co do mnie - moim zdaniem fajnie sie tego slucha - solowki mlodego Janka wymiataja
GOGMAGOG
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

GOGMAGOG
Jak wiadomo to stary projekt Paula,Janicka i Clive`a - chcialem sie dowiedziec co o nim sadzicie? Jesli nie slyszeliscie to moge to wrzucic na jakis serwer...
co do mnie - moim zdaniem fajnie sie tego slucha - solowki mlodego Janka wymiataja
-
El Dorado
Re: GOGMAGOG
jak cos to jest to pod tym adresem:
http://www.pauldianno.be/gogmagog.html
tylko 3 piosnki ale zawsze cos... wypowiem sie na ich temat jak sciagne
[/url]
tylko 3 piosnki ale zawsze cos... wypowiem sie na ich temat jak sciagne
- Metalophil
- -#Moonchild

ja to dopiero niedawno sciagnalem - teraz po kilkukrotnym przesluchaniu stwierdzam ze moge tego sluchac non stop - stare, a jednoczesnie takie swieze...a solowki po prostu wymiataja!!! - musze sobie skombinowac plyty Gillan i White Spirit, na ktorych gral Janick!
calkiem fajnie graja!
Gogmagog
No, Iron Maiden to to nie jest ale, całkiem całkiem
... utwory są całkiem przyjemne dla ucha... Przesłucham to sobie kilka razy i wyrażę pełen komentarz. A tak po za tym, fajna nazwa
. Zalatuje Heroes Of Might And Magic 3. Mam nadzieję że znacie tą grę
.
Maciey zaprasza na forum w rytmie cha cha, nigdy w rytmie cza cza.
oj znamy znamy, gdzie mozna znalezc jakies wieksze infoirmacje o tym projekcie??
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

za duzo to oni nie wydali - 1 singiel (z dwoma utworami) i 1 EP-ka (z trzema) to dorobek bardzo ubogi.... a szkoda bo milo sie tego slucha - takie lekkie i przyjemne. Ale znajac przebieg kariery Paula i jego zamilowanie do zmian zespolow i tworzenia projektow nie powinno to dziwic.
Gogmagog
Ogólnie to jaki typ muzy gra Gogmagog? Mi to trochę przypomina Punk Rock, szczególnie w przypadku I Will Be There. Metalem bym tego nie nazwał, choć fajne bardzo jest. No, ale wiadomo - Paul przed wstąpieniem do IM śpiewał punk. No to więc jaka to muza? Punk Rock, dobrze przypuszczam?
Maciey zaprasza na forum w rytmie cha cha, nigdy w rytmie cza cza.
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Gogmagog
to klasyczny hard rock - zreszta po co szufladkowac?Maciey pisze:Ogólnie to jaki typ muzy gra Gogmagog? Mi to trochę przypomina Punk Rock, szczególnie w przypadku I Will Be There. Metalem bym tego nie nazwał, choć fajne bardzo jest. No, ale wiadomo - Paul przed wstąpieniem do IM śpiewał punk. No to więc jaka to muza? Punk Rock, dobrze przypuszczam?
Nie jest to złe. Przyjemne. Ale jednak to foto to smiechu warte

Jannic Gers

Jannic Gers
Dokonania Janick'owe - najlepszy jest wg mnie White Spirit, potem
2.Gogmagog
3.Gillan
Moze dlatego, ze WS najbardziej zblizone do IM;)
2.Gogmagog
3.Gillan
Moze dlatego, ze WS najbardziej zblizone do IM;)
o_shittobink pisze:jak cos to jest to pod tym adresem:
tylko 3 piosnki ale zawsze cos... wypowiem sie na ich temat jak sciagne[/url]
macie to gdzieś może w lepszej jakości???
oj takie to, ten tego (;)) takie "lajcikowe" , specjalnie mnie nie powalilo, ale milo sie sluchalo, na dluzsza mete, to to nie jest, no, ale moze byc... 
Jazz is not dead, it just smells funny.
ale teksty na poziomie runa leśnego 
... fajnie grają a te solówy hmmmm śmietanka. A przy okazji wiecie skąd można coś ściągnąć z kapeli Nicko'a ??? chętnie bym sobie posłuchał kilku kawałków albo najlepiej cały album przesłuchał :solo
Plyta ta wyszla tylko na winylu wiec nagrania, ktore sa dostepne jako mp3 pochodza wlasnie z tego zrodlaPiospy pisze:o_shitale jakość...
macie to gdzieś może w lepszej jakości???
Autor powyzszych siedzi w pudle....za pedofilie...Piospy pisze:ale teksty na poziomie runa leśnego
hehe... przewidywalne...MaYeR pisze:Autor powyzszych siedzi w pudle....za pedofilie...Piospy pisze:ale teksty na poziomie runa leśnego