Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Co do posiedzenia przed i po koncercie przy piwku i muzyce Maiden to bardzo fajny pomysł i pewnie się zjawię. Swoją drogą do koncertu pozostało już nie dużo czasu.
Wiem, że jest ciśnienie na lokal w Trójmieście, więc śpieszę donieść, że cały czas pracujemy nad tematem.
Rozmawiałem dziś z Jackiem i pojawił się pewien problem, ale z góry uprzedzę, że jest już rozwiązanie
Ale po kolei...
Chcieliśmy lokal w Sopocie, bo bliżej do ERGO. Ale nie dość, że ciężko wzbudzić zainteresowanie właścicieli, to jeszcze lokale są małe. I zdaliśmy sobie sprawę, że Sopot to chybiony pomysł. Lipiec to pełnia sezonu, wszędzie turyści i plażowicze, więc jak załatwić lokal dla "czarnuchów" słuchających "szatanistycznej" nuty?
Tak więc impreza odbędzie się w jednym z akademickich lokali w Gdańsku. Troszkę dalej (około 15min) kolejką do ERGO, ale klimat, muzyka i miejsce nie wśród "leżakowiczów".
Do końca tygodnia będą znane już wszystkie szczegóły.
Rozmawiałem dziś z Jackiem i pojawił się pewien problem, ale z góry uprzedzę, że jest już rozwiązanie
Ale po kolei...
Chcieliśmy lokal w Sopocie, bo bliżej do ERGO. Ale nie dość, że ciężko wzbudzić zainteresowanie właścicieli, to jeszcze lokale są małe. I zdaliśmy sobie sprawę, że Sopot to chybiony pomysł. Lipiec to pełnia sezonu, wszędzie turyści i plażowicze, więc jak załatwić lokal dla "czarnuchów" słuchających "szatanistycznej" nuty?
Tak więc impreza odbędzie się w jednym z akademickich lokali w Gdańsku. Troszkę dalej (około 15min) kolejką do ERGO, ale klimat, muzyka i miejsce nie wśród "leżakowiczów".
Do końca tygodnia będą znane już wszystkie szczegóły.
No my się zjawimy pewnie w okolicy 15-16 tej, jeszcze nie ma aktualnego rozkładu PKP niestety więc ciężko powiedzieć dokładnie o której będziemy w Łodzi.
Dwie ekipy jakoś trzeba będzie szybko połączyć, tych co jadą pociągiem i kilka osób z wypadu ze Spartanem. Potem jakiś obiadek, rzut okiem na miasto i może uderzać do knajpy coby sobie pośpiewać trochę jakieś hity, które zna każdy fan Iron Maiden typu Quest for Fire czy Run Silent Run Deep
Dwie ekipy jakoś trzeba będzie szybko połączyć, tych co jadą pociągiem i kilka osób z wypadu ze Spartanem. Potem jakiś obiadek, rzut okiem na miasto i może uderzać do knajpy coby sobie pośpiewać trochę jakieś hity, które zna każdy fan Iron Maiden typu Quest for Fire czy Run Silent Run Deep
Cytując Budziola - ,,Łódz TROOPEREM stoi ! nic tylko wpaść zwłaszcza do bardzo klimatycznego lokalu The Eclipse Inn W którym można się napić Troopera i wiele innych w naprawde zacnym klimacie ! - Brzmi jak reklama ale jest szczerą zachętą do odwiedzenia tego miejsca a już niedługo MeeT UP właśnie tam ! po koncercie w ŁODZI ! 
a ile osób przewidujecie, że przyjdzie do Eclipse ?
jakoś to jest reklamowane na mieście na plakatach czy coś? czy raczej to inicjatywa która nie wyjdzie poza Sanktuarium+znajomych ludzi z Sanktuarium?
jakoś to jest reklamowane na mieście na plakatach czy coś? czy raczej to inicjatywa która nie wyjdzie poza Sanktuarium+znajomych ludzi z Sanktuarium?
Przewidujemy 666 osób ale jak przyjdzie mniej też będzie fajnie
To jest inicjatywa Przez i dla Ludzi Z Fan klubu i nie rozgłaszane poza nasz i oficjalny FC
Aczkolwiek każdy mile widziany.
PS: Żadnych innych źródeł informacyjnych poza Samktuarium i O FC nie ma.

To jest inicjatywa Przez i dla Ludzi Z Fan klubu i nie rozgłaszane poza nasz i oficjalny FC
Aczkolwiek każdy mile widziany.
