Najlepszy utwór z lp. The Number Of The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
VladTepes
Najlepszy utwór z lp. The Number Of The Beast
Ja będę obstawać przy 22 Acacia Avenue.Utwór dość zróżnicowany,rozbudowany(jak lubię),z fantastycznym zwolnieniem i wpadającymi w ucho solóweczkami .... Nie wiem co jeszcze napisać.Dla mnie numer 1 na tej płycie.
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 6:23 pm przez VladTepes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: Najlepszy utwór z lp. The Number Of The Beast
Hm... trudny wybór ale jednak tytułowy "The Number Of The Beast"
Zastanawiałem sie nad Run to the hills i Hallowed be thy name, ale jedna to drugie po ostatnim koncercie wyszło na 1 miejsce
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Oddac glos w tej ankiecie bylo dla mnie bardzo trudne.. wiele wspanialych utworw.. Children Of The Damned , The Prisoner, 22 Acacia Avenue, Hallowed Be Thy Name.. ostatecznie stawiam na Children Of The Damned.. podoba mi sie tu wokal Brucea i solo Smitha.. zaczyna sie spokojnie a potem rozkreca.. to wlasnie lubie.. to moj numer 1 na albumie..
RUN TO THE HILLS ! Numer jeden wszechczasów Iron Maiden. Mój ukochany kawałek. Moim skromnym zdaniem nic go nie pobije. Nie zastanawiałem sie nawet 1 sekundy nad czyms innym.
Dodatkowo wykonanie na ostatnim koncercie było fenomenalne!!
Nie mam pytań.
Dodatkowo wykonanie na ostatnim koncercie było fenomenalne!!
Nie mam pytań.
W sumie, to gdybym mógł to wybrałbym wszystkie utworu z tego albumu
W końcu wybrałem Children Of The Damned...
Dla mnie numerem jeden jest the number of the beast.Chociaż się wachałem między nim a Run to the hills.
Dzieci przeklętych, bez dwóch zdań. Śiwetny wokal, świetna część akustyczna, wspaniały refren i kapitalne solo
-
Jeden z Nich
- -#Charlotte

Zagłosowałem na Numerek Bestii, bo to był pierwszy utwór Maiden jaki miałem słyszeć/widzieć(teledysk na starej niemieckiej Vivie)a pozatym jest to szybki utwór z świetnymi sołowkami i koncertowym refrenem. W sumie to z tej płyty było mi bardzo ciezko wybrać ten naj... utwór a to dlatego że to moja ulubiona płyta. Na drugim miejscu Hallowed...(ten wokal na studyjnej wersji powala) a na trzecim Run to The Hills.
Hallowed- geniusz.
Zaraz potem Invaders i Acacia. Ten album musial byc szokiem dla swiata-pojawia sie Dickinson
Zaraz potem Invaders i Acacia. Ten album musial byc szokiem dla swiata-pojawia sie Dickinson
Strasznie trudny wybór...Wahałan się między Children a Hallowed - ostatecznie zagłosowałam na Hallowed Be Thy Name - po prostu klasyk, genialny tekst i klimat.
Infinite dreams, I can`t deny them...
Hallowed be thy name-wyjaśniać chyba nie trzeba...
Mam dysortografie, prosze nie bić za błędy...
-
Odziom_666
- -#Prodigal son

Children Of The Damned gdyz to jedna z moich ulubionych piosenek i przyokazji jaka piękna 
Hallowed Be Thy Name - za fajny, nastrojowy poczatek 
"22AA" - bo reszta jakaś taka... [poza Hallowed'em może tylko]
"666 the number of the beast..." :solo i wszystko yasne
-
Nikki Rebel
- -#Prodigal son

RTTH ... kolejny sentyment [pierwsza piosenka ..
]
Children of the Dammed sam niee wiem dalczego tak dałem, ale ostanio ten utwór podoba mi sie najbardziej z płytki całej
Hallowed........to po prostu klasyka......i tak samo jak Fear....koncert bez tych dwoch kawalkow bylby inny.......
Run to the Hills - ten numer rządzi, oddaje całych Ironów. Gdyby ktoś chciał, zebym mu puścił piosenke najbardziej charakterystyczną dla Iron Maiden, poleciało by właśnie RTTH
UP THE IRONS !