Wydarzenie muzyczne 2005r.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wydarzenie muzyczne 2005r.
Wiem, że to dziwny temat bo nowy rok dopiero co się rozpoczął a ja piszę już o jego podsumowaniu. Na pewno jakieś wydzrzenia dopiero zostaną ogłoszone ale zastanówmy się nad tym co już mamy. A mamy sporo
Oczywiście są też mniejsze imprezy ale skupmy się na wiekszych
Oczywiście są też mniejsze imprezy ale skupmy się na wiekszych
-
Deleted User 622
Re: Wydarzenie muzyczne 2005r.
Judas Priest, bo w klasycznym składzie nie byli u nas nigdy :rocx
zdecydowanie JP
oby tylko udało mi się być uczestnikiem tego wspaniałego wydarzenia
oby tylko udało mi się być uczestnikiem tego wspaniałego wydarzenia
Mystic Festival
jp - 1 raz w tym skladzie
ale ludzie wybiora co innego , bo sie nie znaja
:beer
Ja bym do tej listy dodał Dead can Dance. No i parę innych koncertów które narazie są plotką a mogą zostac potwierdzone np. Rolling Stones, AC/DC czy Black Sabbath
Ale zagłosowałem na U2 bo abstrahując od mojego uwielbienia dla tego zespołu, to koncert JP czy kolejna wizyta IM nie może sie z nim równać. Niecżesto sie zdarza że gwiazda naprawe światowego formatu, tak popularna jak U2 gra swój jedyny koncert w europie środkowo-wschodniej właśnie w Polsce a nie w Czechach czy na Węgrzech. Choć raz jestem dumny że jestem polakiem

Ale zagłosowałem na U2 bo abstrahując od mojego uwielbienia dla tego zespołu, to koncert JP czy kolejna wizyta IM nie może sie z nim równać. Niecżesto sie zdarza że gwiazda naprawe światowego formatu, tak popularna jak U2 gra swój jedyny koncert w europie środkowo-wschodniej właśnie w Polsce a nie w Czechach czy na Węgrzech. Choć raz jestem dumny że jestem polakiem
oczywiscie Mystic
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
- likipiki
- -#Lord of the flies

Brakuje mi tu jednego, bardzo ważnego koncertu - Dead Can Dance w kongresówce.
I żadne U2, żadne mejdeny, żadni prieści, żadne ac/dc sabbaci, czy stonesi nie są w stanie pobić tego koncertu. Chyba tylko koncert Floydów mógłby być nazwanym większym wydarzeniem muzycznym
Niestety mnie na kocercie DCD nie będzie. Wiesz, Pink, cholernie Tobie zazdroszczę, że masz bilet na ten.. co by tu dużo nie mówić - spektakl. Bo tak wyśmienitej muzyki nie sposób inaczej nazwać.
Ale z tego co zostało mi do wyboru, to zaznaczyłem Judas Priest. Pierwszy raz w polsce w orginalnym składzie, na trasie promującej nowy, wyśmienity album.
I żadne U2, żadne mejdeny, żadni prieści, żadne ac/dc sabbaci, czy stonesi nie są w stanie pobić tego koncertu. Chyba tylko koncert Floydów mógłby być nazwanym większym wydarzeniem muzycznym
Niestety mnie na kocercie DCD nie będzie. Wiesz, Pink, cholernie Tobie zazdroszczę, że masz bilet na ten.. co by tu dużo nie mówić - spektakl. Bo tak wyśmienitej muzyki nie sposób inaczej nazwać.
Ale z tego co zostało mi do wyboru, to zaznaczyłem Judas Priest. Pierwszy raz w polsce w orginalnym składzie, na trasie promującej nowy, wyśmienity album.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
JP napewno jeden z wazniejszych koncertów ost lat (w Polsce)!
PS Skoro jest Behemoth to dla reguły mozna by tez dac 3 czesc Wojny Błyskawicznej
PS Skoro jest Behemoth to dla reguły mozna by tez dac 3 czesc Wojny Błyskawicznej
w pierwszej chwili chcialem wybrac Mystic ale postanowilem sie mocniej zastanowic i jednak wybralem JP. Wybralem dlatego gdyz tak jak stwierdzila wczesniej czesc z was, nigdy nie byli u nas w klasycznym skladzie
a CoF było kiedyś w oryginalnym składzie?
zespół musi znac swoje miejsce w szeregu, ja bym tutaj na równi nie stawiał JP i CoF, bo ni jak mi sie to nie widzi...Man_Of_The_Edge pisze:a CoF było kiedyś w oryginalnym składzie?
Koncert Floydów przebiłby wszystkie koncert razem wziete jakie kiedykolwiek miałbym jeszcze w życiu zobaczyć.świnka666 pisze:Brakuje mi tu jednego, bardzo ważnego koncertu - Dead Can Dance w kongresówce.
ale ja chciałbym odpowiedzi na pytanieBonzo pisze:zespół musi znac swoje miejsce w szeregu, ja bym tutaj na równi nie stawiał JP i CoF, bo ni jak mi sie to nie widzi...Man_Of_The_Edge pisze:a CoF było kiedyś w oryginalnym składzie?
Był chyba kiedyś...jakos 99 chyba w jakimś klubie....
a co do ankiety - to głosuję na Priest, pierwszy raz z Robem to jest coś, jednak Ironi/Mystic niewiele mniej mnie kręci 
- likipiki
- -#Lord of the flies

A ja chciałem się jeszcze zapytać, co, u licha, w tej ankiecie robi Behemoth

Takie wydarzenie muzycnze, to o kant dupy rozbić
Przecież to nasi ziomale, oni zawsze mogą koncertować po Polsce, więc nie iwem dlaczego zostali tam umieszczeni

Takie wydarzenie muzycnze, to o kant dupy rozbić
Przecież to nasi ziomale, oni zawsze mogą koncertować po Polsce, więc nie iwem dlaczego zostali tam umieszczeni
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Dobre pytanie heheeh też sie zastanawiam - to już lepiej było Black Eyed Peas wrzucić 
równie dobrze trasa COMY itp. mogłyby być
dziwię się, że nie ma w tej sytuacji Przystanku Woodstock, mimo nieznanego składu wiadomo, że to duża sprawa
dziwię się, że nie ma w tej sytuacji Przystanku Woodstock, mimo nieznanego składu wiadomo, że to duża sprawa