Może będą polskie napisyMareq555 pisze:tylko gorzej maja Ci co angielskiego zupełnie nie kumaju
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
-
Deleted User 1309
Nie sądze by przewidywana liczba sprzedanych DVD byla tak duza , zeby decydwali sie robic napisy po Polsku .Może będą polskie napisy
ehh i pewnie beda fragmenty z lotniska we wrocku, a ja durny pod hala sterczalem wtedy :/
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Szymon, nie pamietasz, jak krecili wejscie muzykow do HL ? Przeciez tam bylismySzymon pisze:ehh i pewnie beda fragmenty z lotniska we wrocku, a ja durny pod hala sterczalem wtedy :/
no ja tym tylko zyje 
A mnie nigdzie nie będzie i się nie zachwycam

Blagam niech dadza fragmenty z lotniska we Wroclawiu , i w ogole z Polski 
Can The End Be At Hand?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skoro wtedy kręcili ich przylot to bardzo możliwe, że coś będzie na DVD.Stranger pisze:Blagam niech dadza fragmenty z lotniska we Wroclawiu , i w ogole z Polski
nie nakręcajcie mnie na to wydawnictwo tak bardzo już , bo to koło stówy wyjdzie a są inne warte uwagi wydawnictwa

Niewiem czy byl taki post bo duzo jest ich w tym temacie, ale mam pytanie: czy wie ktos czy death on the road 6 lutego wyjdzie limit na 3DVD bo www.fan.pl nic nie wie ze to wydawnictwo ma byc limitowane, a na oficjalnej widnieje taka informacja. Czy ktos sie w tym orientuje?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pierwsza wersja, w digipacku, będzie limitowana. Podobnie jak to było w przypadku Rock In Rio.
eeee.....jaki digi dvd.....jakie limitowane....jakie RiR tez
prosze o oswiecenie 
Niby jakie?? Nie ma nic bardziej wartego niz Maidennie nakręcajcie mnie na to wydawnictwo tak bardzo już , bo to koło stówy wyjdzie a są inne warte uwagi wydawnictwa
yyyyy no jak to?? RIR w pierwszej wersji wydany byl w limitowanym tekturowym rozkladanym pudelku. Teraz dostepny jest tylko w zwyklym plastikowym opakowaniu DVDS1MON pisze:eeee.....jaki digi dvd.....jakie limitowane....jakie RiR tez prosze o oswiecenie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z oficjalnej:S1MON pisze:eeee.....jaki digi dvd.....jakie limitowane....jakie RiR tezprosze o oswiecenie
Resztę napisał Szymon.IRON MAIDEN have now confirmed the release date of their much anticipated DVD release DEATH ON THE ROAD for 6th February 2006 through EMI Records. This will initially be available as a limited edition special digipack.
-
Deleted User 804
Pytanie do posiadaczy wersji LP Czy na waszej LP też nie było foli a naklejki patronów medialnych były przyklejone bezpośrednio na okładke i trzeba się bylo męczyć odlkejając je i jednocześnie uwazać żeby przy okazji nie uszkodzic okładki. Na mojej niestety tak było i na drugiej którą widziałem podobnie. Jesli tak jest na wszystkich to chyba pogieło tych z naszego EMI
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2006 1:58 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak niestety było. Poprostu w naszym kraju liczy się żeby jak najszybciej zbić kase. Ja tych naklejek nie ruszałem żeby nie zniszczyć okładki.
A ja mialem tak przy Dance Of Death. Byly dwie folie zabezpieczajace jedna z Media Marktu druga z Emi, a podspodem naklejeczki patronow, co za idiota to wymyslil :guns
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
-
Deleted User 804
Napisałem mały liścik do EMI żeby na to uważali. Przy odrobinie szczęścia może już nie będzie naklejek bezpośrednio na LP
Na Dance of Dead było lepiej bo jak zerwałeś folie to miałeś czystą okładke taką jaka powinna być bez reklam.