WAZNE!!! migracja forum na nowy serwer - czasowe problemy z dostępnościa forum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

WAZNE!!! migracja forum na nowy serwer - czasowe problemy z dostępnościa forum
Szanowni Sanatorianie
W tym tyg odbedzie się przeprowadzka na nowy hosting, w związku z czym forum może przez kilka godzin nie działać. Jeśli nie będziecie mogli wejść na forum nie martwcie się, tylko zapamietajcie co jedliście na obiad żeby dać potem znać w NW.
Jak już zakończymy cała operacje poinformuję co i jak ze zrzutkami itd.
Najważniejsza informacja jest taka, że przejmując forum od Deleted User 804a zajmę się tylko kwestiami technicznymi. Siła forum tkwi w jego anarchii i dlatego nie zamierzam samemu dawac sobie ani admina ani moda, takze Thorgal i Shedao niczym się nie martwcie, dalej mozecie mnie wyzywać (a ja was hehe).
W tym tyg odbedzie się przeprowadzka na nowy hosting, w związku z czym forum może przez kilka godzin nie działać. Jeśli nie będziecie mogli wejść na forum nie martwcie się, tylko zapamietajcie co jedliście na obiad żeby dać potem znać w NW.
Jak już zakończymy cała operacje poinformuję co i jak ze zrzutkami itd.
Najważniejsza informacja jest taka, że przejmując forum od Deleted User 804a zajmę się tylko kwestiami technicznymi. Siła forum tkwi w jego anarchii i dlatego nie zamierzam samemu dawac sobie ani admina ani moda, takze Thorgal i Shedao niczym się nie martwcie, dalej mozecie mnie wyzywać (a ja was hehe).
-
Deleted User 4876
Re: WAZNE!!! migracja forum na nowy serwer - czasowe problemy z dostępnościa forum
Ja Cię nie wyzywam - ja ci tylko od czasu do czasu przypominam o lekach. Jak je bierzesz to nawet jesteś znośny, a wystarczy że odstawisz i się zaczyna. Medycyna tak poszła na przód, że nawet dla takiego przypadku są rozwiązania farmakologiczne. Dasz radę!
Re: WAZNE!!! migracja forum na nowy serwer - czasowe problemy z dostępnościa forum
Byle by nie przesadzać z tym wyzywaniem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Do tego sa moderatorzy i admini, którzy jak najbardziej są od tego żeby tego pilnowac.
Thorgal dalej jesteś na ignorze i nie wiem co napisałeś xD
Liczba stanów depresyjnych zwiększa się
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No nie, a gdzie byśmy komentowali na bieżąco co robi nasze bydło i jak bardzo nie podoba nam się Lords 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no co ty, teraz to forum najmocniej żyje
O, to topz pisze: No nie, a gdzie byśmy komentowali na bieżąco co robi nasze bydło i jak bardzo nie podoba nam się Lords![]()
-
Deleted User 8107
Wow, skąd masz taki różowy nick? 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Pati chyba ośmieliła się określić swoje dżender - jakaś nowa funkcja?
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam prosze o inny kolor imię i nazwisko jestem założycielem zespołu Iron Maiden
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Będzie to zrobioneSteve Harris pisze: ↑wt lip 26, 2022 12:34 am Witam prosze o inny kolor imię i nazwisko jestem założycielem zespołu Iron Maiden
-
Deleted User 5490
Najlepiej na żółty. Prawdziwy złoty chłopak z niego...
-
Deleted User 804
Nie dajcie się nabrać. Konto prawdziwego Harrisa zostało zbanowane za Senjutsu.
-
Deleted User 4876
Serio??? Kurdę,a ja mu już DHLem płyty do podpisu wysłałem bo na priv obiecał 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Też zaczynam podejrzewać, że to nie jest prawdziwy Harris.
Pisze za mało rozwleczone posty.
Pisze za mało rozwleczone posty.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Ale za każdym razem daje to samo intro
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen