Pearl Jam - Europa 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pearl Jam - Europa 2012
Pearl Jam is pleased to announce they will headline three European festivals and six of their own shows between June 20th and July 10th, 2012. Los Angeles punk rockers X will serve as the support act for all Pearl Jam’s own headlining shows.
20.06 - Manchester, MEN Arena
21.06 - Manchester, MEN Arena
23.06 - Isle Of Wight Festival, Anglia
26.06 - Amsterdam, Ziggo Dome
27.06 - Amsterdam, Ziggo Dome
29.06 - Rock Werchter Festival, Belgia
30.06 - Main Square Festival, Francja
02.07 - Praga, O2 Arena
04.07 - Berlin, o2 World
05.07 - Berlin, o2 Arena
07.07 - Sztokholm, Ericsson Globe Arena
09.07 - Oslo, Spektrum
10.07 - Kopenhaga, Forum
ja z moim ojcem i siostra meldujemy sie w Berlinie:)
www.pearljam.com
20.06 - Manchester, MEN Arena
21.06 - Manchester, MEN Arena
23.06 - Isle Of Wight Festival, Anglia
26.06 - Amsterdam, Ziggo Dome
27.06 - Amsterdam, Ziggo Dome
29.06 - Rock Werchter Festival, Belgia
30.06 - Main Square Festival, Francja
02.07 - Praga, O2 Arena
04.07 - Berlin, o2 World
05.07 - Berlin, o2 Arena
07.07 - Sztokholm, Ericsson Globe Arena
09.07 - Oslo, Spektrum
10.07 - Kopenhaga, Forum
ja z moim ojcem i siostra meldujemy sie w Berlinie:)
www.pearljam.com
Ostatnio zmieniony wt sty 10, 2012 9:52 am przez Kuki91, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Pearl Jam - Europa 2012
no ja też się będę meldował w Berlinie, mam nadzieję, że bilety jeszcze trochę pobędą
O, moje urodziny... 
musieliby grać u mnie na scenie pod domem, abym zwrócił na nich uwagę
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
hmmm, to tak, jak ja mam z Turbo...krusejder pisze:musieliby grać u mnie na scenie pod domem, abym zwrócił na nich uwagę
-
Deleted User 2868
+1hmmm, to tak, jak ja mam z Turbo...
Nie chciało mi się ich oglądać nawet jak grali na WOŚPie u mnie w mieście 10 min piechotą od mojego mieszkania
A co do tematu to bardzo chętnie bym się wybrał do Berlina, ale nie wiem czy dam radę finansowo, na razie są niestety inne priorytety :/ Mam spory niedosyt po koncercie w Chorzowie w 2007 roku :/
w zasadzie to prawda, jak można pisać takie rzeczy o PJ, a w między czasie chwalić Turbo?yankes pisze:hmmm, to tak, jak ja mam z Turbo...krusejder pisze:musieliby grać u mnie na scenie pod domem, abym zwrócił na nich uwagę
Cellman, przeliczysz się z tym 70eur 
Najdroższe 63eur

Przedział cenowy od 57 do 63
Najdroższe 63eur
Przedział cenowy od 57 do 63
- Mike Patton
- -#Trooper

Wali mnie Pearl Jam ja czekam na trasę Soundgarden!!!!
Wali mnie Soundgarden czekam, aż Pearl Jam zawita do Polski.
Cos mi sie nie wydaje aby zagrali w Polsce w tym roku.tomtomala pisze:czekam, aż Pearl Jam zawita do Polski.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja w tym roku to już na żaden koncert PJ bym nie liczył
Mike Patton 
- Mike Patton
- -#Trooper

Zawitali i to już kilkakrotnie do Polski, a Soundgarden nigdy nie grało jeszcze w naszym żałosnym kraju...tomtomala pisze:Wali mnie Soundgarden czekam, aż Pearl Jam zawita do Polski.
Kupiłem już 3 bilety 
Soundgarden to znacznie lepsza kapela od PJ. Zobaczymy, co nagrają na nowy LP.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Lepsze bo ? Uwielbiam SG, super ze się reaktywowali, ale z całym szacunkiem do nich, to Pearl Jam tworzy historie muzyki ze Seattle, a nie Soundgarden.
SG tworzy muzykę a PJ muzykę ze Seattle
Dobrze, już się nie kłóce, przepraszam za moją niewiedzę, najpóźniej jutro spale płyty PJ, chce ktoś 3 bilety? Bo doznałem oświecenia, nie bede jechac na koncert kogoś, kto nie tworzy muzyki
moge przyznać, że Soundgarden ma perkusistę na poziomie Pearl Jam
moge przyznać, że Soundgarden ma perkusistę na poziomie Pearl Jam
Trzeba gdzieś tu stworzyć forumową księgę żelaznych-argumentów-nie-do-zdarcia ;0krusejder pisze:SG tworzy muzykę a PJ muzykę ze Seattle
- Mike Patton
- -#Trooper

Kuki91 pisze:Lepsze bo ? Uwielbiam SG, super ze się reaktywowali, ale z całym szacunkiem do nich, to Pearl Jam tworzy historie muzyki ze Seattle, a nie Soundgarden.
no tak racja Pearl Jam tworzy historię, bo istnieją od 20 lat nie przerwalnie a Soundgarden rozpadło się 1997r. i niektórzy już postawili na nich krzyżyk, dlatego cieszę się, że się reaktywowali