Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
to nie wiem....6.02 coraz blizej a ja sie nie moge zdecyowac na forme zakupu
w ktorych sklepach w wawie bedzie dostepne w dniu premiery? macie jakies typy ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Wawie szukałbym go już w piątek/sobotę (3-4.02) w Media Marktach czy Traffic Clubie. 
i pewnie w lublinskim MM bedzie dostepne bez problemu. Wawa chyba tez ma sprzedaz przedpremierowa. U nas sie nie spotkalem zeby bylo cos do kupienia przed premiera 
-
ropuch
taa...od czeog sa torrentySzymon pisze:cena nie gra roli.....S1MON pisze:zawartosc i cena wazniejsze
Ciekawe czy w Łodzi będzie przed premierą w MM 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

ta... a z tej trasy wydadzą dvd, i tak w kółko...tobink pisze:a czy bedzie trasa promująca??
a bedzie przedtrasa promująca przyszłą trasę?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
A niechby i była, ja bym tam nie narzekał 
Jak chłopaki mają siły niech grają
Byleby tylo tych DVD za dużo nie wydawali, w sumie wydawnictwa tego typu w za dużej ilości to pic na wodę.
Jak chłopaki mają siły niech grają
Byleby tylo tych DVD za dużo nie wydawali, w sumie wydawnictwa tego typu w za dużej ilości to pic na wodę.
Niech wydają , kupie wszystkievBrand pisze: Byleby tylo tych DVD za dużo nie wydawali, w sumie wydawnictwa tego typu w za dużej ilości to pic na wodę.
Napewno DVD, bo czego do szczęścia więcej potrzeba? 
Witam,
27 stycznia o godz. 11 i 19-tej w warszawskim Multikinie pokażemy na wielkim ekranie koncert dvd - IRON MAIDEN - VISIONS OF THE BEAST. Trwające ponad trzy godziny "Visions Of The Beast" to prawdziwa kronika kariery Iron Maiden, począwszy od roku 1980 aż do 2001. Po raz pierwszy w historii, muzycy zebrali wszystkie teledyski promujące ich single na niezwykłym dwupłytowym wydawnictwie DVD, które prezentuje klipy od 'Women In Uniform', z 1980 roku, po legendarny już występ zespołu przed ćwierćmilionową publicznością podczas Rock In Rio, w 2001 roku (utwór 'Brave New World').
Bilety w cenie 10 zł (8 zł z kartą Multikinomaniaka i Club Nokia).
27 stycznia o godz. 11 i 19-tej w warszawskim Multikinie pokażemy na wielkim ekranie koncert dvd - IRON MAIDEN - VISIONS OF THE BEAST. Trwające ponad trzy godziny "Visions Of The Beast" to prawdziwa kronika kariery Iron Maiden, począwszy od roku 1980 aż do 2001. Po raz pierwszy w historii, muzycy zebrali wszystkie teledyski promujące ich single na niezwykłym dwupłytowym wydawnictwie DVD, które prezentuje klipy od 'Women In Uniform', z 1980 roku, po legendarny już występ zespołu przed ćwierćmilionową publicznością podczas Rock In Rio, w 2001 roku (utwór 'Brave New World').
Bilety w cenie 10 zł (8 zł z kartą Multikinomaniaka i Club Nokia).
Szkoda że nie nic w Silverscreenie nie ma 
Łeee to w warszawskim Multi tylko? Szkoda, myślałem, że sobie pójdę ;]
Wg cgm pokazy bede w całej Polsce, w zależności od tego kiedy w danym województwie sa ferie. Może więc po prostu jeszcze nie ogłoszono pokazów w innych miastach. http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... 583a2934f2
-
Deleted User 6661
Odkurzam sobie oficjalne koncerty cd / dvd / bd, więc w końcu trafiłem na ten. Cóż, warstwa audio to kwestia gustu - mnie setlista raczej odpowiada. Scenografia broni się po latach, przywołuje wspomnienia wrocławskiego koncertu. Tyle, że... nie da się tego oglądać. Średnio 3 ujęcia na sekundę ranią moje oczy i powodują ból głowy. Za stary jestem na takie oczopląsy. Kolejny odsłuch może kiedyś, ale tylko z cd.
Niestety przy montażu grzebał Harris, nad czym sam ubolewam.
prodiża kabel wskazał mi drogę
No właśnie - nie pamiętam czy dałem radę to obejrzeć w całości na raz. Kretyński pomysł z tym montażem
Na pewnonie wracałemdo tego DVD. CD też wieki nie słuchałem...
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Temat odkopany po prawie 16 latach, grubo.