Utopijna wizja pozbycia się pozerów na koncertach Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Utopijna wizja pozbycia się pozerów na koncertach Maiden

Post autor: widman »

W ogole glupi temat. Jak mozna zakazac komus ogladania koncertu? heh, ma kase to se idzie i patrzy. Fakt ze wiekszosc gowno wie o kapeli ale po to sa koncerty. Teraz zwlaszcza jak sa czasy pseudo kapelek i nastolatki sie uganiaja za Tokio Hotel czy jakas inna szmira albo uwazaja Nirvane za heavy metal. Ubiora sie w czarne ciuchy kupia plecak pare naszywek i git. heh. To nie lata 80 gdzie na koncerty przychodzili konkreciarze i bylo 25.000 kolesi w katanach i rurkach i robinsach. Czasy sie zmieniaja i nic nie poradzisz na to ze przychodzi ci na maiden czlowiek co nie ma zielonego pojecia o maiden. trudno.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

juras pisze:swoją drogą tytuł tego tematu nieustannie mnie rozwala
no :D

Ale to dobrze że rozni ludzie przychodzą na koncert a pozatym wydaje mi sie że na płycie jest konkreciarzy b. duzo bo ta reszta idzie na sektor... bo oni przyszli tylko obejrzeć...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

No to akurat nieprawda :) Ja idę na sektor na zespół na którym mi zależy. Wiesz, np. Maiden to raczej idę na sektor. Zresztą na sektorze też może być wesoło :)
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Filik10 »

Na mysticu byłem na sektorze i wtedy mi się podobało, bo to był mój pierwszy koncert. Kiedy po raz pierwszy byłem na płycie stwierdziłem, że na sektor już nigdy nie wróce, na płycie jest dla mnie 100 razy lepiej.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Filik10 pisze:Kiedy po raz pierwszy byłem na płycie stwierdziłem, że na sektor już nigdy nie wróce, na płycie jest dla mnie 100 razy lepiej.
no ba bo IMO po to się idzie na koncert :)
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Elevatorman pisze:
Filik10 pisze:Kiedy po raz pierwszy byłem na płycie stwierdziłem, że na sektor już nigdy nie wróce, na płycie jest dla mnie 100 razy lepiej.
no ba bo IMO po to się idzie na koncert :)
Żeby po pogowac i zobaczyć muzyków z bliska :)
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

a ja sobie nie wyobrażam żebym nie stał przy barierkach ;) jakoś do tej pory na każdym koncercie mi się udało (o maiden mowa). w tym "kotle" pare metrów od barierek to bym nie wytrzymał długo. we wrocku pierwsze 3 songi tak szalałem i kurde nic z nich nie pamiętam. na koncert idę jednak żeby muzyki posłuchać aa nie użerać się z ludźmi :D
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

e no ale dajcie spokoj...przecież każdy znas kiedyśznałtylko kilka utworów IM i niewiedział, np, że bruce miałxywe sceniczna Bruce Bruce ... :P
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Pamiętam jak miałem tylko przegrywaną kasetkę Virtual i przerną płytkę BNW i nie wiedziałem, że na Virtualu jest inny wokalista i słuchałem Maiden tylko przy odkurzaniu :lol: .
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: freeforce »

hmmm.. Niestety nie da rady nie wpuścić takiego na koncert ;/ ale z tymi sznurowadłami było dobre :D A moze takie pytanko

Jakiej marki jest traktor na teledysku "Holy smoke" :D:D i jaki ma silnik :twisted:
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: danko »

głupi temat jak masz kase i kupujesz bilet to masz pełne prawo isc na koncert zcy znasz jedna mp3 czy masz całą dyskografie na oryginałach to nie jest istotneNa niektóryuch koncertach porz pierwszy widzałem daną kapele nie znjac ani jednaego jej kawałka i co miałem tam nie isc bo miał bym wypelnic jakąś idiotyzm
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

heh, ja na Motorhead bylem w mlynie 3m od sceny i 3 dni nie moglem sie ruszac... heh :D
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: freeforce »

no przecież to jasne co mówicie ale pośmiac się nie mozna ?? Ja po Metallice przez tydzień do siebie dochodziłem ;];]
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

