19/08/2014 - Justin Timberlake - Gdańsk

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
dewastator88
-#Prisoner
-#Prisoner

19/08/2014 - Justin Timberlake - Gdańsk

Post autor: dewastator88 »

Ostatnio zmieniony pn lut 17, 2014 6:00 pm przez dewastator88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: 19/08/2014 - Justin Timberlake - Gdańsk

Post autor: Kuki91 »

Daleko, ale super, jesli zachowają się jakieś fundusze to się pojawie
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Myślę, że można uzupełnić slot dnia w dacie:
http://aktivist.pl/impreza-justin-timbe ... o-gdanska/
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

a po co? Nikt normalny tam nie pojedzie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

krusejder pisze:a po co? Nikt normalny tam nie pojedzie
Po co ta kolejna marna prowokacja? Nie interesuję Cię, nie zaglądaj. Koniec tematu
The Burczax
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: The Burczax »

krusejder pisze:a po co? Nikt normalny tam nie pojedzie
A ja się chętnie nabiorę na tę prowokację. Uargumentuj dlaczego osoby, które wybiorą się na ten koncert są nienormalne.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

bo Timberlake to nie jest Turbo ;)

ja się wybiorę, ale wiem, że nie jestem normalny
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Przecież to jest wyznacznik kapitalnego grania, ile pomysłów. Prog-rock się chowa.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

... i zatyka sobie uszy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Uwielbiam internet :) . Zwłaszcza internetowych napinaczy, którzy srają pod siebie z jadu, który ich wypełnia. NIE INTERESUJE CIĘ TEN KONCERT, nie wchodze w temat o nim. Uważam, że jest to gówno, NIE PISZE TEGO. Dlaczego? Bo to gówno ludzi w tym temacie obchodzi. Ale najwidoczniej, jak kogoś wypełniają kompleksy, to bardzo miło jest coś opluć, wyśmiać. To faktycznie polepsza samopoczucie.

Jeśli ktokolwiek poczuł się urażony, to dobrze. Prawdopodobnie było to o nim.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

spoko Kuki, taka specyfika forum, my będziemy się dobrze bawić w 2014 na Justinie i Guettcie a inni będą tu się chować za swoim Turbo i patrzeć na nas z obrzydzeniem :mrgreen:

a tak na 100% to nie wiem czy dojadę, sierpień dość mocno mi nie pasuje, podobnie jak Gdańsk, no ale zobaczymy.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

http://imprezyprestige.com/aktualnosci.php?news_id=1198

Potwierdzono, 19.08

Ceny będą znane jutro, ale ja już wiem że jadę :dance:

Haters gonna hate, so cry me a river
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

Lepiej poczekać aż Papa Dance ogłosi w końcu listę koncertów na 2014. To dopiero będą imprezy!
A jak na te chwile zostaje "Ona Tańczy Dla Mnie", cekiny, balety, tablety i tego typu sprawy.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

widzę siedzisz w tych klimatach, to zaufam ekspertowi kupuję bilety jak Papa Dance ogłosi
Odyseusz
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Odyseusz »

a mnie akurat pan Timberlake nie przeszkadza, ma swoją grupę odbiorców, im to sprawia radość, jak leci w radio to mogę posłuchać, bo to jest dobre brzmieniowo i to jest fakt, pop akurat zawsze brzmi dobrze, czego o jakichś nu-metalach, alternatywach, grungach czy innych takich powiedzieć nie można. Muzyka łatwa, miła i przyjemna, jak pierwsza kapela Timberlaka N'sync.
Wolę sto razy bardziej normalny pop, niż "rock" który jest tak naprawdę sto razy gorszym popem niż JT, ale przez "ambytne teksty" na ten drugi pozuje.
Poza tym JT nie ma lewackich tekstów, a to wśród dzisiejszych topowych wykonawców godne uwagi. Przynajmiej o takowych nie słyszałem.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

Odyseusz pisze:a mnie akurat pan Timberlake nie przeszkadza, ma swoją grupę odbiorców, im to sprawia radość, jak leci w radio to mogę posłuchać, bo to jest dobre brzmieniowo i to jest fakt, pop akurat zawsze brzmi dobrze, czego o jakichś nu-metalach, alternatywach, grungach czy innych takich powiedzieć nie można. Muzyka łatwa, miła i przyjemna, jak pierwsza kapela Timberlaka N'sync.
Wolę sto razy bardziej normalny pop, niż "rock" który jest tak naprawdę sto razy gorszym popem niż JT, ale przez "ambytne teksty" na ten drugi pozuje.
Poza tym JT nie ma lewackich tekstów, a to wśród dzisiejszych topowych wykonawców godne uwagi. Przynajmiej o takowych nie słyszałem.
1. Mi też nie przeszkadza, ale nie znaczy, że będę się czuł komfortowo słuchając tego łajna.
2. Dobre brzeminiowo ? Chyba odpowiednio skonfigurowane, żeby wyprać Tobie mózg.
Do pewnych brzemiń trzeba dojrzeć i nie oznacza to, że jakiś grunge jest gorszy od przeciętnego pop.
Muzyka pop nigdy nie dojrzeje do ogólnie pojętego gatunku ROCK.
W węższym zakresie popem nazywa się bardziej "miękki" i nastawiony na masowego odbiorcę.
... aby usunąć brzmienia nietolerowane w danym momencie przez większość potencjalnych słuchaczy, oraz aby zachować brzmienia, które są aktualnie modne.
Za popowych uważa się więc, niezależnie od stylu muzyki, tych artystów, którzy tworzą swoją muzykę kierując się wyłącznie gustami publiczności i całkowicie rezygnują z prób przekazywania jakichś głębszych wartości.
Fakt, że muzyka pop jest "produkowana" dla czystej przyjemności słuchania.
NO COMMENT.

3. Nie wypowiem się co do muzyki JT bo nie znam żadnego kawałka, może z lyrics wybiore przypadkowy tekst.
Dead and gone. - PORAŻKA - nawet nie przeczytam całości. A to ujęcie "A nigga put his hands on me alright". Skąd biały może wiedzieć co to obrażliwe pojęcie "nigger' a kiedy używać nigga ?
Frajer.
Bez komentarza. JT FAIL.
Odyseusz
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Odyseusz »

Niczego mi nie wyprał, tylko jeśli mam słuchać np. Nirvany, System of a Down czy Coldplay albo jakiegoś polskiego gotyku z "czorną" panną na wokalu a popu to wolę z dwojga złego pop, poza tym muzycy popowi nie robią z siebie cierpiętników czy jakichś "głosów pokolenia" Robią swoje, ja mam ich twórczość gdzieś, ale jak ktoś to lubi...jego zbójeckie prawo.

Taka jakaś nienawiść do wykonawców ala Timberlake mnie zawsze dziwiła. Nic mi złego nie zrobił.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Odyseusz pisze:poza tym muzycy popowi nie robią z siebie cierpiętników czy jakichś "głosów pokolenia"
Ty to za to robisz. Całą Polskę chcesz po swojemu zmieniać i jesteś już bardzo męczący. Rozbierasz intencje muzyków na atomy i mówisz co powinni robić a co nie.
Załóż sobie zespół, pisz teksty, koncertuj i poddaj się sam krytyce podobnym sobie jęczydupom. :mrgreen:
Awatar użytkownika
voivod'
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: voivod' »

Justin Timberlake > przepaść > cały neo-heavy/power/prog z ostatnich 25 lat
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

voivod' pisze:Justin Timberlake > przepaść > cały neo-heavy/power/prog z ostatnich 25 lat
ja bym nawet powiedział, że Justin Timberlake > przepaść > gdzieś tam The Beatles > w ogóle gdzieś tam Black Sabbath > ...o, Zappa gdzieś przepadł... > i potem wszystko inne :)
ODPOWIEDZ