Oficjalne oświadczenie prasowe Mystic Production

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Oficjalne oświadczenie prasowe Mystic Production

Post autor: WICKER MAN »

IRON MAIDEN ZNÓW W POLSCE - STADION ŚLĄSKI, CHORZÓW, 29 MAJA 2005 !!! 2004-12-16 21:04

Po blisko dwuletniej przerwie największy heavy metalowy zespół świata wystąpi 29 maja (niedziela) na Stadionie Śląskim w Chorzowie, jako gwiazda Mystic Festival.

Obrazek

Występ Iron Maiden w Polsce jest częścią europejskiej trasy koncertowej, którą zespół odbędzie w maju i czerwcu przyszłego roku. Będzie to największa trasa w historii zespołu na Starym Kontynencie (występy na stadionach) i, co za tym idzie, również oprawa tych koncertów będzie jedyna w swoim rodzajów. „Jeśli chodzi o produkcję tych koncertów, scenografia i efekty będą związane z pierwszymi czterema płytami Iron Maiden, wykorzystamy niektóre elementy z trasy promującej „The Number Of The Beast”. Przygotujcie się na coś wyjątkowego. Od strony technicznej będzie to ogromne przedsięwzięcie, które zapewni niezapomniane wrażenia wszystkim fanom... i nie tylko im” – powiedział manager Iron Maiden Rod Smallwood.

Mimo iż do koncertów pozostało blisko pół roku, zainteresowanie trasą jest ogromne. W Szwecji, na jeden koncert, zakupiono 51 000 biletów w ciągu 2 i pół godziny, natomiast w Finlandii, koncert w Helsinkach został wyprzedany w ciągu 50 minut, podobnie było w Oslo, w efekcie czego w obydwu miastach odbędą się dwa koncerty, dzień po dniu. Wszystkie są już wyprzedane!

Oprócz Iron Maiden na festiwalu zagra 5 zespołów zagranicznych, z którymi negocjacje są w tej chwili finalizowane.

Organizatorem koncertu Iron Maiden w Polsce jest firma Mystic Production.

Ceny biletów w przedsprzedaży:
Płyta 100 zł
Sektory 20-26, 34-40 120 zł
Sektory 27-29, 31-33 150 zł
Sektor 30 (VIP) 200zł

W dniu koncertu bilety będą droższe o 20 zł.

Bilety trafią do sprzedaży na początku przyszłego tygodnia, natomiast już od dziś można je zamawiać za pośrednictwem naszej strony internetowej.

Wszelkie informacje pod numerem telefonu (012) 3892135 oraz (012) 3890517

Obrazek

>>> KUP BILET!!! <<<

http://www.mystic.com.pl
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 2:19 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 3 razy.
Deleted User 357

Re: Oficjalne oświadczenie prasowe Mystic Production

Post autor: Deleted User 357 »

Widac że Mystic jak zwykle daje ładne bileciki :) I jeszcze raz powtarzam ze świetnie że na śląskim,bo obecnie nie mam kasy i bez stresu mogę zwlekać z kupnem biletu do lutego :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

No śliczny bilet...nie to co Odyssey i JP :wink:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Chciałbym zauważyć że wyciągneli wnioski z zeszłego roku i tym razem nie będę miał "Iron Maid" po wejściu :lol:
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

a ja juz zlozylem zamowienie :D
El Dorado

Post autor: El Dorado »

a ja mam dylemat!! gdzie?? na plyte?? na siedzonka?? chyba siedzonka bo mam 170 wzrostu tylko i nic widział nie bede
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Na płyte na pewno. Jak bedziesz na sektorze ze przezyjesz wpełni tego konectu. Ja byłem 2 razy na Dziewicy i raz na Metallicy wszystkie razy na plycie i nie załuje. Wzrostem się nie przejmuj.:):P
UpTheIrons
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

tobink pisze:a ja mam dylemat!! gdzie?? na plyte?? na siedzonka?? chyba siedzonka bo mam 170 wzrostu tylko i nic widział nie bede
ja biore na plyte.. ale jak siedzonka to tylko po srodku i te najblizsze.. ale dla mnie to dupnie tak siedziec.. chyba ze bedziesz stal.. z tym ze nie wiadomo czy Ci z tylu nie beda kazac Ci usiasc..
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

