To juz rok.......
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To juz rok.......
Panie Panowie....... to juz niestety roki mija od ostatniego koncertu żelaznych... oj bylo pieknie.. te wspomnienia zostana jescze na dluugo w naszych glowach:) Do nastepnego koncertu Maiden w Polsce \m/ UP THE IRONS \m/ :solo :solo :beer jezeli macie jeszce jakies fotki ktore nie sa nigdzie zamieszczone to elegancko by bylo je zobaczec pzdr
Re: To juz rok.......
Ja chciałem założyć tego posta po północy
Ale, cóż było git , ale Katosy own :solo
oby wiecej tak wspanialych koncertow w Polsce !! \m/
:rocx :rocx ohhhhhhhhhhhhhhhh:((((
Koncert swietny. Paschendale ruuulllleeeeezzzzz. Pamietam jechalem na niego nieco przeziebiony.
Katowice jednak lepsze.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja tam nie porownuje- koncerty byly wlasciwie calkowicie rozne. Jednak temat jest o Wrocku wiec dolaczam sie do zachwytow nad koncertemmimski pisze:Koncert swietny. Paschendale ruuulllleeeeezzzzz. Pamietam jechalem na niego nieco przeziebiony.Katowice jednak lepsze.
w czerwcu było lepiej 
Kurde, jak ten czas leci... Koncert byl niesamowity- zreszta to byl moj pierwszy koncert Maiden i zapamietam go na cale zycie :rocx
No było supeeerr bede to wspominał jeszcze i czekał na kolejny. Mam kilka zdje pokolei i 2 koncertow dziewicy w 2000 w Polsce i 2 z 2003 w sumie tych zdjec jest dojsc duzo.
:):) Jeśli macie ochote je zobaczyc piszcie:)
UpTheIrons
ach, te wspomnienia... było super. szczerze mówiąc podobało mi się bardziej niż w czerwcu 
Och tak mój pierwszy taki koncert w życiu i to na dodatek dziewicy
miodzio teraz pozostaje tylko sluchanie bootlegu 
no co Ty sie glupio pytasz? dawaj te zdjeciaEol_Eddie pisze:No było supeeerr bede to wspominał jeszcze i czekał na kolejny. Mam kilka zdje pokolei i 2 koncertow dziewicy w 2000 w Polsce i 2 z 2003 w sumie tych zdjec jest dojsc duzo.:):) Jeśli macie ochote je zobaczyc piszcie:)
moge Je przesylać mailem:D:D:D Zainsteresowani niech pisza posty albo prosto na hubrzyh@o2.pl tylko konkretnie o ktore chcecie nie bede pzresylal wszystkich tylko ja juz to pakietami. Po kilka:>:> Pozdrawiam P.s. dlatego mail bo nie mam za bardzo gdzie to umiescic:P:P
UpTheIrons
Ja chce :beer Wyślij wszystko nawet w 10 pakietach w ciągu miesiąca
( A na serio to chciałbym ) :beer
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
..bo pod nosem...Kea pisze:w czerwcu było lepiej
ale we Wrocku tez bylo fajnie... i cieplej niz jest teraz...
DokładnieLaurana Kanan pisze:..bo pod nosem...![]()
Nieprawda bo "już" 8779 h 35 m 29 s .... i to jak Bruce niw wyrobił przy NML
-
Deleted User 622
Ja mam sporo zdjęć na kompie. chyba wszystkie jakie pojawiły się na Sanktuarium. Jak ktoś chce to pw
Ostatnio zmieniony sob cze 25, 2011 2:19 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
SIMON podaj maila to postaram sie wysłać:>:>::> ale bedziesz musial byc cierpliwy albo napisz hubrzyh@o2.pl. Pozdrawiam
UpTheIrons
Pierwszy, ale za to jaki koncert :beer :beer Mam nadzieje ze jeszcze zagraja w Polsce :solo :rocx :beer