Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista 2006 - dyskusja
Tak czapie te foty, i mam jedno zastrzeżenie- Bruce jest jak dla mnie debilnie ubrany. Kojarzy mi się z Bon Jovi
Gdzie te jego fajne spodnie z RiR?
w szafieSzczur22 pisze:Gdzie te jego fajne spodnie z RiR?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak dla mnie to właśnie one były szczytem wiochySzczur22 pisze:Gdzie te jego fajne spodnie z RiR?
nooo. jakby się z wesela urwałSzajba pisze:w szafieSzczur22 pisze:Gdzie te jego fajne spodnie z RiR?nie no wyglada fajnie
a scenografia taka sobie. koła nie odkryli
w całej set liście brakuje zdecydowanie krótkich wymiataczy.
-
Deleted User 2259
e jest tam taki jeden TETMDadam IM pisze:w całej set liście brakuje zdecydowanie krótkich wymiataczy.
Pewnie za bardzo go cisnęły w jajkaSzczur22 pisze:Tak czapie te foty, i mam jedno zastrzeżenie- Bruce jest jak dla mnie debilnie ubrany. Kojarzy mi się z Bon JoviGdzie te jego fajne spodnie z RiR?
Ja w sumie bardziej ubolewam ze nie ma tych spdoni z DoD one mi sie najbardziej podobaly
How long on this longest day...
Setlista jest koszmarna. Totalnie wypięli się na starych fanów. Doszli widocznie do wniosku że ci są już chyba na wymarciu i dbają tylko o dzieciaki zafascynowane ostatnimi dokonaniami.
Obrzydliwość. Wyszła kiepska płyta, zanosi się na kiepskie koncerty. Gdyby byli w Polsce chyba bym sobie podarował. Wolałbym kupić jakieś reedycje starych DVD i siedzieć w chałupie.
FUJ
Obrzydliwość. Wyszła kiepska płyta, zanosi się na kiepskie koncerty. Gdyby byli w Polsce chyba bym sobie podarował. Wolałbym kupić jakieś reedycje starych DVD i siedzieć w chałupie.
FUJ
Grzeszysz...Joker pisze:Setlista jest koszmarna. Totalnie wypięli się na starych fanów. Doszli widocznie do wniosku że ci są już chyba na wymarciu i dbają tylko o dzieciaki zafascynowane ostatnimi dokonaniami.
FUJ
moim zdaniem set jest bardzo dobry, prawie idealny.
Jedno zastrzezenie: zamiast 23:58 i TEDMD (chociaz z faktu iz te piosenki uslysze live za 2 miesiace cholernie sie ciesze) to mogliby dac Troopera, RTTH, TNOTB. Mysle ze sprawdziloby sie to o wiele lepiej, bo 23:58 i Evil bedzie na pewno na Golden Years tour....
Jedno zastrzezenie: zamiast 23:58 i TEDMD (chociaz z faktu iz te piosenki uslysze live za 2 miesiace cholernie sie ciesze) to mogliby dac Troopera, RTTH, TNOTB. Mysle ze sprawdziloby sie to o wiele lepiej, bo 23:58 i Evil bedzie na pewno na Golden Years tour....
Czy ja wiem ?Levy pisze:Grzeszysz...Joker pisze:Setlista jest koszmarna. Totalnie wypięli się na starych fanów. Doszli widocznie do wniosku że ci są już chyba na wymarciu i dbają tylko o dzieciaki zafascynowane ostatnimi dokonaniami.
FUJ
Maiden tak naprawdę od wydania BNW nie zrobili jak narazie nic nowego. Ciągle to samo, ciągle na jedno kopyto, ciągle te same sztuczki ciągle te same oklepane riffy. Twierdzę,że Joker mówi prawdę, jednak wielu jej do siebie nie dopuszcza. Tak naprawdę, lepiej wydać kasę nawet na takie Rock In Rio, czy inne starsze DvD i poekscytować się tym, aniżeli iść na koncert i słuchać całej płyty. To nie Pink Floyd, gdzie płyta stanowi spójną całość i granie jej na koncercie w całości nie nuży.Sam osobiście pewnie zasnąłbym, gdyby Ironi polecieli całą płytę, jakąkolwiek.
