Feiron maiden fear of the dark - gdzie były robione zdjęcia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Feiron maiden fear of the dark - gdzie były robione zdjęcia
Moje pytanie brzmi gdzie jest zrobione zdjęcie iron maiden fear of the dark okładka tylna stoją na schodach w zamku katedrze ? Mój kolega zwiedza zamki w Anglii Irlandii
Jest fanem od urodzenia Ironów pyta w koło gdzie to może być zrobione.
Pomóżcie znaleźć gdzie było robione owe zdjęcie plisssssssssssss
Jest fanem od urodzenia Ironów pyta w koło gdzie to może być zrobione.
Pomóżcie znaleźć gdzie było robione owe zdjęcie plisssssssssssss
-
Deleted User 2259
Re: Feiron maiden fear of the dark - gdzie były robione zdjęcia
Poszukaj gdzieś już się ktoś o to pytał.
A odpowiedział ktoś na ten temat ?
-
Deleted User 2259
zdaje się,że tak chyba w temacie o płycie FOTD,ale nie jestem pewny.bemolek pisze:A odpowiedział ktoś na ten temat ?
tu było pytanie (ostatnia strona) viewtopic.php?t=8069&start=420 ale jasnej odpowiedzi nie ma.
A może ktoś będzie wiedział ?
Sam bym chciał to wiedzieć ale nigdzie nie mogłem znależć..
To zdjęcie zrobione w polsce.
Tak, pytałem o kwestię sesji zdjęciowej z książeczki do albumu "Fear of the dark". Niestety nadal nie wiem nic, jeszcze jest szansa że uda się poprzez znajomą mi osobę, lecz nie chcę nawet wyrokować, bo po prostu nie wiadomo jakie w ogóle będą możliwości dotarcia do informacji. Cieszę się, że temat został podtrzymany; szkoda jednak, że tak trudno jest się dowiedzieć tych konkretnych rzeczy. Przypomnę, że nie chodzi tylko o zdjęcie z tylnej okładki książeczki (maidenowcy na schodach pod murem), ale też o różne zdjęcia z książeczki z wydań płyty innych niż moje, a posiadam reedycję z 1998 roku. Są to m. in. zdjęcia zrobione we wnętrzach jakiegoś obiektu (zamku, pałacu, katedry?). Widać na nich choćby jakieś duże, szerokie schody, ponadto jakby kominek; reszty nie pamiętam. W swoim poście wrzuciłem link, na którym można się tym zdjęciom przyjrzeć.
Może ktoś z forumowiczów rozwiąże zagadkę? Jeśli uda mi się czegoś dowiedzieć, podzielę się z Wami nowinami tu na forum.
Może ktoś z forumowiczów rozwiąże zagadkę? Jeśli uda mi się czegoś dowiedzieć, podzielę się z Wami nowinami tu na forum.
"Still my heart calculate and pray"
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Z tego co pamiętam, to te zdjęcia były robione w dwóch różnych miejscach - jedno z nich to jest zamek w którym nagrywano teledysk do Can I play with Madness.
Zastanawiałem się, czy to zdjęcie maidenowców na schodach pod murem z tylnej strony książeczki do albumu nie zostało zrobione w pobliżu Tintern Abbey, gdzie kręcono teledysk. Jest sporo zdjęć Tintern Abbey w internecie: nie tylko samej bryły katedry i jej wnętrza, ale również resztek murów położonych w jej pobliżu. Kamień jest szary, podobny tego z w/w zdjęcia z okładki, lecz nie pasują mi za bardzo te schodki oraz wąskie otwory strzelnicze w murze. Albo po prostu akurat ze zdjęć w necie nie można wyłapać zbieżności, albo to nie jest miejsce obok katedry tylko jakieś inne. Natomiast co do innych zdjęć z wnętrza książeczki do "Fear of the dark" to niestety brak jakiegokolwiek tropu.
"Still my heart calculate and pray"