Jak dostać się pod scenę?

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jack

Jak dostać się pod scenę?

Post autor: Jack »

Bo ja proponuje :P przeczekac spokojnie z boczku i udezyc kilka minut przed Iron Maiden sprawddza sie technika :D:D:D:

PS: a wy macie jakies propozycje czy zywioł :D ?P:P
Awatar użytkownika
mawpa
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Jak dostać się pod scenę?

Post autor: mawpa »

Hm... we Wrocku, gdybym był na Kacie pod sceną to wtedy byłbym pewnie i pod sceną na Ironach, ale jeśli nie było się tam wcześniej to w momencie rozpoczęcia szanse malały do 0 - 4 rzędy ludzi od sceny to była materia niczym ściana... hm... jedyną opcją była "góra" :) i przedostanie się tam na rękach (nieswoich ;))
El Dorado

Post autor: El Dorado »

mawpa pisze:Hm... we Wrocku, gdybym był na Kacie pod sceną to wtedy byłbym pewnie i pod sceną na Ironach, ale jeśli nie było się tam wcześniej to w momencie rozpoczęcia szanse malały do 0 - 4 rzędy ludzi od sceny to była materia niczym ściana... hm... jedyną opcją była "góra" :) i przedostanie się tam na rękach (nieswoich ;))
nie. :)
ja podczas bisów kata wyszedłem spod sceny.. wrociłem jakeis pol godziny przed iron. i jakos dotknąłem barierki potem podczas koncertu ;)
Jack

no widzicie a ja W katowicach jak i we wrocku byłem zdaja ale kiedy przyszedł czas na IM to walczyłem i na obu byłem cały czas przy barjerkach nawet we wrocku pochwale sie a co mi tam jak dickinson pamietacie stał na rusztowaniu z prawej strony to ja stałem na przeciwko 1 metr od niego aa nigdy tego nie zapomne nie wiem moze macie wieksze doswiadczenie bo ja byłem tylko 2 razy ale mysle ze to jest dobre bo ludzie sie mecza na sup.. a jak jest głowna atrakcja to sa juz zmeczeni i wtedy tacy mali ludzie jak ja wykozystuja to radze to samo
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Jack to stalismy obok siebie :D
ja tam bylem od samego poczatku festiwalu
Jack

no co ty :) a jak wygladałes opisz jaka koszulka jaki kolor bo ja z tamtego rejonu pamietam 2 osoby jakiegos małego łysego i kolesia ktury darł ryja razem ze mna taki w białej koszulce ?? ;) opisz siebie moze pamietam :P
Jack

Albo pamietasz takie 2 laski stały tez przy samych barjerkach ?
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

Jack pisze:Albo pamietasz takie 2 laski stały tez przy samych barjerkach ?
O to jak tak łatwo Ci przychodzi dostanie sie pod barierke to moze przykuje sie do Ciebie kajdankami? :oops: :lol:
Jack

No super miło mi ale niestety nie .......... w Katowicach zeby sei dostac pod scene musiałem dostac z piesci w tył głowy od jakiegos kolesia i z glana w zebra ale za to we wrocku to pełen luzz i kulturka .....
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

Jack ---> warning za capsowanie
Awatar użytkownika
Maiden20
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Maiden20 »

Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Maiden20 pisze:Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
MOże jestem masochistą ale to dla mnie cały urok koncertów :twisted:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Pink pisze:
Maiden20 pisze:Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
MOże jestem masochistą ale to dla mnie cały urok koncertów :twisted:
nie jesteś masochistą - po prostu preferujesz ten sam typ rozrywki koncertowej co np. ja :wink:
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Hehehe to na Soulfly bedziemy w 7 niebie (znaczy ty to wiadomo że bedziesz :wink: )
Czaro
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Czaro »

Maiden20 pisze: A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
mam podobne doświadczenia po Spodku :/
cała przerwa techniczna i trzy pierwsze numery w tym czymś (nie potrafię znaleźć określenia na to co się tam dziao) starczą mi do końca życia. Nie planuję już więcej wchodzić pod samą scenę.
miki
-#Clansman
-#Clansman

to z pewnością :D
jak na razie Soulfly to mój najlepszy koncert w zyciu, ale byłem młodszy i szczerze mówiąc nie dałem rady do końca wytrzymać przytomnie
teraz bedzie inaczej, zrobię wszystko żeby nie stracić nic z tego gigu

o Maiden sie nie martwię, tam jest większy luz, mimo, że ludzi więcej to jednak nie sa to tacy "wymiatacze" w większości :wink:
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

o wreszcie ktoś lubi sobie poszaleć na koncertach :twisted:
ale ja w sumie przy hardkorowcach wymiękam, bo jestem dosyć wątły :wink: , zresztą nie chodzi o to, żeby się pozabijać
Awatar użytkownika
Zdzichu
-#Invader
-#Invader

Post autor: Zdzichu »

Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Zdzichu pisze:Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
dla mnie ważne, no ale ja to tylko ja :wink:
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

MiKi pisze:
Zdzichu pisze:Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
dla mnie ważne, no ale ja to tylko ja :wink:
I dla mnie ważne
Im bliżej tym lepiej :D
UP THE IRONS!! :solo
ODPOWIEDZ