Trasa koncertowa zostanie potwierdzona na dniach (jutro bądź po weekendzie), a najprawdopodobniej zespół wystąpi na PGE Narodowym, aczkolwiek na spekulowało się także o Stadionie Energa w Gdańsku (gdyby "podkupił" ich Prestige MJM).

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

MMP, ciekaweJuż jutro ogłosimy nowe koncerty - 1 zespół, 2 areny, tysiące fanów! Taki jest nasz plan
żeby to byli Skorpionsi a nie tamci emeryci!SOBER1Z pisze:MMP, ciekaweJuż jutro ogłosimy nowe koncerty - 1 zespół, 2 areny, tysiące fanów! Taki jest nasz plan
Chociaż może o Deep Purple chodzi

Fake. 18 czerwca gra tam Coldplay.scorpio pisze:http://www.flickofthefinger.co.uk/gig-a ... med-dates/
Według tych info 17 czerwca Warszawa Stadion

Mam teorie, że jest presja aby na narodowym coś się b działo, skoro już tyle kasy na tego misia poszło.krusejder pisze:Jak myślę o Narodowym, to zaczyna mi się marzyć powrót na klepisko na Bemowie. Tam mogłoby pójść nie 50k tylko 150k ludzi, przez co można by dać ceny o polowę niższe i zarobić więcej.

Dobre nagłośnienie na DM?GrzegorzCantara pisze:Akustyka na tym obiekcie jest dobra, tylko trzeba umieć ten obiekt nagłośnić (vide: Coldplay w 2012, Depeche Mode w 2013 czy ostatni koncert Rihanny, który brzmiał świetnie). A co w tym złego, że na tym obiekcie odbywa się dużo imprez? Po to chyba taki stadion jest budowany, prawda? To tylko dobrze świadczy o osobach tym obiektem zarządzających. Dzięki temu PGE Narodowy na siebie zarabia. Gdyby się nic nie działo, to byłby płacz, że nic się nie dzieje.
W sobotę idę na narodowy na wystawę kotówDzosef pisze:Mam teorie, że jest presja aby na narodowym coś się b działo, skoro już tyle kasy na tego misia poszło.krusejder pisze:Jak myślę o Narodowym, to zaczyna mi się marzyć powrót na klepisko na Bemowie. Tam mogłoby pójść nie 50k tylko 150k ludzi, przez co można by dać ceny o polowę niższe i zarobić więcej.