plyta rulezz.. co z tego ze jestescie niscy.. jak sie skacze to jest sie wyzej jak inni.. cala zabawa to plyta < pozatym na sektorach nic nie zlapiecie hehehe>
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Michcio pisze:plyta rulezz.. co z tego ze jestescie niscy.. jak sie skacze to jest sie wyzej jak inni.. cala zabawa to plyta < pozatym na sektorach nic nie zlapiecie hehehe>
chyba ze nicko sie zamachnie paleczka :D
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Sim0n pisze:
Chyba by musiał rzucać jak dyskobol. Albo jakiś oszczepnik
UpTheIrons
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Sim0n pisze:
tobink pisze:a ja mam dylemat!! gdzie?? na plyte?? na siedzonka?? chyba siedzonka bo mam 170 wzrostu tylko i nic widział nie bede
ja biore na plyte.. ale jak siedzonka to tylko po srodku i te najblizsze.. ale dla mnie to dupnie tak siedziec.. chyba ze bedziesz stal.. z tym ze nie wiadomo czy Ci z tylu nie beda kazac Ci usiasc..
buahahaa "kazac" :-) To jest q... koncert rockowy a nie jakas opera. Sim0n chyba by se nikt nic z kogos takiego nie robil. :)

Obawiam sie ze na slaskim jakby sie Nicko nie staral do sektorow nie dorzuci :-)
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

zarowno jedno jak i drugie bylo zartem :D poprostu winka :wink: nie dalem i tyle
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

no ja mysle ze bys kolesia zabil smiechem. Ja sie usmialem bo kiedys kolega mi opowiadal podobna sytlacje z meczu ligi swiatowej, jak sie jakis koles z tylu ciepal zeby siadac....... no ludzie trzymajcie mnie :-)
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

Eol_Eddie pisze:
Sim0n pisze:
Chyba by musiał rzucać jak dyskobol. Albo jakiś oszczepnik
eeee tam koncert plenerowy.. wiater zawieje + moc reki nicko + fala jak poojdzie z glosnikow = daaaleki lot wiec moze doleci 8)

apropos stawania na krzeselkach... mialem troszke inna sytuacje we Wroclawiu na Ironach.... na <bodajze > Trooperze jakis chlop mi moowil zebym tak nei skakał.. co najwazniejsze to było na płycie!!! myslalem ze umre ze smiechu!!! jakiś żalosny czesiek... ale coz tacy tez sie zdarzaja :wink:
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Koleś się pewnie z choinki urwał nie skakać na płycie i to na jednym z najlepszych utworów. MOze szalał wczesniej i zadyszki dostał, ale jak tak to po co się na płyte pchał :o :shock: :twisted:
UpTheIrons
Pacjent
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pacjent »

Zeby tylko organizacja nie powtorzyla sie z Wrocka
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

wszystko inne jest beznaczenia! ja tam bede!!! Maiden w Polsce i to na takim obiekcie!!!! no marzenie! po raz 3 ... taki koncert!!!! Jaaaaa lece dzis za to pic :rocx :beer
dozobaczenia na plycie! - tradycyjnie!
Jazz is not dead, it just smells funny.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Heh, przypomnijcie sobie ludzie, że koncert organizuje Mystic, czyli może być ciekawa sytuacja z zamieszkami, plecakami i ochroną. :wink: A tak na poważnie to jeśli faktycznie byłoby tak jak na poprzednim Mysticu w kwestii biletów na sektory, to oznaczałoby to tylko jedno - po cholere kupować tam też bilety. 100 zeta i robicie co chcecie. 8)
KMFDM
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

no tak, ale na chorzowskim jest troszke inne ulozenie , ale jakby bylo jak mowisz, to by bylo okej, bo sadze, ze na paru supprotach chetnie bym sobie usiadl :P . no i kolejna sprawa, trzeba im wyslac petycje (;)) zeby do picia nie bylo tylko drogiej coca-coli :?
Jazz is not dead, it just smells funny.
ODPOWIEDZ