Może od razu wprowadzą ograniczenia biletów - jak nie odpowiesz na pytanie, nie dostaniesz biletu? Bezsens zupełny. Idźmy dalej - nie dostaniesz biletu jak nie bedzie odpowiednio ubrany, a jeśli uda ci się go zakupić, to nim wejdziesz zostaniesz poddany ankiecie z zakresu tematów takich jak np "wyniki w szkole podstawowej B. Dickinsona" - jak nie odpowiesz to zabierają bilet i jeszcze przekopią, żebyś przypadkiem nie popsuł nikomu zabawy. Nie przesadzajmy, gdyby tak "poprzesiewać" zespół szybko zakończył by karierę, bo jak sami nieraz mówili - istnieją dzieki fanom. A nikt sie fanem nie rodzi, tylko musi najpierw o zespole usłyszeć i poznać go. Jak mu się spodoba, to bardzo dobrze, będzie dalej go poznawał i wspierał. A idąc tokiem rozumowania zaproponowanego w topicu to nie wpuścili by mnie pod scenie na mystic bo nie widziałem jeszcze wtedy Raising Hell i mam krótkie włosy. Paranoja ludzie! :shock:
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Freeze pisze:Może od razu wprowadzą ograniczenia biletów - jak nie odpowiesz na pytanie, nie dostaniesz biletu? Bezsens zupełny. Idźmy dalej - nie dostaniesz biletu jak nie bedzie odpowiednio ubrany, a jeśli uda ci się go zakupić, to nim wejdziesz zostaniesz poddany ankiecie z zakresu tematów takich jak np "wyniki w szkole podstawowej B. Dickinsona" - jak nie odpowiesz to zabierają bilet i jeszcze przekopią, żebyś przypadkiem nie popsuł nikomu zabawy. Nie przesadzajmy, gdyby tak "poprzesiewać" zespół szybko zakończył by karierę, bo jak sami nieraz mówili - istnieją dzieki fanom. A nikt sie fanem nie rodzi, tylko musi najpierw o zespole usłyszeć i poznać go. Jak mu się spodoba, to bardzo dobrze, będzie dalej go poznawał i wspierał. A idąc tokiem rozumowania zaproponowanego w topicu to nie wpuścili by mnie pod scenie na mystic bo nie widziałem jeszcze wtedy Raising Hell i mam krótkie włosy. Paranoja ludzie! :shock:
Ja do tej pory rasing Hell nie widziałem i dopiero sobie kupuje na DVD :) .
cow
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: cow »

nie no teraz to przesadzasz freeze, wiadomo że by tak nie było można zrobić bo to poprostu niedorzeczne i idiotyczne. co mnie obchodzą jacyś pozerzy na koncertach. ważne że ja nim nie jestem i mam swoje zdanie i kocham ten zespół ;) a niech sobie przychodzą na koncerty może to i dobrze bo poznają kapele bardziej i jak im sie sopdoba to sie w to wciągną i wiadomo...fanów przybywa :D
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Temat jest mało poważny i nie potrzebny; tak mi się wydaje! Takż może należy GO zamknąć? Co?
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

cow pisze:nie no teraz to przesadzasz freeze, wiadomo że by tak nie było można zrobić bo to poprostu niedorzeczne i idiotyczne. co mnie obchodzą jacyś pozerzy na koncertach. ważne że ja nim nie jestem i mam swoje zdanie i kocham ten zespół ;) a niech sobie przychodzą na koncerty może to i dobrze bo poznają kapele bardziej i jak im sie sopdoba to sie w to wciągną i wiadomo...fanów przybywa :D
Fakt, mam tendencje do przesadzania czasem. Masz racje, najważniejsze jest własne zdanie a to co zaproponowane w tym temacie to raczej anty-utopia.
Chudy
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Chudy »

A nie uważacie, że autor sobie najzwyczajniej jaja robi?:> Przynajmniej ja tak ten głupi pomysł odbieram.

Borys1978 pisze:Temat jest mało poważny i nie potrzebny; tak mi się wydaje! Takż może należy GO zamknąć? Co?

A po cholere go zamykać?:> Zobacz jak sie fajnie ludzie buntują.
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

chudy pisze:A nie uważacie, że autor sobie najzwyczajniej jaja robi?:> Przynajmniej ja tak ten głupi pomysł odbieram.

Borys1978 pisze:Temat jest mało poważny i nie potrzebny; tak mi się wydaje! Takż może należy GO zamknąć? Co?

A po cholere go zamykać?:> Zobacz jak sie fajnie ludzie buntują.
Też prawda - masz rację, przynajmniej coś się dzieje!
ODPOWIEDZ