Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
janiedembica
- -#Prisoner

Wejścia na sektor pod sceną
A tu poruszmy temat opasek , za okazaniem ktorych wpuszcza nas na sektor pod sceną
piszcie co wiecie!
Re: Wejścia na sektor pod sceną
Wiem, że muszę miec taką opaskę 
-
janiedembica
- -#Prisoner

zadzwonilem przed chwila do mysitc !! i pan ktory odebral , powiedzial ze nic mu na temat takiego sektoru nie wiadomo!!
Bo to chyba potem bedzie do ustalenia... 
I oby tak pozostało.janiedembica pisze:zadzwonilem przed chwila do mysitc !! i pan ktory odebral , powiedzial ze nic mu na temat takiego sektoru nie wiadomo!!
Wg mnie pomysł z opaskami jest conajmniej głupi.
-
janiedembica
- -#Prisoner

jest nie tylko glupi ale wrecz beznadzieny !!!!! jesli robia taki sektor to powinny byc na niego sobone bilety!! przeciez kazdy wie ze jak kupuje bilet na plyte to chce sie dopchac jak najblizej sceny!!!!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

czy ja wiem czy taki głupi to pomysł 
dzięki temu nie będzie obowiązywac tam prawo dźungli i chamstwo, ale zasada kto pierwszy ten lepszy... chciało CI się stać od rana pod Stadionem
w nagrodę dostajesz opaskę i po sprawie...
dzięki temu nie będzie obowiązywac tam prawo dźungli i chamstwo, ale zasada kto pierwszy ten lepszy... chciało CI się stać od rana pod Stadionem
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
janiedembica
- -#Prisoner

cos w tym jest!! jesli tak bedzie to ja jade pod stadion o wczesnej porze!!! a jesli tak nie bedzie to przynajmniej bede mogl spac spokojnie!
w sumie mi to pasuje, bo 29. bede juz wolny, i moge tam siedziec i od szóstej rano.
No oby mystic z niego zrezygnował...ale kurczę wydaje mi sie że jeszcze nic niewiedzą bo troszke za wcześnie na takie ustalenia 
-
janiedembica
- -#Prisoner

tak ale takie oczekiwanie pod stadionem jest meczace!! i jak juz napisalem , noce beda nieprzespane przez mysl ze moge wyladowac gdzies z tylu!! z satac na 5 kapelach + IRON:) pod scena to tez jest wyczyn 
Daj spokój. Ja już za ten bilet zapłaciłam, i za to miejsce również! Idiotyzm, by stać kilka godzin pod stadionem i się denerwować walcząc o coś, co już powinniśmy mieć zapewnione.świnka666 pisze:czy ja wiem czy taki głupi to pomysł
dzięki temu nie będzie obowiązywac tam prawo dźungli i chamstwo, ale zasada kto pierwszy ten lepszy... chciało CI się stać od rana pod Stadionemw nagrodę dostajesz opaskę i po sprawie...
- likipiki
- -#Lord of the flies

czy za wcześnie to ja nie wiem... to będzie olbrzymia impreza i takie rzeczy ustala się juz z kilku miesięcznym wyprzedzeniem....
jeśli będzie sktor to będę siedział od rana... jeśli ni, to też będę siedział od rana.. więc jak najbardziej jestem za ;]
jeśli będzie sktor to będę siedział od rana... jeśli ni, to też będę siedział od rana.. więc jak najbardziej jestem za ;]
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja jednak osobiscie uwazam ze nie powinno byc owego wydzielonego sektora kazdy powinien miec rowne szanse wcisniecia sie pod barierke i zobaczyc swoich idoli z biska , po za tym wszyscy idacy na plyte palca tyle samo wiec tym bardziej nie powinno byc takich "wyroznien"
mam nadzieje ze nie bedzie tego sektora
Tylko , że takie sektory są ostatnio bardzo modne...Robia to w sumie dla bezpieczenstwa po czesci...
-
janiedembica
- -#Prisoner

dobrze powiedzianeIvona pisze:ja jednak osobiscie uwazam ze nie powinno byc owego wydzielonego sektora kazdy powinien miec rowne szanse wcisniecia sie pod barierke i zobaczyc swoich idoli z biska , po za tym wszyscy idacy na plyte palca tyle samo wiec tym bardziej nie powinno byc takich "wyroznien"
dokladnie...jesli ktos i tak bedzie czekal od wczesnych godzin, to i tak takiej osobie jest bez roznicy...bo i tak wbije sie wczesnie i bedzie blisko...Ivona pisze:ja jednak osobiscie uwazam ze nie powinno byc owego wydzielonego sektora kazdy powinien miec rowne szanse wcisniecia sie pod barierke i zobaczyc swoich idoli z biska , po za tym wszyscy idacy na plyte palca tyle samo wiec tym bardziej nie powinno byc takich "wyroznien"
juz widze ten sprint....tuz po przekroczeniu bramek....i butaaaaa do sceny
-
janiedembica
- -#Prisoner

nie będzie ścisku
sprawa wygląda dokładnie tak:
Stją sobie ludzie pod stadionem ok.1,5 h przed otwarciem bramek kilka osób zaczyna chodzić z opaskami i rozdaje je tym, którzy mają bilety na płytę (osoby z sektorów na pewno nie zdobędą takich opasek, bo i po co?), o godzinie jaka była ustalona bramki zostają otwarte i wszyscy wchodzą sobie na stadion takimi wejściami-tunelami, bieganie jest zabronione
sprawa wygląda dokładnie tak:
Stją sobie ludzie pod stadionem ok.1,5 h przed otwarciem bramek kilka osób zaczyna chodzić z opaskami i rozdaje je tym, którzy mają bilety na płytę (osoby z sektorów na pewno nie zdobędą takich opasek, bo i po co?), o godzinie jaka była ustalona bramki zostają otwarte i wszyscy wchodzą sobie na stadion takimi wejściami-tunelami, bieganie jest zabronione
-
janiedembica
- -#Prisoner

czyli opaski beda rozdawane przed stadionem :>?? czy w chwili kiedy beda mi przerywali bilet??