Widocznie coś im się nie podobało... W sumie ciekaw jestem czy będzie to "koncert" posklejany z fragmentów różnych gigów (jak ARL/DO) czy jeden gig bez żadnych retuszów. Zobaczymy...Stranger pisze:Niepoprawny optymista![]()
Ja tam mysle ze WPADKI byly glownym powodem dla ktorego nie dali Wroclawia![]()
Jesli chodzi o echo i takie tam to chyba i tak dzwiek bierze sie bezposrednio z tego calego sprzetu a nie z zewnetrznych mikrofonow, wyjatkiem jest tylko perkusja i publika
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Death On The Road - album live!
Skłądane z różnych kawałków No More Lies wyszło świetnie, więc mogliby zrobić cały występ w taki sposób.
KMFDM
Najprawdopodobniej zaopatrzę się w DVD.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
"koncertowe skladanki" sa ZŁE, licze na zapis audio z jednego koncertu, chocby nie idealny, ale w miare spojny. wyciszanie bruce'a przy niektorych fragmentach ARL/DO (tych scream for me...) zeby pasowalo pod helsinki nie przypadlo chyba nikomu do gustu ;'/WICKER MAN pisze:W sumie ciekaw jestem czy będzie to "koncert" posklejany z fragmentów różnych gigów (jak ARL/DO) czy jeden gig bez żadnych retuszów. Zobaczymy...
No gdyby to byl taki Rio to tez bym chcial zapis z jednego koncertu, ale jak mowie - Dortmund byl najwyzej przecietniakiem jesli chodzi o cala trase wiec nie mialbym nic przeciwko gdyby byly to 3-4 koncerty w formie a real one . Wystarczylo sobie chociazby przesluchac utwor Iron Maiden z nadchodzacego wydawnictwa zeby sie przekonac ze muzycznie to nie bedzie nic specjalnego, pomijajac kwestie nowych utworow.
Can The End Be At Hand?
sercem za pojedynczym gigiem, rozumem za skladanka? w sumie tak tez mozna...Stranger pisze:No gdyby to byl taki Rio to tez bym chcial zapis z jednego koncertu, ale jak mowie - Dortmund byl najwyzej przecietniakiem jesli chodzi o cala trase wiec nie mialbym nic przeciwko gdyby byly to 3-4 koncerty w formie a real one . Wystarczylo sobie chociazby przesluchac utwor Iron Maiden z nadchodzacego wydawnictwa zeby sie przekonac ze muzycznie to nie bedzie nic specjalnego, pomijajac kwestie nowych utworow.
tak mi sie cos kojarzy, ze Caveman byl zadowolony z nagrania z Wroclawia (audio). No ale polska ekipa filmowa to podobno partacze i nie bedzie DVD z Wroclawia. Wideo z Wroclawia bylo kiepskie, wiec zdecydowali sie na nagranie z Dortmundu, a zeby nie tracic spojnosci koncertu audio tez bedzie cale z Dortmundu + pewna ilosc ujec tych lepszych z Wroclawia. Wklejanie fragmentow audio z innych koncertow byloby porazka
A jezeli umiesciliby jakis caly kawalek audio z innego koncertu to juz hcyba bysmy o tym wiedzieli...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Dortmundzie mieli więcej kamer. Choć pewnie pojawią się też wstawki z Wrocławia i innych nagrywanych gigów. Poza tym Westafallenhalle mieści z 12.000 osób czyli 2 razy więcej niż Hala Ludowa i lepiej to będzie wyglądać. 
2 dvd oczywiscie. a , ze tak sie zapytam,bo teraz malo czasu mam, bedzie tam cos z polski?
Jazz is not dead, it just smells funny.
Tak, kilkanascie polsekundowych ujec w 2-godzinnym materiale wideo 
Can The End Be At Hand?
na poczatek dvd a w pozniejszym czasie cd
LP na 80% bedzie wydane bo na fan.pl mozna juz dowiedziec sie nawet ile co bedzie kosztowac. Troche dziwne ze DVD tansze od CD
. Ale i tak biore all + japonskie wydanie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba przesadzasz.Stranger pisze:Tak, kilkanascie polsekundowych ujec w 2-godzinnym materiale wideo
- likipiki
- -#Lord of the flies

Nie zamierzam kupić tego wydawnictwa
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
nadal nie lubisz Maidenów po Mysticu? ;]
- likipiki
- -#Lord of the flies

IM lubię, choć po Mysticu mniej 
Szkoda mi kasy na kolejną livkę. Wypożyczę w bibliotece muzycznej, raz przesłucham i starczy
Mam na oku ciekawsze zakupy płytowe:)
Szkoda mi kasy na kolejną livkę. Wypożyczę w bibliotece muzycznej, raz przesłucham i starczy
Mam na oku ciekawsze zakupy płytowe:)
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Najpierw DVD a cd zobacze
- Educated Fool
- -#Prodigal son

Ja zastanawiam sie czy wogole kupie, a o formacie to juz pozniej zdecyduje ale jesli bede kupowal to pewnie tylko DVD
Jesli juz to tylko i wylacznie DVD