Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
Tak czy siak trzeba sie poswiecic w slusznej sprawie 
Wiecie, na Metallice tez nie bardzo bylo wiadomo o sektorze... dopiero jak sie trasa zaczela i sie przegladalo zdjecia (Kopenhaga itd) to bylo widac fose...
Oczywiscie nie mialem pojecia na jakiej zasadzie sie tam wchodzi heheh
No ale mimo, ze przybylismy dopiero na 14 (i to majac do przejechania tylko 100 km nie potrafilismy sie wczesniej zebrac hehe) ok, 15 bylismy w kolejce i opaski udalo nam sie zgarnac...
Inna sprawa, ze nie bylo o tym informacji i wszyscy byli jakos malo aktywni, przymuleni... i na poczatku opaski nie mialy wziecia! Wiekszosc myslala, ze jak dobiegnie pierwsza, to bedzie pod scena...
Troche zal bylo gosci co pierwsi weszli, zaczeli biec a nie mieli opasek...
Oczywiscie nie mialem pojecia na jakiej zasadzie sie tam wchodzi heheh
No ale mimo, ze przybylismy dopiero na 14 (i to majac do przejechania tylko 100 km nie potrafilismy sie wczesniej zebrac hehe) ok, 15 bylismy w kolejce i opaski udalo nam sie zgarnac...
Inna sprawa, ze nie bylo o tym informacji i wszyscy byli jakos malo aktywni, przymuleni... i na poczatku opaski nie mialy wziecia! Wiekszosc myslala, ze jak dobiegnie pierwsza, to bedzie pod scena...
Troche zal bylo gosci co pierwsi weszli, zaczeli biec a nie mieli opasek...
jak to?General pisze: Troche zal bylo gosci co pierwsi weszli, zaczeli biec a nie mieli opasek...
ja tam też byłem od rana, ale mało pamiętam
Hehe Wicker fajnei by było jak by dla nas były te opaski
naprawde było by świetnie
bo znaleźć się w sektorz e pod sceną było by bardzo fajnie
pozdrawiam
pozdrawiam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powinniśmy załatwić pakiet opasek dla Klubowiczów jednak więcej szczegółów będziemy znali dopiero za jakiś czas.tom_azs pisze:Hehe Wicker fajnei by było jak by dla nas były te opaski
pozdrawiam
No Wicker , kto jak kto , ale MY fan-klubowicze miejsce pod sceną powinniśmy mieć zaklepane w 100% -tach.
Napisz trochę więcej jak wyglądają rozmowy na ten temat z organizatorem ( czy biorą to pod uwagę) .
Nie chciałbym żeby sektor pod sceną stał się moim niespelnionym marzeniem .
Napisz trochę więcej jak wyglądają rozmowy na ten temat z organizatorem ( czy biorą to pod uwagę) .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już pisałem wcześniej.SAPER pisze:No Wicker , kto jak kto , ale MY fan-klubowicze miejsce pod sceną powinniśmy mieć zaklepane w 100% -tach.
Poza tym wszyscy, którzy będą chcieli dostać taką opaskę, będą musieli przybyć pod stadion na wyznaczoną godzinę - nie będziecie mogli wejść w ostatniej chwili i liczyć, że załapiecie się do tego sektora. Ale dokładne konkrety przestawię Wam później, jak sam poznam szczegóły.
Ok ! Dzięki .
:rocx
:rocx
hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowie
mi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu 
Będzie sektor na pewnoMichcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowiemi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu
Też tak myśleMajek pisze:Będzie sektor na pewnoMichcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowiemi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu
Wszyscy (no prawie) mówią że będzie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, my dostaliśmy info od samego Mystic'a, że sektor stojący pod sceną, taki jak na Metallice, na pewno będzie. To chyba najpewniejsze źródło informacji.Michcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowiemi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu
No, oby było tak jak mówisz. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z tego w ostatniej chwiliWICKER MAN pisze:Cóż, my dostaliśmy info od samego Mystic'a, że sektor stojący pod sceną, taki jak na Metallice, na pewno będzie. To chyba najpewniejsze źródło informacji.Michcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowiemi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu
o to się nie przejmuj, czuję, że nikt nie będzie z tego rezygnował 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To chyba nie zależy tylko od Mystic'a, ale też od dyrekcji stadionu i managementu Maiden więc nie byłoby tak łatwo zrezygnować z tego rozwiązania w ostatniej chwili.Majek pisze:No, oby było tak jak mówisz. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z tego w ostatniej chwili
Z tego co wiem to sektor nadal jest planowany i Klubowicze dostaną jakiś pakiet opasek uprawniających do zajęcia w nim miejsc.
A mam pytanie co do tych opasek. Czy kazdy by je dostal przed samym koncertem czy moze planowana wysylka do domku ?:). I czy jak mam bilet na sektor a mialbym opaske moglbym wejsc pod scene tez?:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Musisz mieć bilet na płytę. Opaski rozdalibyśmy Wam przed koncertem w umówionym miejscu i o ustalonej porze. Tak więc musicie się liczyć z wcześniejszym przybyciem pod stadion.durszlak pisze:A mam pytanie co do tych opasek. Czy kazdy by je dostal przed samym koncertem czy moze planowana wysylka do domku ?:). I czy jak mam bilet na sektor a mialbym opaske moglbym wejsc pod scene tez?:)
Czyli musze wczesnie na koncert wyjechac
. Ale to luz. Gorzej z wejsciem ale bede liczyl ze jak na mystiucu kazdy siadal gdzie chcial to moze mi sie uda na plyte takto wbic 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No myślę, że spotkamy się jakoś przed otwarciem bram, ale wszystko jeszcze ustalimy bliżej koncertu.durszlak pisze:Czyli musze wczesnie na koncert wyjechac. Ale to luz. Gorzej z wejsciem ale bede liczyl ze jak na mystiucu kazdy siadal gdzie chcial to moze mi sie uda na plyte takto wbic
Uważaj, bo na Metallice chyba nie udało się schodzić z trybun na płytę - musiałeś przejść kontrolę, a wiadomo, że Fosa tak łatwo nie przepuszcza.
Co do snakepit to kupujac ostatnio bilet w empiku moja uwage przykul rozklad stadionu slaskiego, z polkolista strefa pod scena. Ciekawe czy to ma byc ten sektor, i czy faktycznie bedzie polokragly