny sposób to mam na to wyjebane ;-)
pz
-#Administrator
-#Administrator

To Ty sprawiłeś, że jesteś tak postrzegany. Nikt inny. :D

Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

ta, ta... temat się pojawił po Pumpkins United w Pradze 2017 ( na forum jestem od 2011), Dzosef napisał co napisał, ja wyjaśniłem genezę tamtej konkretnej kartki kilka razy i w sumie uznałem temat za zamknięty. To że czasem to wraca to muszę to przyjąć to do wiadomości. Trzeba Dzbanowi oddać: obrzuć kogoś gównem, zawsze coś się przyklei. Ja swoje zdanie wyraziłem w poprzednim poście i tego się trzymam.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Fajna recenzja, dzięki. Przyjemnie się czytało. A co Twój ojciec odwalił w autobusie w drodze powrotnej?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: pt cze 07, 2024 2:10 pm To Ty sprawiłeś, że jesteś tak postrzegany. Nikt inny. :D
O to to :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
johnny_o

No właśnie, co to za jazda w busie była? I też się dziwię że dał się targać taki kawał skoro lubi(ł) tylko jeden numer.
Deleted User 8479

MaidenFan pisze: pt cze 07, 2024 2:55 pm Fajna recenzja, dzięki. Przyjemnie się czytało. A co Twój ojciec odwalił w autobusie w drodze powrotnej?
To było tak, że było 15 minut przerwy już po polskiej granicy, poszedłem na stacje kupić hot-dog, ojcu chałwę i wracam, a tam kierowca drze się na starego. Chodziło o to, że jak tankował samochód kierowca, to drzwi te środkowe we flixie były zamknięte, a wszyscy co chcieli już zdążyli wyjść, poza dwoma kobietami, i ojciec jakiś włącznik bezpieczeństwa przekręcił żeby je wypuścić, a tego nie można ruszać. I jakby się zepsuło, to byśmy musieli na serwis czekać aż przyjadą i naprawią, Tak więc nieciekawie kurwa było. :D
Deleted User 8479

johnny_o pisze: pt cze 07, 2024 3:10 pm No właśnie, co to za jazda w busie była? I też się dziwię że dał się targać taki kawał skoro lubi(ł) tylko jeden numer.
Ale nie był w Hamburgu nigdy, chciał sobie zobaczyć miasto, przy okazji koncert, a jak za darmo wszystko miał, bo ja stawiałem i jeszcze taxi stawiałem to wiesz :) on sobie tylko kase na żarcie dla siebie wziął i jakieś pamiątki.
Awatar użytkownika
johnny_o

Ojciec dżentelmen! Eee, myślałem że może coś głupiego, a on tylko chciał dobrze :D
No tak, ojciec dla syna zrobi sporo a jak jeszcze za darmo... ;)
Deleted User 8479

Powoli się wkręca, teraz mu się Fiction zaczęło podobać po gigu.
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Dzięki Invader, super relka, dobrze się czytało. Narracja oddająca klimat i atmosferę, prawie jak u Białoszewskiego w "Pamiętniku z powstania..." 8)
Deleted User 8479

https://www.setlist.fm/setlist/avenged- ... 89978.html

zmiany zmiany, wróciło Blinded in Chains (nie no pochlastam się ;( ) jest Seize the Day, niezły fest tam mieli.
ODPOWIEDZ