Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Autobusy, organizacja wyjazdu
Może i jeszcze zbyt prędko na ten temat, ale jednak warto chyba go napisać. Informujmy tutaj o organizowani autokarów na koncert Maiden w Chorzowie. Od siebie dodam, że licze na taki autokar w Gdańsku. Jak to wyglądało na ostatnich koncertach maiden w polsce? Ludzie z Gdańska organizowali takie wyjazdy? Można też ten temat podwiesić 
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
mam propozycje dla Administracji -> moze warto byloby utworzyc calkiem osobny dzial na forum (albo jakies podforum w obrebie glownego), poswiecony tylko koncertowi (tak jak na Overkillu) ? wtedy uniknelibysmy burdelu na forum glownym, czyli mieszania sie standardowych tematow z koncertowymi.
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2004 6:11 pm przez kobi, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem na tak 
To dobry pomysł. Moderatorzy zróbcie coś z tym.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak jak obiecywaliśmy - nowe forum koncertowe powstanie na dniach. 
Wiem, że emocje biorą górę, ale na razie wstrzymajcie się z takimi tematami.
Wiem, że emocje biorą górę, ale na razie wstrzymajcie się z takimi tematami.
-
El Dorado
Jak ktos z łodzi to ja prawdopodobnie organizuje autobus!! zgłaszać sie... tylko 49 miejsc
a kilkanascie juz zaklepanych
piszcie na GG 2838118 albo maila tobink@o2.pl
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jesli ktos zalatwia (lub zna kogos kto zalatwia) autobus ze Stolicy lub okolic to prosze o kontakt!!!
Jak coś wypali Hiroszima to mogę jechać z Tobąhiroszima pisze:Może i jeszcze zbyt prędko na ten temat, ale jednak warto chyba go napisać. Informujmy tutaj o organizowani autokarów na koncert Maiden w Chorzowie. Od siebie dodam, że licze na taki autokar w Gdańsku. Jak to wyglądało na ostatnich koncertach maiden w polsce? Ludzie z Gdańska organizowali takie wyjazdy? Można też ten temat podwiesić
Ja szukam transportuthe_trooper pisze:Jak coś wypali Hiroszima to mogę jechać z Tobąhiroszima pisze:Może i jeszcze zbyt prędko na ten temat, ale jednak warto chyba go napisać. Informujmy tutaj o organizowani autokarów na koncert Maiden w Chorzowie. Od siebie dodam, że licze na taki autokar w Gdańsku. Jak to wyglądało na ostatnich koncertach maiden w polsce? Ludzie z Gdańska organizowali takie wyjazdy? Można też ten temat podwiesić
ja poszukuje transportu z olkusza ;/ ale i tak pewnie nic sie nie znajdzie takze za czyms z kraka sie rozgladam
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Ja razem z kumplem (z Gdańsk jestesmy obaj:P) chcemy sie wybrac na kocenrt
. Hiroszima jakbys znalazł cos to informuj na bierząco !!:D
pozdro
pozdro
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
Tak, ja tesz bede jechał z Trojmiasta. Na koncert Metallici udało mi się załapać na bardzo fajny autokar z Gdańska. Mam nadzieje, że i tym razem ktoś coś takiego zorganizuje.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wyjazd z Warszawy na pewno organizuje Shortcut ( http://www.shortcut.pl ). Choć z pewnością nie jest to najtańsza opcja.
Jeśli ktoś organizuje wyjazd busikiem do Chorzowa ze Starachowic lub Skarżyska pisze się na rezerwacje miejsc dla dwóch osób. Moze troche wcześnie ale dobrze wiedzieć. mój gg 5207599. Proszę o odpowiedź
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Wicker załóz tematy dla poszczególnych miast - to naprawde sie przydaje 
Od razu rezerwuje minimum dwa miejsca na cokolwiek z Krakowa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Założymy za jakiś czas - na razie jest chyba nieco za wcześnie. Jak przybędzie ofert to na pewno tak zrobimy. Dzięki za sugestię!ToMek CauseWere Metallica pisze:Wicker załóz tematy dla poszczególnych miast - to naprawde sie przydaje
cielawe czy empik lodz organizowal bdzie na prage wyjazd z jednoczesnym dostarczeniem nas do chorzowa.. bylo by super..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Też o tym myślałem. Skontaktuję się z Markiem (on już nie robi dla Empiku - sam wszystko organizujeSim0n pisze:cielawe czy empik lodz organizowal bdzie na prage wyjazd z jednoczesnym dostarczeniem nas do chorzowa.. bylo by super..
Ale to powinno być w innym temacie...
no to dzialaj Wicker bo ja mam ochote byc w pradze.. bo na chorzow mam juz bilet..WICKER MAN pisze:Też o tym myślałem. Skontaktuję się z Markiem (on już nie robi dla Empiku - sam wszystko organizujeSim0n pisze:cielawe czy empik lodz organizowal bdzie na prage wyjazd z jednoczesnym dostarczeniem nas do chorzowa.. bylo by super..). Może uda się coś załatwić... Jak nie to zawsze można wynająć busa na trasie Katowice-Praga-Katowice, a do Katów dojechać na własną rękę.
Ale to powinno być w innym temacie...
Bileteria Empik w Łodzi prowadzi już sprzedaż biletów na koncert Iron Maiden!!!
Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
Rezerwacja biletów na koncert i przejazd pod nr.0-42-632-02-80 w godz: 11-19 lub pod e-mail bileterialodz@hoga.pl info na:
www.bileteria.prv.pl
Zaprzaszamy!!!!!!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem imprezą rezerwacje biletów bądą przyjmowane na okres 7 dni od momentu zarezerwowania.Odbiór w Bileterii Empik ul.Piotrkowska 81 Łódź.
Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
Rezerwacja biletów na koncert i przejazd pod nr.0-42-632-02-80 w godz: 11-19 lub pod e-mail bileterialodz@hoga.pl info na:
www.bileteria.prv.pl
Zaprzaszamy!!!!!!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem imprezą rezerwacje biletów bądą przyjmowane na okres 7 dni od momentu zarezerwowania.Odbiór w Bileterii Empik ul.Piotrkowska 81 Łódź.