White Spirit
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

White Spirit
zespol w sumie ma sporo wpspolnego z IM, wiec postanowilem zalozyc ten temat tutaj, bo na dzial "bootlegi" nikt nie zaglada(od razu prosze o usuniecie podobnego temat z tegoż). "Kwestia jest tego typu":-) ze tego nie slyszalem w zwiazku z czym mam prosbe o zgloszenie sie posiadaczy plyty tegoz zespolu na priv m. ew. udostepnienie nagran na jakims serwerze(jesli nie mozna tego nigdze kupic oczywiscie), ew. wskazanie sensownego miejsc potencjalnego zakupu tego albumu. Poza tym prosze o jakies komentarze dot. dzialalnosci White Spirit a przede wszystkim tworczosci "naszego rodaka" w tymze. z gory dzieki( kurcze - to chyba moj najdluszy post ever
) :beer
Re: White Spirit
Oryginal bedzie ci ciezko kupic poniewaz jego reedycja na CD ukazala sie tylko w Japonii i raczej tam tego musisz szukac.
www.amazon.jp
Co do zawartosci albumu to nie jest to jakies wybitne granie - ot typowe NWOBHM w stylu Angel Witch
Wiecej o tej kapeli dowiesz sie na tej stronce:
http://leatherwarriors.web.infoseek.co.jp/WhiteSpirit/
Ja zdobylem ta wersje CD z bonusami ale od jakiegos czasu poluje tez na vinyla
www.amazon.jp
Co do zawartosci albumu to nie jest to jakies wybitne granie - ot typowe NWOBHM w stylu Angel Witch
- Metalophil
- -#Moonchild

dzieki wielkie za odpowiedz! - nie jest dobrze - orginal na fan.pl kosztuje 149.99zl - jak na jedna plyte to jednak sporo...MaYeR pisze:Oryginal bedzie ci ciezko kupic poniewaz jego reedycja na CD ukazala sie tylko w Japonii i raczej tam tego musisz szukac.
www.amazon.jp
A czy Pan Prezes moglby jakos udostepnic ta plyte??
O ile mi wiadaomo SANCTUARY nie dawno ta plytke wydalo ponownie z bonusami 
- Metalophil
- -#Moonchild

tak, ale w PL i tak jest niedostępnaironed pisze:O ile mi wiadaomo SANCTUARY nie dawno ta plytke wydalo ponownie z bonusami
Jest, jestMetalophil pisze:tak, ale w PL i tak jest niedostępnaironed pisze:O ile mi wiadaomo SANCTUARY nie dawno ta plytke wydalo ponownie z bonusami
- Metalophil
- -#Moonchild

ale w cenie takiej, że praktycznie nie jestironed pisze:Jest, jestMetalophil pisze:tak, ale w PL i tak jest niedostępnaironed pisze:O ile mi wiadaomo SANCTUARY nie dawno ta plytke wydalo ponownie z bonusami
Czy cena 70 zybli to taka duza cena za 2CD?
- Metalophil
- -#Moonchild

a gdzie to widziałeś za tyle?ironed pisze:Czy cena 70 zybli to taka duza cena za 2CD?