Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Deja-vu bardzo odważna opinia, ze stawiasz wyżej Virtuala od Numbera 
Ano wiem, że mało popularna opinia, ale cóż, ja wolę Virtual - na Numberze wg mnie jest jeden genialny utwór, dwa bardzo dobre, jeden dobry, reszta średnia czy wręcz słaba (Run to the Hills, Gangland). Na Virtualu z kolei jeden bardzo słaby i więcej bardzo dobrych - na czele z Clansmanem. Number to jest wg mnie naprawdę niezła płyta ale mocno przeceniana mimo wszystko.
-
Deleted User 2259
Też uważam, że jest przeceniana, jaku utwór uważasz za genialny ? czyżby Hallowed ? na płycie zupełnie mi nie leży.
Hallowed. I też zdecydowanie worę go w wersji live 
Super, że jest znowu survivor, dawno nie było
Ale z takich technicznych rzeczy:
1. Jako że na razie niezbyt duży ruch na forum, to proponowałbym 48 godzin na oddanie głosu, niech się ich trochę zbierze, a jedynie dogrywki 24 godziny.
2. Sztywno ustalić, że głosy liczą się do równo 24/48 godzin po napisaniu posta zaczynającego kolejną rundę i głosy po danej godzinie nie liczą się, nawet jeśli nikt nie napisze jeszcze posta z kolejną rundą. Tak na wszelki wypadek, żeby nie było nieporozumień w liczeniu głosów.
3. No i nie wiem, czy nie lepiej było wrzucić temat na forum główne, do ankiet ostatnio nikt nie zagląda. Np. ja i tak czytam forum tylko po nieprzeczytanych postach, ale może ktoś nie zauważyć.
1. Jako że na razie niezbyt duży ruch na forum, to proponowałbym 48 godzin na oddanie głosu, niech się ich trochę zbierze, a jedynie dogrywki 24 godziny.
2. Sztywno ustalić, że głosy liczą się do równo 24/48 godzin po napisaniu posta zaczynającego kolejną rundę i głosy po danej godzinie nie liczą się, nawet jeśli nikt nie napisze jeszcze posta z kolejną rundą. Tak na wszelki wypadek, żeby nie było nieporozumień w liczeniu głosów.
3. No i nie wiem, czy nie lepiej było wrzucić temat na forum główne, do ankiet ostatnio nikt nie zagląda. Np. ja i tak czytam forum tylko po nieprzeczytanych postach, ale może ktoś nie zauważyć.
-
Deleted User 2259
1.Myślę, że 24 godziny starczą, jeśli chodzi o te 48 godzin to wezmę to pod uwagę, gdy będziemy rozkładać albumy na utworyMr. M pisze: ↑pt lut 03, 2017 11:25 pm Super, że jest znowu survivor, dawno nie było![]()
2.Tak jest tutaj się zgadza, jeśli załóżmy koniec jest o 17:50 to o 17:51 następnego dnia gdy ktoś walnie typa, to już nie zaliczam.
3. Wrzuciłem już posta w Newsach o zespole, ale myślę, że to dobry pomysł, napiszę do jednego z modów by przeniósł te 2 tematy, gdy skończymy survivor to mogą już znowu znaleźć się w ankietach, nie jest źle , póki co mamy 12 typujących
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 2259
Tak sobie myślę, jakie schody będą w wyborze najlepszych 3-4 wałków, gdzie ostatni z nich może walczyć o dogrywkę na takich płytach jak PoM, P, SiT czy Synek.Wstyd się przyznać, ale The Book of Souls jeszcze nie otworzyłem nawet 
To jak Ty chcesz głosować nie znając najnowszej płyty 
-
Deleted User 1499
-
Deleted User 2259
Zanim dojdziemy do tego albumu, może w końcu otworzę
lub po prostu będę tylko podliczać głosy 
Strasznie mnie to dziwi Invader
Nie ciekawi Cię, co jest na płycie? Już trochę wiesz, bo słyszałeś we Wrocławiu, ale mimo wszystko mnie by już dawno zżarła ciekawość.
Sądze, że płyta Ci się spodoba
Sądze, że płyta Ci się spodoba
-
Deleted User 2259
Mam takie płyty co już więcej lat czekają na otwarcie, np Cynic ostatni.Wiesz lubię słuchać na spokojnie, jak poczuję, że to jest ten moment to w końcu to zrobię, tak sobie myślę ile to wszystko zajmie, do końca roku chyba się wyrobimy...
Miałeś jakąś płytę DT z którą czekałeś sporo
?
A ten Cynic z 2014 też dobry, raczej się nie zawiedziesz.
A ten Cynic z 2014 też dobry, raczej się nie zawiedziesz.
-
Deleted User 2259
Jeśli chodzi o DT, to od wielu lat dostaje promo więc jestem przed większością, więc jeśli chodzi o nich to czekać nie mogę 
Wracając do tematu, to stawiam, że wygra albo Somewhere, Syn lub Powersalve ? jestem ciekawy jak sobie poradzi The Book of Souls w naszym survivorze, bo w końcu będę musiał kiedyś na niego oddać głos, chyba, że akurat odpadnie.
Wracając do tematu, to stawiam, że wygra albo Somewhere, Syn lub Powersalve ? jestem ciekawy jak sobie poradzi The Book of Souls w naszym survivorze, bo w końcu będę musiał kiedyś na niego oddać głos, chyba, że akurat odpadnie.
-
Deleted User 2259
Mic7 dzięki za przeniesienie tych tematów 
Drobiazg
po zakończeniu survivoru przywrócę je do Ankiet.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Głos oczywiście oddany na ten sam album co Ty 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08