A dalej to tak:
The Art of War
Attero Dominatus
Metalizer
Carolus Rex
Primo Victoria( W tym to fajne tylko 4 piosenki fajna ep z nich była)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A ja myślałem, że wyjdzie z tego kicha. Nie pomyliłem się. Nie ma się co dziwić. Sabaton to jedna wielka porażka (podobnie jak ten utwór w naszym języku). Gdyby nie te dwie piosenki skierowane do naszego kraju o tej grupie słyszałaby garstka. A tak - jest to fenomen w Polsce niestety.VeeKing pisze:nie wiedziałem gdzie to dać.
Dla mnie cienizna. Myślałem, że lepiej to wyjdzie
http://www.youtube.com/watch?v=IgX7pEmhbOE

Ja jednak preferuję oceniać muzyka przez pryzmat jego twórczości, a nie tego, co papla w mediach. Inaczej bym w ogóle nie oglądał filmów, a z muzyki zostałoby mi 5 kapel na krzyż. Podobno swoich bohaterów lepiej nie poznawać i myślę, że często jest to prawda.
Zdecydowanie warto oddzielać artystę jako człowieka od tego co tworzy bo gdyby zrobić taką konkretną "weryfikację" to faktycznie zostałoby pięć kapel, ze 3 autorów książek i zero filmów praktycznie.Schizoid pisze: ↑ndz lip 21, 2019 10:27 pmJa jednak preferuję oceniać muzyka przez pryzmat jego twórczości, a nie tego, co papla w mediach. Inaczej bym w ogóle nie oglądał filmów, a z muzyki zostałoby mi 5 kapel na krzyż. Podobno swoich bohaterów lepiej nie poznawać i myślę, że często jest to prawda.