PS: Żadnych innych źródeł informacyjnych poza Samktuarium i O FC nie ma.
acha no spoko, zobaczymy jak to wypadnie, my wpadniemy na 2/3 godziny bo tak na półtora godziny przed koncertem lepiej być już w hali i dla bezpieczeństwa i by poczuć już ten pierwotny klimat miejsca...tylko raz byłem na IM w hali w Polsce, prawie 10 lat temu
na FB jest promowany beforek/afterek na profilu ECLIPSE jak i ich stronce, zapraszajcie znajomych miejsce się znajdzie dla każdego!
no ja na tych Facebookach to się nie znam, ale swoją ekipę sprowadzę, coś koło 10 osób, może nieco więcej, zawsze lubię w takich spotkaniach dyskusje bezpośrednio związane z muzyką Iron Maiden, te dyskusje o sentymentalnych melodiach i wogóle haha
każdy przyprowadzi znajomych i będzie dobrze 
o ja a kogo tam z tyłu widać ?Jack pisze:Cytując Budziola - ,,Łódz TROOPEREM stoi ! nic tylko wpaść zwłaszcza do bardzo klimatycznego lokalu The Eclipse Inn W którym można się napić Troopera i wiele innych w naprawde zacnym klimacie ! - Brzmi jak reklama ale jest szczerą zachętą do odwiedzenia tego miejsca a już niedługo MeeT UP właśnie tam ! po koncercie w ŁODZI !
witka,albo gdzieś przegapiłem albo dupa ,bo powiedzcie mi czy nasz fanclub ma jakieś legitymacje lub inne gadżety aby sie ujawnić i rozpoznać?, do czego zmierzam, ja jestem z wami na maksa ale czy nie powinniśmy sie jakoś wyróżniać z tłumu ? Przecież jesteśmy fancklubem ,jakimś pewnym gronem ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat ,tyle piszemy o spotkaniach przy browarku albo gdzieś tammmmm i fajnie ale czy nie powinniśmy się jakoś rozpoznawać? Może to jakoś kupowato napisałem ale to są emocje i może popitoliłem troche
,ale myślę że powinniśmy o tym pogadać no i spotykać się nie tylko przy okazji koncertu ale wogule ,bo jest tak że człowiek o podobnych zainteresowaniach może pogadać z drugim człeczkiem nie koniecznie na koncercie a na przykład w górch lub na siłowni
gdziekolwiek i okaże się że oprócz takich samych preferencji muzycznych będzie miał podobne zainteresowania .
to nie ten adreslysyjack pisze:ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat
Mało to realne, ale... może by tak zaprosić chłopaków z Maiden na after party? Janick pewnie by przyszedł
Część forumowiczów, ma z nimi jakiś kontakt, chociażby po koncertach. 
Jedynym czym się można zadowolić, to te spotkanie, fajnie, że coś takiego wreszcie się odbędzie. Ja tu tyle razy pisałem o potrzebie zorganizowania zlotu raz na rok, takiego dużego fanów Iron Maiden, nie tylko Sanktuarium, bo przecież nie każdy ma czas czy możliwość korzystania z internetu.lysyjack pisze:witka,albo gdzieś przegapiłem albo dupa ,bo powiedzcie mi czy nasz fanclub ma jakieś legitymacje lub inne gadżety aby sie ujawnić i rozpoznać?, do czego zmierzam, ja jestem z wami na maksa ale czy nie powinniśmy sie jakoś wyróżniać z tłumu ? Przecież jesteśmy fancklubem ,jakimś pewnym gronem ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat ,tyle piszemy o spotkaniach przy browarku albo gdzieś tammmmm i fajnie ale czy nie powinniśmy się jakoś rozpoznawać? Może to jakoś kupowato napisałem ale to są emocje i może popitoliłem troche,ale myślę że powinniśmy o tym pogadać no i spotykać się nie tylko przy okazji koncertu ale wogule ,bo jest tak że człowiek o podobnych zainteresowaniach może pogadać z drugim człeczkiem nie koniecznie na koncercie a na przykład w górch lub na siłowni
gdziekolwiek i okaże się że oprócz takich samych preferencji muzycznych będzie miał podobne zainteresowania .
Niestety z różnych przyczyn takie imprezy nie miały miejsca. Zobaczymy jaka w ogóle będzie atmosfera na koncercie w Łodzi, czy będzie "chemia" między fanami pod halą, podczas koncertu itd.
W Łodzi fani DM potrafia robić zloty i przyjezdzaja ludzie z calej Polski.
-
Deleted User 4876
DM to zupełnie inna liga - Świat Metalu jest podzielony między Fanów Maiden i Mety i jeszcze inne mniejsze tematy - natomiast DM to jeden band-jedna religia - :-) robi to wrażenie recz jasna
Ja wychodze z zalozenia: słuchaj czego chcesz! Na koncertach ludzie potrafia sie bawic a cos czuje ze jakby zrobic jakis ogolnopolski zlot Maiden to nie jedni daliby sobie po zębach.
-
Deleted User 4876
Ja na razie "w realu" poznaje samych spoko Sanktuarian hehe
i Oby tak zostało
a na afterze DM to takie "dziwadła" widziałem ze az strach było podejść, a pózniej jak człowiek zagadywał okazywalo się ze to NORAMALNI ludzie
chociaz miałem długie hary i czapkę Rammsteina i ten text laseczek " To co Ty tutaj robisz?" a ja słuchałem DM jak ich na świecie nie było 
Ja ostatnio na zlot DM poszedlem w koszulce sanktuarium
połowa ludzi mi piątki przybijała