17/05/2014 - Manowar - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

17/05/2014 - Manowar - Katowice
Manowar to klasycy heavy metalu z USA specjalizujący się w podniosłych i pełnych patosu hymnach wychwalających "królów metalu", wojowników i innych mężnych rycerzy. Tworzący go muzycy świetnie wpasowują się w wizerunek wojownika; w większości mogą pochwalić się imponującą muskulaturą i równie imponującymi długimi włosami.
Zespół powstał na początku lat 80. i do dziś wydał 12 albumów studyjnych. Na swoim koncie ma ponadto tytuł najgłośniejszego metalowego zespołu świata (Rekord Guinnessa), a także najdłuższy metalowy koncert w historii (5 godzin i jedna minuta).
Sprzedaż biletów na koncert w Katowicach rozpocznie się w najbliższy piątek, 20 grudnia, o godzinie 10:00. Wejściówki będzie można nabywać za pośrednictwem stron: www.imprezyprestige.com, www.ebilet.pl, www.eventim.pl, oraz w salonach EMPIK, Media Markt i Saturn na terenie całego kraju. Ceny biletów są zróżnicowane i kształtują się w następujący sposób: 279 zł (Golden Circle), 259 zł (Trybuny Dolne), 239 zł (Trybuny Górne), 179 zł (płyta).
Zespół powstał na początku lat 80. i do dziś wydał 12 albumów studyjnych. Na swoim koncie ma ponadto tytuł najgłośniejszego metalowego zespołu świata (Rekord Guinnessa), a także najdłuższy metalowy koncert w historii (5 godzin i jedna minuta).
Sprzedaż biletów na koncert w Katowicach rozpocznie się w najbliższy piątek, 20 grudnia, o godzinie 10:00. Wejściówki będzie można nabywać za pośrednictwem stron: www.imprezyprestige.com, www.ebilet.pl, www.eventim.pl, oraz w salonach EMPIK, Media Markt i Saturn na terenie całego kraju. Ceny biletów są zróżnicowane i kształtują się w następujący sposób: 279 zł (Golden Circle), 259 zł (Trybuny Dolne), 239 zł (Trybuny Górne), 179 zł (płyta).
Re: 17/05/2014 - Manowar - Katowice
No pięknie, takich Rycerzy Heavy Metalu to ja rozumiem
Jeszcze prawie pod domem, hy hy!

-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Wejdź sobie na stronę organizatora, to znajdziesz źródło:-)Szajba pisze:źródło?
strasznie tanio jak na szybkowar
już nie mam tu najwięcej postów

Hail Hail Hail and Kill!!! Zrobię wszystko żeby tam być. 
No ale co za debil wymyślił ten pieprzony Golden! No brak słów, w Spodku będą dzielić na GC i płytę! Parodia.
No ale co za debil wymyślił ten pieprzony Golden! No brak słów, w Spodku będą dzielić na GC i płytę! Parodia.
- dewastator88
- -#Prisoner

100 zł róznicy miedzy płytą a gc jest dobra
Mogę się mylić, ale nie przypominam sobie by kiedykolwiek w Spodku obszar przed sceną dzielono na GC i płytę, zawsze była tylko płyta, nawet na jakichś festiwalach. Przecież to nie jest jakieś mega wielka powierzchnia żeby jeszcze ją dzielić. W takim tempie to już niedługo klubowe koncerty na 30m² będą dzielić na golden i płytę. Manowar i tak bankowo bez supportu zagra a oni z takimi cenami wyskakują. 279zł, za Judas Priest było po 150zl bez dzielenia na cholerne GC. Chamstwo w państwie normalnie. Tak kasę zdzierać, żeby chociaż za tę cenę lepszą organizację robili i wodę podawali gdy 8h dusisz się przy barierkach.
Jak się wygra bilet gdzieś, to można pojechać. W innym wypadku - strata kasy 
- dewastator88
- -#Prisoner

Manowar na żywo nie jest stratą kasy !
Możesz się mylić, już przy ogłoszeniu Nine Inch Nails była o tym dyskusja, gdyż na nich też będzie GC(organizator Alter Art) oraz było już ponoć na IllusionPablo1919 pisze:Mogę się mylić, ale nie przypominam sobie by kiedykolwiek w Spodku obszar przed sceną dzielono na GC i płytę, zawsze była tylko płyta, nawet na jakichś festiwalach
Organizatorzy widać mają nową zabawkę do wyciągania łatwej kasy. Szkoda, że już nie tylko o LN chodzi.
Właśnie! Hail & Kill!dewastator88 pisze:Manowar na żywo nie jest stratą kasy !
nie byłoKuki91 pisze:oraz było już ponoć na Illusion
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 2259
Wybieram się będzie się działo,tylko żeby nie było jak w 2002 roku...
-
Deleted User 4876
Ale kurde lepszej lokalizacji trafić nie mogli
tak bliziutko 
Other bands play - Manowar kill 
Będę
Będę
Night Mistress Fan Club Łódź
Ja mam już bilety na Manowar do Wilna na marzec 2014. Wyszło 175zł bez żadnych podziałów na GC itp.
Obecnosc obowiązkowa, wreszcie sie doczekałem