Ale zorumcie jedno "chwile" po tej trasie koncertowej zaczyna sie kolejna trasa wspominkowa, gdzie bedziecie mieli wszystkie stare kawalki nie bedzie zadnych BNW czy Fear itp. wiec poco by mieli dawac do tego setu jeszcze jakies stare hity? 
Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ?--Mlody-- pisze:Ale zorumcie jedno "chwile" po tej trasie koncertowej zaczyna sie kolejna trasa wspominkowa, gdzie bedziecie mieli wszystkie stare kawalki nie bedzie zadnych BNW czy Fear itp. wiec poco by mieli dawac do tego setu jeszcze jakies stare hity?
-
Deleted User 357
Blood Brother pisze: Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ? Rolling Eyes
Kto Ci to powiedział? Ksiądz przy spowiedzi?
Tak, powiedział mi,że Steve na koncertach daje kupe w gacieŻelazny pisze:Blood Brother pisze: Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ? Rolling Eyes![]()
Kto Ci to powiedział? Ksiądz przy spowiedzi?
Obstawiam,że tak będzie. Zawsze jest taka zagrywka.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

On musi mieć jaieś źródło o którym nic nie wiemy. Pewnie zna sięz teraputą Harrisa i ten mu na kozetce cośpowiedział, a BB teraz to na forum oznajmiaŻelazny pisze: Kto Ci to powiedział? Ksiądz przy spowiedzi?
-
Deleted User 357
Blood Brother pisze:Zawsze jest taka zagrywka.
Nie wiedziałem,ale dzięki za uświadomienie
A widziałeś, żeby na Early Days było cokolwiek innego niż pierwsze 4 płyty? Zresztą Maideni zawsze jasno zaznaczali, że robią to co im sie podoba, jeśli innym też się podoba to super, jak nie - trudno. Mnie się osobiście podoba, że nie stali się kolejnymi "dinozaurami" którzy czasem wpadną na festiwal jakiś, zagrają Run To The Hills i znikają. Nowe dokonania lubie jak najbardziej, szczególnie BNW i ostatnie, dlatego osobiście liczyłem na pełny album live, choć niestety nie zapowiada się żebym pojechał na ktoryś z koncertów :/Blood Brother pisze:Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ?
A czy na ubieglorocznej trasie wspominkowej grali kawalki z DoD, BNW idp. Ja tam slyszalem utowry nagrane do roku '83, chyba ze slyszalem o innym zespole, albo sluchalem nie te koncertyBlood Brother pisze:Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ?--Mlody-- pisze:Ale zorumcie jedno "chwile" po tej trasie koncertowej zaczyna sie kolejna trasa wspominkowa, gdzie bedziecie mieli wszystkie stare kawalki nie bedzie zadnych BNW czy Fear itp. wiec poco by mieli dawac do tego setu jeszcze jakies stare hity?
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2006 10:15 pm przez --Mlody--, łącznie zmieniany 1 raz.
Taa, bo mnie to do życia potrzebne,żeby wam oświadczać.Filik10 pisze:On musi mieć jaieś źródło o którym nic nie wiemy. Pewnie zna sięz teraputą Harrisa i ten mu na kozetce cośpowiedział, a BB teraz to na forum oznajmiaŻelazny pisze: Kto Ci to powiedział? Ksiądz przy spowiedzi?
Za mani się w FC nie dowiedzieliście ?
Wymień chociaż 5 takich dinozaurów którzy już nie nagrywają (pomijając Black Sabbath).A widziałeś, żeby na Early Days było cokolwiek innego niż pierwsze 4 płyty? Zresztą Maideni zawsze jasno zaznaczali, że robią to co im sie podoba, jeśli innym też się podoba to super, jak nie - trudno. Mnie się osobiście podoba, że nie stali się kolejnymi "dinozaurami" którzy czasem wpadną na festiwal jakiś, zagrają Run To The Hills i znikają. Nowe dokonania lubie jak najbardziej, szczególnie BNW i ostatnie i osobiście liczyłem na pełny album live, choć niestety nie zapowiada się żebym pojechał na ktoryś z koncertów :/
Nie ma za co, to jest za darmoNie wiedziałem,ale dzięki za uświadomienie