Płyta czy miejsca siedzące ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płyta czy miejsca siedzące ???
oczywiscie, ze plyta
Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
Who am I ???
I am KILLER 
-
Deleted User 357
Na Metallice były chyba osobne miejsca dla niepełnosprawnych,może teraz tez będą?Bo uwierz mi,jeżeli siedzisz na wózku to płyta nie jest najlepszym pomysłem....
Owszem były, ale z tego co pamiętam to niebyły zbyt korzystnie położone wzgledem sceny 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Metallice osoby niepełnosprawne oglądały koncert z platformy z tyłu płyty - naprawdę dobry widok - na wprost sceny!Żelazny pisze:Na Metallice były chyba osobne miejsca dla niepełnosprawnych,może teraz tez będą?Bo uwierz mi,jeżeli siedzisz na wózku to płyta nie jest najlepszym pomysłem....
z całym szacunkiem ale:KILLER pisze:Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
1. śmierci sie nie boisz?? banda wikingów Cię przecież zgniecie i nawet nie zauważy
2. nic byś nie widział na płycie a wątpię żeby ktokolwiek był tak wielkoduszny i Cie po prostu przepuścił pod barierki...
-
El Dorado
no dokładnie.. ja sie boje w tłum puscic ze srubami w nodze a co dopiero na wozku :/Kea pisze:z całym szacunkiem ale:KILLER pisze:Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
1. śmierci sie nie boisz?? banda wikingów Cię przecież zgniecie i nawet nie zauważy
2. nic byś nie widział na płycie a wątpię żeby ktokolwiek był tak wielkoduszny i Cie po prostu przepuścił pod barierki...
- likipiki
- -#Lord of the flies

heh.. kumpel mi kiedyś opowiadał jak na koncercie TSA gdzieś tam faceta na wózku ludzie przenosili na rękach nad tłumem i postawili go przed barierki...
ochrona coś się pluła, ale Piekarczyk od razu doprowadził ochroniarza do pożądku
w Chorzowie jednak na taką wspaniałomyślność bym nie liczył
ochrona coś się pluła, ale Piekarczyk od razu doprowadził ochroniarza do pożądku
w Chorzowie jednak na taką wspaniałomyślność bym nie liczył
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
plyta bo w katowicach bylem na siedzeniach a teraz chce zobaczyc jak jest tam na dole
To będzie moj pierwszy koncert Maiden, więc mam pytanie do "doświadczonych"
Czy jak kupie bilet na sektor, to będę mógł potem jak wejdą Ironi przejść sobie na płyte? Jak ma być 5 innych zespołów, to nie wiem czy bede w stanie stac tam powiedzmy 6 godzin (każdy z nich zagra tak z godzine + czas na "zmiane" zespolu) czekając na IM....
Czy jak kupie bilet na sektor, to będę mógł potem jak wejdą Ironi przejść sobie na płyte? Jak ma być 5 innych zespołów, to nie wiem czy bede w stanie stac tam powiedzmy 6 godzin (każdy z nich zagra tak z godzine + czas na "zmiane" zespolu) czekając na IM....
Watpie zeby to przeszlo tym razem. Rok temu we Wrocku, organizacja byla tak pokopana ze mogles chodzic z plyty na sektor i odwrotnie (kiedy tylko chciales). Mam nadzieje ze chorzowski Mystic bedzie pod wzgledem organizacyjnym o wiele bardziej przemyslany i przygotowany, wiec mysle ze takie akcje sie niepowiedzie.
Chociaz dla chcacego nic trudnego...

Chociaz dla chcacego nic trudnego...
hmm.... Bóg zapłać. Pozostaje mi wiec tylko plyta i cierpliwe czekanie na IM. Dzieki jeszcze raz za info :beer
-
_Sand_man_
- -#Invader

Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!Rusek pisze:To będzie moj pierwszy koncert Maiden, więc mam pytanie do "doświadczonych"
- likipiki
- -#Lord of the flies

a jaki jest sems kupowania droższego biletu na sektory i schodzenie na płyte 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Śląskim nie da się zejść z sektorów na płytę. Są one dokładnie oddzielone (rów, siatka czy nawet dwie itp. ) od siebie - żeby niegrzeczni kibice nie wdarli się na murawę._Sand_man_ pisze:Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
Polska! Mieszkam w Polsce!
jednak zawsze jakoś można zrobić manewr z wynoszeniem biletów z płyty
jednak zawsze jakoś można zrobić manewr z wynoszeniem biletów z płyty
ee... WHAT??!!Urchin pisze:Sektor 30 (VIP) - 200zł
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2004 9:37 pm przez Thorwald, łącznie zmieniany 2 razy.
najlepsze sektory na przeciwko sceny
-
El Dorado
a jest fosa??WICKER MAN pisze:Na Śląskim nie da się zejść z sektorów na płytę. Są one dokładnie oddzielone (rów, siatka czy nawet dwie itp. ) od siebie - żeby niegrzeczni kibice nie wdarli się na murawę._Sand_man_ pisze:Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
i wał ziemny z drutem kolczastym