Wejścia na sektor pod sceną

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Re: Wejścia na sektor pod sceną

Post autor: kocian_jr »

Tak czy siak trzeba sie poswiecic w slusznej sprawie :)
General
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: General »

Wiecie, na Metallice tez nie bardzo bylo wiadomo o sektorze... dopiero jak sie trasa zaczela i sie przegladalo zdjecia (Kopenhaga itd) to bylo widac fose...

Oczywiscie nie mialem pojecia na jakiej zasadzie sie tam wchodzi heheh

No ale mimo, ze przybylismy dopiero na 14 (i to majac do przejechania tylko 100 km nie potrafilismy sie wczesniej zebrac hehe) ok, 15 bylismy w kolejce i opaski udalo nam sie zgarnac...

Inna sprawa, ze nie bylo o tym informacji i wszyscy byli jakos malo aktywni, przymuleni... i na poczatku opaski nie mialy wziecia! Wiekszosc myslala, ze jak dobiegnie pierwsza, to bedzie pod scena...

Troche zal bylo gosci co pierwsi weszli, zaczeli biec a nie mieli opasek...
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

General pisze: Troche zal bylo gosci co pierwsi weszli, zaczeli biec a nie mieli opasek...
jak to?
ja tam też byłem od rana, ale mało pamiętam :P
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Hehe Wicker fajnei by było jak by dla nas były te opaski
naprawde było by świetnie
bo znaleźć się w sektorz e pod sceną było by bardzo fajnie
pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

tom_azs pisze:Hehe Wicker fajnei by było jak by dla nas były te opaski
naprawde było by świetnie
bo znaleźć się w sektorz e pod sceną było by bardzo fajnie
pozdrawiam :D
Powinniśmy załatwić pakiet opasek dla Klubowiczów jednak więcej szczegółów będziemy znali dopiero za jakiś czas. :)
Awatar użytkownika
SAPER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: SAPER »

No Wicker , kto jak kto , ale MY fan-klubowicze miejsce pod sceną powinniśmy mieć zaklepane w 100% -tach.
Napisz trochę więcej jak wyglądają rozmowy na ten temat z organizatorem ( czy biorą to pod uwagę) .
Nie chciałbym żeby sektor pod sceną stał się moim niespelnionym marzeniem .
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

SAPER pisze:No Wicker , kto jak kto , ale MY fan-klubowicze miejsce pod sceną powinniśmy mieć zaklepane w 100% -tach.
Napisz trochę więcej jak wyglądają rozmowy na ten temat z organizatorem ( czy biorą to pod uwagę) .
Nie chciałbym żeby sektor pod sceną stał się moim niespelnionym marzeniem .
Już pisałem wcześniej. ;) Biorą to pod uwagę. Nie będzie z tym większego problemu. Nie wiemy jednak jeszcze ile dokładnie opasek dostaniemy. Więcej szczegółów poznamy trochę bliżej koncertu...
Poza tym wszyscy, którzy będą chcieli dostać taką opaskę, będą musieli przybyć pod stadion na wyznaczoną godzinę - nie będziecie mogli wejść w ostatniej chwili i liczyć, że załapiecie się do tego sektora. Ale dokładne konkrety przestawię Wam później, jak sam poznam szczegóły.
Awatar użytkownika
SAPER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: SAPER »

Ok ! Dzięki .
:rocx
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowie :) mi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu :wink:
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

Michcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowie :) mi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu :wink:
Będzie sektor na pewno :D
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Majek pisze:
Michcio pisze:hehe a Grooby z metalszopu na grodzkiej w krakowie :) mi moowil wczoraj ze nie bedzie sektora pod scena. heh :0 czasami to sam w to watpie ale co jak co... wieze wam a nie jemu :wink:
Będzie sektor na pewno :D
Też tak myśle
Wszyscy (no prawie) mówią że będzie
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Cóż, my dostaliśmy info od samego Mystic'a, że sektor stojący pod sceną, taki jak na Metallice, na pewno będzie. To chyba najpewniejsze źródło informacji. ;)
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

WICKER MAN pisze:
Cóż, my dostaliśmy info od samego Mystic'a, że sektor stojący pod sceną, taki jak na Metallice, na pewno będzie. To chyba najpewniejsze źródło informacji. ;)
No, oby było tak jak mówisz. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z tego w ostatniej chwili :roll:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

o to się nie przejmuj, czuję, że nikt nie będzie z tego rezygnował :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Majek pisze:No, oby było tak jak mówisz. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z tego w ostatniej chwili :roll:
To chyba nie zależy tylko od Mystic'a, ale też od dyrekcji stadionu i managementu Maiden więc nie byłoby tak łatwo zrezygnować z tego rozwiązania w ostatniej chwili. ;)
Z tego co wiem to sektor nadal jest planowany i Klubowicze dostaną jakiś pakiet opasek uprawniających do zajęcia w nim miejsc. :)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

A mam pytanie co do tych opasek. Czy kazdy by je dostal przed samym koncertem czy moze planowana wysylka do domku ?:). I czy jak mam bilet na sektor a mialbym opaske moglbym wejsc pod scene tez?:)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

durszlak pisze:A mam pytanie co do tych opasek. Czy kazdy by je dostal przed samym koncertem czy moze planowana wysylka do domku ?:). I czy jak mam bilet na sektor a mialbym opaske moglbym wejsc pod scene tez?:)
Musisz mieć bilet na płytę. Opaski rozdalibyśmy Wam przed koncertem w umówionym miejscu i o ustalonej porze. Tak więc musicie się liczyć z wcześniejszym przybyciem pod stadion. :)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Czyli musze wczesnie na koncert wyjechac :). Ale to luz. Gorzej z wejsciem ale bede liczyl ze jak na mystiucu kazdy siadal gdzie chcial to moze mi sie uda na plyte takto wbic :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

durszlak pisze:Czyli musze wczesnie na koncert wyjechac :). Ale to luz. Gorzej z wejsciem ale bede liczyl ze jak na mystiucu kazdy siadal gdzie chcial to moze mi sie uda na plyte takto wbic :)
No myślę, że spotkamy się jakoś przed otwarciem bram, ale wszystko jeszcze ustalimy bliżej koncertu. :)
Uważaj, bo na Metallice chyba nie udało się schodzić z trybun na płytę - musiałeś przejść kontrolę, a wiadomo, że Fosa tak łatwo nie przepuszcza. ;) Ale zawsze możesz się z kimś zamienić czy coś... A na przyszłość kupuj od razu bilet na płytę. ;)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Co do snakepit to kupujac ostatnio bilet w empiku moja uwage przykul rozklad stadionu slaskiego, z polkolista strefa pod scena. Ciekawe czy to ma byc ten sektor, i czy faktycznie bedzie polokragly :)
ODPOWIEDZ