27-31/05/2015 - Blaze Bayley Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
27-31/05/2015 - Blaze Bayley Polska
Blaze Bayley na pięciu koncertach w Polsce
Pod koniec maja na pięć koncertów przyjedzie do Polski Blaze Bayley, były wokalista legendarnego zespołu Iron Maiden. Będzie on promował swoje nowe wydawnictwo DVD "Soundtracks of My Life".
Blaze nagrał z Iron Maiden dwie płyty: The X Factor (1995) oraz Virtual XI (1998). Po odejściu z zespołu rozpoczął solową karierę.
Na koncertach, poza kompozycjami własnymi, Blaze Bayley będzie grał też znane utwory, które śpiewał oryginalnie z Iron Maiden m.in. "Lord of the Flies", "Clansman" czy "Man on the Edge".
27 maja - Wrocław, Liverpool
28 maja - Poznań, U Bazyla
29 maja - Kraków, Rotunda
30 maja - Warszawa, Progresja
31 maja - Olsztyn, Andergrant
Supportem trasowym Blaze'a będzie bydgoski zespół Chainsaw.
Zespoły otwierające koncerty w poszczególnych klubach oraz ceny biletów zostaną podane wkrótce.
Pod koniec maja na pięć koncertów przyjedzie do Polski Blaze Bayley, były wokalista legendarnego zespołu Iron Maiden. Będzie on promował swoje nowe wydawnictwo DVD "Soundtracks of My Life".
Blaze nagrał z Iron Maiden dwie płyty: The X Factor (1995) oraz Virtual XI (1998). Po odejściu z zespołu rozpoczął solową karierę.
Na koncertach, poza kompozycjami własnymi, Blaze Bayley będzie grał też znane utwory, które śpiewał oryginalnie z Iron Maiden m.in. "Lord of the Flies", "Clansman" czy "Man on the Edge".
27 maja - Wrocław, Liverpool
28 maja - Poznań, U Bazyla
29 maja - Kraków, Rotunda
30 maja - Warszawa, Progresja
31 maja - Olsztyn, Andergrant
Supportem trasowym Blaze'a będzie bydgoski zespół Chainsaw.
Zespoły otwierające koncerty w poszczególnych klubach oraz ceny biletów zostaną podane wkrótce.
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2015 10:34 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 27-31/05/2015 - Blaze Bayley Polska
No może w końcu się w Krakowie załapię 
Bo już dwa razy szedłem, ale jeszcze ani razu na koncert BB nie trafiłem
Bo już dwa razy szedłem, ale jeszcze ani razu na koncert BB nie trafiłem
Olsztyn!
Akurat wolny weekend od uczelni 
Coś trzeba będzie wymyślić, bo jeszcze na BB nie byłem. Jak będzie wolny weekend to może będę w Warszawie lub Olsztynie.
Byłem wczesniej u Bazyla w Poznaniu bylem mega zadowolony a po koncercie fotki obowiązkowe 
Wiadomo już jakie ceny biletów i od kiedy w sprzedaży?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
z FP Iron Real productions:Emilio pisze:Wiadomo już jakie ceny biletów i od kiedy w sprzedaży?
Jeszcze trochę trzeba poczekaćLokalne supporty i informacje o biletach zostaną ogłoszone w marcu.
-
Deleted User 804
Ceny biletów najwcześniej pojawią się w połowie marca, ale prawdopodobnie będą podobne do tych sprzed roku (jakieś 50/60zł)/
-
Deleted User 4783
dobra cena, żeby zobaczyć Blaze'a więcej niż raz na tej trasie. A dostępne pewnie będą także wysyłkowo przez facebooka jak w zeszłym roku 
Bilety spokojnie dostaniecie w klubie w dniu koncertu.
-
Deleted User 4783
sprzedaż biletów na koncerty rozpocznie się za ok. 2 tygodnie, ale dostałem wiadomość, że Iron Realm Productions nie prowadzi dystrybucji na całą trasę. Nie bardzo rozumiem o co im chodzi, skoro są organizatorem, ale jak tylko się dowiem co i jak, dam znać. Tak jak już Pablo napisał, bilety i tak na pewno będą dostępne w klubach przed koncertami.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Część koncertów sprzedali klubom lub Blaze sam się dogadał z tymi klubami (raczej to pierwsze). Tak czy owak, imprezy na pewno będą fajne.
Kraków już dostępny.Bilety na koncert Official Blaze Bayley w Krakowie 29 maja już w sprzedaży:
- bilety kolekcjonerskie: Metal Shop ul. Długa 17 - Sklep Muzyczny Kraków (również wysyłkowo), kasa Rotunda Centrum Kultury
- sprzedaż elektroniczna w sieci Tickepro:
http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/1574 ... ayley.html
Zapraszamy na wydarzenie:
https://www.facebook.com/events/1552035355037617/
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
jechać do Krakowa : 27 na Accept oraz 29 na BB by request, skoro będzie też 30 w Wawie?
trudny wybór
trudny wybór
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ktoś się orientuje może: Blaze wozi ze sobą swój kramik ? Płyty, koszulki, pierdoły? W jakich cenach to tam może u niego latać ?

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wozi zawsze, zazwyczaj nawet nie ma problemu żeby osobiście podpisał. Cen nie pamiętam, ale raczej nie były przesadnie wygórowane.
A dziękuje Ci za info:)Mr.Hankey pisze:Wozi zawsze, zazwyczaj nawet nie ma problemu żeby osobiście podpisał. Cen nie pamiętam, ale raczej nie były przesadnie wygórowane.
Orientuje się ktoś czy na koncert "U Bazyla" są już bilety w sprzedaży?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ponawiam pytanie, gdzie można dostać bilety na koncert w Poznaiu? CZy musi tu być zawsze tak denna organizacja? Na koncerty w Warszawie, Wrocławiu czy Krakowie można kupić bez problemu na ticketpro, Poznań jak zwykle sto lat za Murzynami w temacie dystrybucji, a na stronie klubu ani słowa w tym temacie... Żenada.