Tak je dałem żebysta sie podniecili troche
Ja jakby co bede miał to wydawnictwo w dniu premiery, mam nadzieje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nieważnepaniron pisze:To nie jest oficjalne info![]()
O Ty nędzny zbóju pfffff.... ale udało Ci siępaniron pisze:Tak je dałem żebysta sie podniecili troche
A ja i tak jeszcze wcześniejpaniron pisze:Ja jakby co bede miał to wydawnictwo w dniu premiery, mam nadzieje
Ja bym tego obciachem nie nazwał, uwierz miDavenport pisze:wiem, że to trochę obciach nie znać Nevermore, ale chór z tym...
Trzydziestu pięciuDavenport pisze:nie chce mi się także przeglądać poprzednich czterdziestu pięciu stron, więc spytam się: jaką płytę polecilibyście nÓbowi nevermorovemó na zapoznanie się z zespołem, prócz 'best ofów' i 'lajwów'?![]()

Dokładnie hy hy.Vacter pisze:Ja tam zaczynałem od TGE, a każda następna w tył płyta wydawała się być coraz lepsza. Fajnie, że okazuje się potem "wszystkie są dobre
W jakim sensie stary i nowy ?? :>Davenport pisze:ale 'stary' czy 'nowy' Jag Panzer?
hyh, dziś wcześniej doszłam do takiego samego wniosku, że już niedługo dam im drugą szansę [;Wrath pisze:może to znak że trzeba się wziąść za Iced Earth? Dorky
wiesz..ja dosyc czesto zdanie zmieniamEvE pisze:No a mówiłeś że Enemies lepsze kolego ;p.
No wiesz :closed wychwalałem swego czasu pod niebiosa, widzę, że czytasz dokladnie moje posty <foch>EvE pisze:Dead juz znasz Razz?