PS: a wy macie jakies propozycje czy zywioł
Jak dostać się pod scenę?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Jack
Jak dostać się pod scenę?
Bo ja proponuje
przeczekac spokojnie z boczku i udezyc kilka minut przed Iron Maiden sprawddza sie technika
:D:D:
?P:P
Re: Jak dostać się pod scenę?
Hm... we Wrocku, gdybym był na Kacie pod sceną to wtedy byłbym pewnie i pod sceną na Ironach, ale jeśli nie było się tam wcześniej to w momencie rozpoczęcia szanse malały do 0 - 4 rzędy ludzi od sceny to była materia niczym ściana... hm... jedyną opcją była "góra" :) i przedostanie się tam na rękach (nieswoich ;))
-
El Dorado
nie.mawpa pisze:Hm... we Wrocku, gdybym był na Kacie pod sceną to wtedy byłbym pewnie i pod sceną na Ironach, ale jeśli nie było się tam wcześniej to w momencie rozpoczęcia szanse malały do 0 - 4 rzędy ludzi od sceny to była materia niczym ściana... hm... jedyną opcją była "góra"i przedostanie się tam na rękach (nieswoich
)
ja podczas bisów kata wyszedłem spod sceny.. wrociłem jakeis pol godziny przed iron. i jakos dotknąłem barierki potem podczas koncertu
-
Jack
no widzicie a ja W katowicach jak i we wrocku byłem zdaja ale kiedy przyszedł czas na IM to walczyłem i na obu byłem cały czas przy barjerkach nawet we wrocku pochwale sie a co mi tam jak dickinson pamietacie stał na rusztowaniu z prawej strony to ja stałem na przeciwko 1 metr od niego aa nigdy tego nie zapomne nie wiem moze macie wieksze doswiadczenie bo ja byłem tylko 2 razy ale mysle ze to jest dobre bo ludzie sie mecza na sup.. a jak jest głowna atrakcja to sa juz zmeczeni i wtedy tacy mali ludzie jak ja wykozystuja to radze to samo
Jack to stalismy obok siebie 
ja tam bylem od samego poczatku festiwalu
ja tam bylem od samego poczatku festiwalu
-
Jack
no co ty
a jak wygladałes opisz jaka koszulka jaki kolor bo ja z tamtego rejonu pamietam 2 osoby jakiegos małego łysego i kolesia ktury darł ryja razem ze mna taki w białej koszulce ??
opisz siebie moze pamietam 
-
Jack
Albo pamietasz takie 2 laski stały tez przy samych barjerkach ?
O to jak tak łatwo Ci przychodzi dostanie sie pod barierke to moze przykuje sie do Ciebie kajdankami?Jack pisze:Albo pamietasz takie 2 laski stały tez przy samych barjerkach ?
-
Jack
No super miło mi ale niestety nie .......... w Katowicach zeby sei dostac pod scene musiałem dostac z piesci w tył głowy od jakiegos kolesia i z glana w zebra ale za to we wrocku to pełen luzz i kulturka .....
Jack ---> warning za capsowanie
Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
MOże jestem masochistą ale to dla mnie cały urok koncertówMaiden20 pisze:Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
nie jesteś masochistą - po prostu preferujesz ten sam typ rozrywki koncertowej co np. jaPink pisze:MOże jestem masochistą ale to dla mnie cały urok koncertówMaiden20 pisze:Trzeba trochę się napakowac przed koncertem a to na pewno pomoże. A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
Hehehe to na Soulfly bedziemy w 7 niebie (znaczy ty to wiadomo że bedziesz
)
mam podobne doświadczenia po Spodku :/Maiden20 pisze: A tak naprawde to w czasie pierwszych 2-3 utworów jest taka młockarnia przed sceną, że strach tam wchodzić, sam się o tym przekonałem gdy w Katowicach leżałem na marmurze - fala kilkudziesięciu osób i o mały włos nie straciłem flagi ( ktoś po prostu się za nią złapał przy glebie)
cała przerwa techniczna i trzy pierwsze numery w tym czymś (nie potrafię znaleźć określenia na to co się tam dziao) starczą mi do końca życia. Nie planuję już więcej wchodzić pod samą scenę.
to z pewnością
jak na razie Soulfly to mój najlepszy koncert w zyciu, ale byłem młodszy i szczerze mówiąc nie dałem rady do końca wytrzymać przytomnie
teraz bedzie inaczej, zrobię wszystko żeby nie stracić nic z tego gigu
o Maiden sie nie martwię, tam jest większy luz, mimo, że ludzi więcej to jednak nie sa to tacy "wymiatacze" w większości
jak na razie Soulfly to mój najlepszy koncert w zyciu, ale byłem młodszy i szczerze mówiąc nie dałem rady do końca wytrzymać przytomnie
teraz bedzie inaczej, zrobię wszystko żeby nie stracić nic z tego gigu
o Maiden sie nie martwię, tam jest większy luz, mimo, że ludzi więcej to jednak nie sa to tacy "wymiatacze" w większości
o wreszcie ktoś lubi sobie poszaleć na koncertach
ale ja w sumie przy hardkorowcach wymiękam, bo jestem dosyć wątły
, zresztą nie chodzi o to, żeby się pozabijać
ale ja w sumie przy hardkorowcach wymiękam, bo jestem dosyć wątły
Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
dla mnie ważne, no ale ja to tylko jaZdzichu pisze:Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
I dla mnie ważneMiKi pisze:dla mnie ważne, no ale ja to tylko jaZdzichu pisze:Czy to wazne gdzie sie stoi, pod scena czy 100m od sceny, wazne ze bedziemy na tym koncercie.
Im bliżej tym lepiej
UP THE IRONS!!
:solo