Pozdro
KszaczeKK
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

kszaku1991 pisze:W najbliższą niedzielę (czyli 1 sierpnia) na niemieckiej ViviePlus będzie program Overdrive. [...] Iron Maiden jest rozstawione z numerem 2. Więc nie wiadomo jeszcze czy puszczą, ale miejmy nadzieję że nas szwaby nie zawiodą. Program będzie o 20.00, niedziela 1 sierpnia 2004. Może ktoś mógłby nagrać?
kszaku1991 pisze:W najbliższą niedzielę (czyli 1 sierpnia) na niemieckiej ViviePlus będzie program Overdrive. Jakby ktoś nie wiedział, puszczają tam całe koncerty różnych wykonawców. Co tydzień jest głosowanie, spośród 5 wykonawców wybiera się jednego, którego koncert będzie wyemitowany. Pykając dzisiaj programy na TV wychwiciłem okiem reklame programu. Iron Maiden jest rozstawione z numerem 2. Więc nie wiadomo jeszcze czy puszczą, ale miejmy nadzieję że nas szwaby nie zawiodą. Program będzie o 20.00, niedziela 1 sierpnia 2004. Może ktoś mógłby nagrać?
Pozdro
KszaczeKK

A ode mnie az 3Assasin pisze::beer co ja bedę oszczędzał na takich wspaniałych ludziach, którzy nas informują o takich rzeczach ? Masz i jedno ode mnie !

Nie, kolego, nie mylisz się, to ktos inny się chyba pomylił (ten, co umieścił info na stronie głównej), bo sam oglądałem dzisiaj (niedziela) o 20:00Majek pisze:Skoro to jest 12:00 i 20:00 to dlaczego na stronie głównej jest napisane, że o 23:00 ? Może się mylę...