Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Caleb
Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Na 4 pierwszych plytach jest bardzo duzo najlepszych utworow Maidenow.
W takim wyadku Fear of the dark i 2 Minutes to midnight(mysle ze dobra propozycja) musza zagrac na bisach.
W takim wyadku Fear of the dark i 2 Minutes to midnight(mysle ze dobra propozycja) musza zagrac na bisach.
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Ja właśnie wole Pierwsze Płyty Maidenów niż te nowe. Dance Of Death Do Kitu jest ! Spoko Będzie
:D :solo
Up The Irons
:D
-
Caleb
Ja nie obrazilbym sie gdybym uslyszal No More Lies
to jest swietne 100 razy lepsze od Clansman'a.
A tak a propo to scena bedzie spox. Wazniejsze sa efekty no i wrazenia z Mysticu.
to jest swietne 100 razy lepsze od Clansman'a.
A tak a propo to scena bedzie spox. Wazniejsze sa efekty no i wrazenia z Mysticu.
Pieknie bedzie znowu uslyszec 'doctor doctor'. Wedlug mnie ten utwor jest genialny.
Moze to dziwne, ale wlasnie ta piosenka najbardziej kojarzy mi sie z koncertami Iron Maiden :-)
Moze to dziwne, ale wlasnie ta piosenka najbardziej kojarzy mi sie z koncertami Iron Maiden :-)
transylvania
w tym momencie zaczynaja sie emocje, na plycie robi sie scisk, zaczyna sie prawdziwa atmosfera....aaa puszcze se:)
-
carther
co do sceny to chlopaki monterzy nie wyglądają na ekipę IM
nie zastanowiło was ze na tych rusztowaniach nie bardzo widać możliwość instalacji nagłośnienia i innych takich? może więc to jest tak ze nasi mieli zbudować daszek żeby Chłopaki nie pomokli a dopiero milion ton sprzętu przyjedzie i wtedy to maleństwo nam obudują? bo na razie to ma rozmiar jak u mnie na juvenaliach...
X
Czy bedzie 'Doctor Doctor' to szczerze watpie..to przeciez cover i w dodatku grany chyba pozniej, z Blaze'm? Ale poczujcie klimat.. Remember Tomorrow, albo Strange World..
Scena napewno będzie większa. A jak nie, to sciagniemy chlopakow do nas na płytę :rocx
Scena napewno będzie większa. A jak nie, to sciagniemy chlopakow do nas na płytę :rocx
Aces High cpt. Dickinson!
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Re: X
STRANGE WORLD musi być!! koniec i kropka !! Oczywiscie Janick na akustykuCelestial pisze:Czy bedzie 'Doctor Doctor' to szczerze watpie..to przeciez cover i w dodatku grany chyba pozniej, z Blaze'm? Ale poczujcie klimat.. Remember Tomorrow, albo Strange World..
ale doctor doctor leci z tasmy, zawsze przed intrem, przed zgasnieciem swiatel i tych innych pierdół...
A teraz kto zgasi światło?sqall666 pisze:ale doctor doctor leci z tasmy, zawsze przed intrem, przed zgasnieciem swiatel i tych innych pierdół...
Niech mi teraz ktos wytlumaczy. skad ten news
Potwierdzają się informacje o tym, iż tournee "Eddie Rips Up The World" będzie zaopatrzone w największą scenografię. Oto kilka informacji technicznych:
40t sprzętu w 8 ciężarówkach
60 techników + 40 pracowników lokalnych
25t światła i sound systemów
Backstage:
10 garderob – specjalne Band Tuning & Drum Practise Room, a Vocal Room , a Internet Room oraz Locker Area.
????
Potwierdzają się informacje o tym, iż tournee "Eddie Rips Up The World" będzie zaopatrzone w największą scenografię. Oto kilka informacji technicznych:
40t sprzętu w 8 ciężarówkach
60 techników + 40 pracowników lokalnych
25t światła i sound systemów
Backstage:
10 garderob – specjalne Band Tuning & Drum Practise Room, a Vocal Room , a Internet Room oraz Locker Area.
????
sprzet, technicy, garderoby i światła to nie sa te rurki z ktorych jest zrobiony szkielet sceny, wiec trzeba sie liczyc z tym ze costam jeszcze musza dowiezc..;p chyba zazwyczaj, jak koncerty sa np. w spodku to sama scene, scenografie etc. rozklada sie dosc szybko, wiec mysle ze jutro i w niedziele rano sporo sie jeszcze zmieni...
Ale sie czepiliscie tej sceny przeciez to tylko poczatek zbudowany przez Polakow reszta dojedzie razem z zespolem z Czech i od rana beda budowac z tego co zabrali czyli tych kilku ton zelastwa i innych pierdol o ktorych mowili. Bedzie super wiem to!! Nie moga porozsylac do kazdego kraju z gory sprzetu tylko go wioza ze soba!
Moze wysylaja tylko do 2 najblizszych ? 
Musi byc dobrze, przeciez z taka scena z konca sektor nikt by nic nie widzial.
Na ostatniej fotce widac jakies deski na scenie, moze beda przedluzali dach ?
:D hehe
Musi byc dobrze, przeciez z taka scena z konca sektor nikt by nic nie widzial.
Na ostatniej fotce widac jakies deski na scenie, moze beda przedluzali dach ?
a chocby i bez sceny grali, i tak i tak bedzie super, skonczmy ten temat:)
- Powerslave
- -#Prisoner

pan elektryk
scena faktycznie mogla by urosnac troszke...
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Ej o której godzinie będzie podana dzisiaj setlista z Pragi????Jak jutro to jej nie poznam bo o 7:00 wyjeżdżam do Chorzowa 
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostał 1 dzień