18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: 18 i 19/04/2011 - Roger Waters - Łódź

Post autor: IgorW »

krusejder pisze: Nie zrozumiałem tego co napisałeś. Co jest zakazane i przez kogo ? Wtórny obrót biletami ? Tego by nawet Hitler nie wymyślił.
Zdaje się, że nie można sprzedawać sieciowych biletów po cenach wyższych niż nominalna, ale nie jestem pewien - proszę o wypowiedzi osób bardziej zorientowanych.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

OK. Nie można konikować. Ale jaka jest podstawa unieważnienia biletów ?

Jeśli prawo powszechne, to od jego egzekwowania są odpowiednie organy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Zwykły człowiek może co najwyżej donieść na ten temat komu trzeba.

Ale donieść można dopiero PO popełnieniu czynu a nie przedtem. Zależnie od regulaminu allegro, być może można by taką aukcję skutecznie zablokować, a w przypadku recydywy - zabanować sprzedawcę na allegro.

Pozatem, mając w ręku unieważniony bilet, który niczem się nie różni od ważnego, wciąż możesz go sprzedać bliźniemu. On zapłaci po cenie za bilet, a nie wejdzie na niego. Gdzie tu sens i logika ?

Nie mówię, że w POlandii panuje logika, przyznaję to z BULEM, ale są jakieś granice debilizmu.

Zatem traktuję to jak historję dla dziewczyn chodzących na dyskoteki, że masowo podaje się tam pigułki gwałtu. I nie tylko gwałci, ale jeszcze nerki wycina w jakichś niezidentyfikowanych miejscach. Słowem legenda urbana vel urbacha, komunistycznego ścierwa, a nie prawda.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

krusejder pisze: Nie mówię, że w POlandii panuje logika, przyznaję to z BULEM, ale są jakieś granice debilizmu.
Jak rozumiem to Tusk na spółe z Komorowskim i Sikorskim mu te bilety zablokowali? A to mendy.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

No i Urban. Nie pasuje mi inaczej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

naprawdę nie wiem co o tym napisać napisać, to co się wczoraj wydarzyło było po prostu cudowne, świetne, niesamowite, genialne w każdym calu! może uda mi sie napisać więcej jak trochę otrzeźwieję :mryellow: :mryellow:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

purpendicular pisze:Tego się nie da opisać. To trzeba zobaczyć! :D
Dokładnie. Dla mnie koncert tego roku. Jest wprawdzie połowa kwietnia, ale wątpie, żeby jakieś maideny i inne judas priesty były w stanie przebić to, co działo się w poniedziałek i wtorek w Łodzi.
ODPOWIEDZ